Wat is er nu gemakkelijker voor uw klant dan dat hij vanuit zijn luie stoel zijn bestelling via uw webwinkel plaatst? Softmaat heeft gesignaleerd dat er een groeiende behoefte bij consumenten bestaat om ook brood en banket online te kunnen bestellen bij hun favoriete (banket)bakker.
Steeds meer bakkerijen hebben de mogelijkheden van de webwinkel ontdekt en maken gretig gebruik van dit extra verkoopkanaal.

Met de BaS Webshop Bakkerij heeft u als onderneming de mogelijkheid om een extra verkoopkanaal te bedienen en extra omzet te genereren. Bestaande klanten en nieuwe klanten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week hun bestelling plaatsen. De BaS Webshop Bakkerij is een ideaal stuk gereedschap om uw bedrijf te promoten en uw omzet te vergroten.

Softmaat is OEM partner van en koppelt aan o.a. Exact Online, UNIT4 Multivers, Navision en Compad Bakkerij. De uitgebreide koppeling aan uw administratie betreft uw klantenbeheer, artikelen, prijs en prijsafspraken, assortimenten, orders, backorders, facturatie, boekhouding, inkoop en voorraad. Om het u én uw afnemer zo makkelijk mogelijk te maken!

Door de webshop te koppelen met andere interne automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming. De commerciële afdeling heeft direct inzage in klantbewegingen terwijl uw financiële afdeling snel en accuraat orders afhandelt. Neem contact op en bespreek met ons de mogelijkheden uw organisatie en werkwijzes naar online te vertalen!

Ga naar het nieuwsbericht over de webshop voor de bakkerij van Bakkerswereld

In de media - Bakkerswereld

Ga naar het nieuwsbericht over de webshop voor de bakkerij van Bakkers in Bedrijf

In de media - Bakkers in bedrijf


Werk met de beschikbare informatie vanuit uw administratie, en haal debiteurgegevens, aflever- en betalingscondities op, alsmede artikelgegevens, prijs en prijsafspraken en voorraad. De webshop zal vervolgens verkooporders of factuurboekingen in een ogenblik verwerken in uw administratie.
Koppel aan een aanvullende (2e) administratie en verwijs orders naar de juiste administratie en/of splits uw orders aan de hand van artikelen naar de juiste administratie.

We hebben koppelingen met overige administratie en ERP pakketten: Unit4 Wholesale, SAP, ISAH, AccountView. Binnenkort verwachte koppelingen met Snelstart en iMuis


Door de webshop te koppelen aan andere (interne en externe) automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming.

Koppel webshop aan Compad Bakkerij

Compad Bakkerij

Koppel webshop aan Compad Allergenen

Compad Allergenen

Koppel webshop aan Orbak Allergenen

Orbak Allergenen

Koppel webshop aan Leadinfo

Leadinfo
Identificeer B2B website bezoekers

Koppel webshop aan Google Analytics

Google Analytics

Koppel webshop aan POSManager

POSManager

Koppel webshop aan PS in Foodservice

PS in Foodservice

Koppel webshop aan Sligro

Sligro

Koppel webshop aan Bergwerff

BergwerffAls ondernemer heeft u met een webshop een uitstekend stuk gereedschap in handen om nieuwe klanten aan te trekken. Uw klanten zien de hun toegewezen assortiment, acties en (prijs)afspraken. Orders worden snel en accuraat verwerkt. De webshop bevat diverse functionaliteiten om uw bedrijfsdoelstelling en organisatieproces te ondersteunen.

Binnendienst

Hebben uw klanten nog weinig affiniteit met 'online' bestellen? Ondersteun uw interne sales organisatie met de BaS Binnendienst functie. Kijk mee / bestel voor uw klant, autoriseer en wijs bestellingen toe, online inzage in orderhistorie en openstaande posten. Orders worden direct verwerkt en emails verstuurd.

Consumenten

Consumenten hebben, ongeacht het tijdstip en hun locatie, de volledige vrijheid om uw bedrijf en uw productassortiment te bekijken. Hiernaast kan de consument beschikken over de volledige informatie omtrent uw producten, diensten en services en is het aanschaffen van deze producten via de webshop eenvoudig en snel.

Allergenen vermelding

Ingrediënten vermelding van de producten weergeven bij het product. De informatie kan direct worden bijgehouden in de webshop of (automatisch) worden ingelezen vanuit een allergenen software pakket.


Verzamelartikelen

Vanuit één scherm een half en/of een heel brood selecteren.

Producttoevoegingen

De taart wel niet gesneden, optioneel (met meerprijs) slagroom erbij, of voeg een afbeelding en/of leuke tekst toe op uw verjaardagstaart.

Mix en Match

Biedt de keuze uit een aantal broden voor een vaste prijs.

Order importAfleverdatum


Bestellen tot

U bepaalt tot hoe laat een klant kan bestellen voor de volgende dag.

Aflevergebied

U bepaalt zelf uw bezorggebied, bezorgkosten, minimaal orderbedrag etc.


Meerdere vestigingen

De besteller kan zelf aangeven op welke locatie ze haar bestelling komt ophalen

Herhaal orders

Bestelt uw klant wekelijks hetzelfde? Stel herhaalorders in en maak het uw klant gemakkelijk. De klant beheert haar herhaalorders en kan tot de wekelijkse deadline de order inzien / wijzigen.

klantgerichte bestellijsten

Richt (voor een aantal) van uw frequente bestellers een bestellijst in zoals zij graag bestellenWerk met internationale erkende betaalsystemen zoals EMS en Ingenico, en biedt meerdere betaalmogelijkheden aan zoals iDeal, Maestro en Mastercard.

Koppel webshop aan EMS

EMS

Koppel webshop aan Igenico

IngenicoGa naar webshop klant bakkerij Imminkhuizen, de beste grondstoffen en natuurlijke ingrediënten! Met 8 vestigingen

Bakkerij Imminkhuizen - De beste grondstoffen en natuurlijke ingrediënten! Met 8 vestigingen
www.imminkhuizen.nl

Ga naar webshop klant bakkerij Jacobs, welkom bij de Heuvelhooker bekker!

Bakkerij Jacobs - welkom bij de Heuvelhooker bekker! Bakkerij Jacobs
webwinkel.bakkerijjacobs.nl


In de media:

Bakkerswereld
Bakkers in bedrijf