Nieuwsbrief
Inloggen
 

Als ondernemer heeft u met een WebShop een uitstekend stuk gereedschap in handen om nieuwe klanten aan te trekken. Uw klanten zien de hun toegewezen assortiment, acties en (prijs)afspraken. Orders worden snel en accuraat verwerkt. De WebShop bevat diverse functionaliteiten om uw bedrijfsdoelstelling en organisatieproces te ondersteunen.

Wat is er nu gemakkelijker voor uw klant dan dat hij vanuit zijn luie stoel zijn bestelling via uw webwinkel plaatst? Softmaat heeft gesignaleerd dat er een groeiende behoefte bij consumenten bestaat om ook brood en banket online te kunnen bestellen bij hun favoriete (banket)bakker.
Steeds meer bakkerijen hebben de mogelijkheden van de webwinkel ontdekt en maken gretig gebruik van dit extra verkoopkanaal.

Met de BaS WebShop Bakkerij heeft u als onderneming de mogelijkheid om een extra verkoopkanaal te bedienen en extra omzet te genereren. Bestaande klanten en nieuwe klanten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week hun bestelling plaatsen. De BaS WebShop Bakkerij is een ideaal stuk gereedschap om uw bedrijf te promoten en uw omzet te vergroten.

Ga naar het nieuwsbericht over de webshop voor de bakkerij van Bakkerswereld

In de media - Bakkerswereld

Ga naar het nieuwsbericht over de webshop voor de bakkerij van Bakkers in Bedrijf

In de media - Bakkers in bedrijfBinnendienst

Hebben uw klanten nog weinig affiniteit met 'online' bestellen? Ondersteun uw interne sales organisatie met de BaS Binnendienst functie. Kijk mee / bestel voor uw klant, autoriseer en wijs bestellingen toe, online inzage in orderhistorie en openstaande posten. Orders worden direct verwerkt en emails verstuurd.

Allergenen vermelding

Ingrediënten vermelding van de producten weergeven bij het product. De informatie kan direct worden bijgehouden in de WebShop of (automatisch) worden ingelezen vanuit een allergenen software pakket.

Verzamelartikelen

Vanuit één scherm een half en/of een heel brood selecteren. De taart wel of niet gesneden, optioneel (met meerprijs) slagroom erbij, of voeg een afbeelding en/of leuke tekst toe op uw verjaardagstaart.

Mix en Match

Maak een mooie actie! Met de mix en match biedt u de keuze voor een vaste prijs een aantal aantal producten te selecteren.

klantgerichte bestellijsten

Richt (voor een aantal) van uw frequente bestellers een bestellijst in zoals zij graag bestellen. Of kies voor een artikellijst import in de winkelwagen

Besteltijdstip en afleverdatum

U bepaalt tot hoe laat een klant kan bestellen voor de volgende dag, en welke afleverdatum gekozen mag worden. Zo komt u niet in de knoei met met uw baklijsten.

Aflevergebied

U bepaalt zelf uw bezorggebied, bezorgkosten, en minimaal orderbedrag. Bent u gesloten dan kunt uw de betreffende datum blokkeren in de kalender

Ophalen bij meerdere vestigingen

De besteller kan zelf aangeven op welke locatie de bestelling opgehaald dient te worden

Bakkerij Imminkhuizen - De beste grondstoffen en natuurlijke ingrediënten! Met 8 vestigingen
www.imminkhuizen.nl

Ga naar webshop klant bakkerij Jacobs, welkom bij de Heuvelhooker bekker!

Bakkerij Jacobs - welkom bij de Heuvelhooker bekker! Bakkerij Jacobs
webwinkel.bakkerijjacobs.nl