Nieuwsbrief
Inloggen
 

Quebit

Het herkennen van commerciële kansen en het opsporen van talent beschouwen we als onze corebusiness. Het aanbieden van complexe IT vraagstukken combineren we met commercieel strategisch advies. Deze combinatie maakt ons uniek! 

UNIT4

Unit4 is een wereldwijde leverancier van gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Unit4 levert ERP- en bedrijfsapplicaties in de cloud. Dankzij Unit4-oplossingen kunnen organisaties sneller en tegen lagere kosten innoveren en anticiperen op veranderingen: eenvoudig, snel en kostenefficiënt.

Softmaat is OEM partner van UNIT4, en specialist in koppelingen met UNIT4 Multivers, UNIT4 Multivers ONLINE, en UNIT4 Multivers Extended.

Compad Bakkerij

Compad software is een zeer inventief softwarebureau dat zich bezig houdt met ontwikkelen van branchespecifieke software voor het midden- en kleinbedrijf. Compad software is ondermeer de producent van Compad Bakkerij, de bakkerij software voor iedere brood- en banketbakker. Met dit zeer flexibele softwarepakket voor de bakkerij kunt u op eenvoudige wijze uw bestellingen verwerken tot productielijsten, baklijsten, verdeelstaten, lever/contantbonnen en facturen. 

Proquoro

Proquro is marktleider in Nederland op het gebied van inkoopsoftware en inkoopsystemen. 

Allinco

Allinco Software richt zich als partner van UNIT4 op het adviseren over en het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het MKB.

Beko Advies

Beko Advies is gespecialiseerd in het verstrekken van bedrijfseconomische, bedrijfskundige, baktechnische en commerciële adviezen.

ROI Financials

In ROI Financials treft u een hospitality partner voor uw financiele bedrijfsvoering

Catering Manager

Om meer geld te verdienen in minder tijd heeft u betrouwbare, tijdige en leesbare managementinformatie nodig. Zonder administratie en registratie is er geen inzicht, geen structuur en controle. CateringManager maakt administreren, registreren en beter presteren heel eenvoudig. Wij brengen de juiste informatie op het goede moment bij elkaar.

Samsung

De Samsung Group is het grootste chaebol, een Zuid-Koreaanse variant van een conglomeraat, van Zuid-Korea en tevens een van de grootste elektronicabedrijven in de wereld

Corpex

Corpex ERP-software brengt al uw bedrijfsprocessen samen.U zoekt geïntegreerde bedrijfssoftware. Zodat u efficiënter kunt werken. Of omdat u afdelingen afzonderlijk en gezamenlijk wil laten gedijen. Misschien wilt u een beter overzicht hebben van uw projecten, orders, planning, bezettingen en/of financiële resultaten.

Eenvoudig. Doeltreffend. Op maat.

Raet

De HR-software Youforce en diensten van Raet ondersteunt u bij Human Capital Management. Handige e-HRM-oplossingen vereenvoudigen HR-processen.