Nieuwsbrief
Inloggen
 

Als ondernemer heeft u met een webshop een uitstekend stuk gereedschap in handen om nieuwe klanten aan te trekken. Uw klanten zien de hun toegewezen assortiment, acties en (prijs)afspraken. Orders worden snel en accuraat verwerkt. De webshop bevat diverse functionaliteiten om uw bedrijfsdoelstelling en organisatieproces te ondersteunen.

Wat is er nu gemakkelijker voor uw klant dan dat hij vanuit zijn luie stoel zijn bestelling via uw webwinkel plaatst? Softmaat heeft gesignaleerd dat er een groeiende behoefte bij consumenten bestaat om ook brood en banket online te kunnen bestellen bij hun favoriete (banket)bakker.
Steeds meer bakkerijen hebben de mogelijkheden van de webwinkel ontdekt en maken gretig gebruik van dit extra verkoopkanaal.

Met de BaS Webshop Bakkerij heeft u als onderneming de mogelijkheid om een extra verkoopkanaal te bedienen en extra omzet te genereren. Bestaande klanten en nieuwe klanten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week hun bestelling plaatsen. De BaS Webshop Bakkerij is een ideaal stuk gereedschap om uw bedrijf te promoten en uw omzet te vergroten.

Ga naar het nieuwsbericht over de webshop voor de bakkerij van Bakkerswereld

In de media - Bakkerswereld

Ga naar het nieuwsbericht over de webshop voor de bakkerij van Bakkers in Bedrijf

In de media - Bakkers in bedrijfBinnendienst

Hebben uw klanten nog weinig affiniteit met 'online' bestellen? Ondersteun uw interne sales organisatie met de BaS Binnendienst functie. Kijk mee / bestel voor uw klant, autoriseer en wijs bestellingen toe, online inzage in orderhistorie en openstaande posten. Orders worden direct verwerkt en emails verstuurd.

Consumenten

Consumenten hebben, ongeacht het tijdstip en hun locatie, de volledige vrijheid om uw bedrijf en uw productassortiment te bekijken. Hiernaast kan de consument beschikken over de volledige informatie omtrent uw producten, diensten en services en is het aanschaffen van deze producten via de webshop eenvoudig en snel.


Allergenen vermelding

Ingrediënten vermelding van de producten weergeven bij het product. De informatie kan direct worden bijgehouden in de webshop of (automatisch) worden ingelezen vanuit een allergenen software pakket.

Verzamelartikelen

Vanuit één scherm een half en/of een heel brood selecteren.


Producttoevoegingen

De taart wel niet gesneden, optioneel (met meerprijs) slagroom erbij, of voeg een afbeelding en/of leuke tekst toe op uw verjaardagstaart.

Mix en Match

Biedt de keuze uit een aantal broden voor een vaste prijs.


Order import

Informatie volgt nog

Afleverdatum

Informatie volgt nog


Bestellen tot

U bepaalt tot hoe laat een klant kan bestellen voor de volgende dag.

Aflevergebied

U bepaalt zelf uw bezorggebied, bezorgkosten, minimaal orderbedrag etc.


Meerdere vestigingen

De besteller kan zelf aangeven op welke locatie ze haar bestelling komt ophalen

Herhaal orders

Bestelt uw klant wekelijks hetzelfde? Stel herhaalorders in en maak het uw klant gemakkelijk. De klant beheert haar herhaalorders en kan tot de wekelijkse deadline de order inzien / wijzigen.


klantgerichte bestellijsten

Richt (voor een aantal) van uw frequente bestellers een bestellijst in zoals zij graag bestellen

Ga naar webshop klant bakkerij Imminkhuizen, de beste grondstoffen en natuurlijke ingrediënten! Met 8 vestigingen

Bakkerij Imminkhuizen - De beste grondstoffen en natuurlijke ingrediënten! Met 8 vestigingen
www.imminkhuizen.nl

Ga naar webshop klant bakkerij Jacobs, welkom bij de Heuvelhooker bekker!

Bakkerij Jacobs - welkom bij de Heuvelhooker bekker! Bakkerij Jacobs
webwinkel.bakkerijjacobs.nl