Maatwerk webshop: uw E-commerce bedrijfsoplossing

Bij Softmaat hebben we de kennis en de know-how om de online functionaliteiten af te stemmen op de eisen en wensen van uw organisatie.

Een standaard pakket kan heel goed aansluiten op uw branche, organisatie én werkwijze. In de regel past een standaard oplossing tot wel 80%. Maar soms is 80% niet voldoende, en wilt u belangrijke processen integreren in uw E-commerce oplossing, bepaalde details in uw webshop verwerken, en / of een specifieke werkwijze toepassen in de webshop. Met die laatste 20% maakt u pas écht het verschil! Neem contact op en bespreek met ons de mogelijkheden uw organisatie en werkwijzes naar online te vertalen!

Maatwerk module

De webshop module wordt afgestemd op uw bestaande automatiseringssysteem waardoor de nieuwe module een verlengstuk zijn van uw werkwijze en organisatie zal zijn.

Maatwerk Koppeling

Bij het koppelen van de Softmaat modules werken we nauw samen met de leveranciers van de andere software zodat u over optimale functionaliteit beschikt.

Van maatwerkproject tot branche standaard

Elke maatwerktoepassing wordt opgenomen in onze generieke oplossing. Zo wordt de WEBportal breed doorontwikkeld tot een (binnen uw branche) complete E-commerce bedrijfsoplossing.
Door de implementatie van de specifieke wensen en eisen van verschillende afnemers vindt kruisbestuiving plaats die door middel van updates ook voor andere klanten beschikbaar zijn.
Meer dan alléén een WebShop


Organisatie
WEB productconfigurator
Reserveringen


Ik ben
Groothandel
Productie
Facilitair
Handel
Beauty & Welness
Parkeergarage
Bakker
Banqueting

E-commerce specialist,
sterk in koppelingen en maatwerk toepassingen