Nieuwsbrief
Inloggen
v

Koppel aan Exact Online

Wat is Exact Online?

Exact Online is de cloud-oplossing van Exact, in tegenstelling tot Exact Globe. Dat wil zeggen Exact Online kunt u vanaf elk apparaat inloggen als u internetverbinding heeft. Er is zelfs een app beschikbaar voor uw mobiele devices. Exact Online is beperkter dan Exact Globe. Wilt u meer weten over Exact Globe? Klik dan hier.

Voordelen Exact Online

  • Cloudgebaseerde ERP-oplossing
  • Toegang via webbrowser, overal en op elk apparaat
  • Snellere implementatie, minder infrastructuur
  • Uitgebreide functionaliteiten, beperktere aanpasbaarheid
  • Geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven, ook voor grotere organisaties
  • Automatische updates en back-ups door Exact

Typen abonnementen

Exact Online Boekhouden

Exact Online Boekhouden

Exact Online Handel

Exact Online Handel

Exact Online Productie

Exact Online Productie

Exact Online Projecten

Exact Online Projecten

Exact voor Handel

In Exact voor Handel worden uw bedrijfsprocessen al geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Binnen Exact voor Handel artikelbeheer de spil. Dat wil zeggen dat u artikelen kunt aanmaken, onderhouden en verwijderen. Wat onze software doet is de handelssoftware van Exact optimaliseren. Voorgaand voorbeeld kunt u bijvoorbeeld in Exact per product doen. Bij ons kunt u dat in batch onderhouden. En dit is slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden waarop wij uw werk kunnen vereenvoudigen.

Lees meer

Exact voor Productie

Met de gedigitaliseerde en slimme software van Exact voor Manufacturing, maakt u uw maakprocessen sneller en flexibeler. Zo hebt u geïntegreerde oplossingen inkoop, offertebeheer, commerce integratie en service- of productabonnementen. Wij gaan nog een stukje verder. Met onze productconfigurators zorgen wij ervoor dat producten die nog samengesteld dienen te worden in goede banen worden geleid en correct in uw administratie komen. Wij hebben veel modulen voor de productiebranche.

Lees meer

Branchespecifieke koppelingen

Groothandels zijn er in vele soorten en maten. Door de jaren heen hebben wij voor ieder type groothandel wel een specifieke bedrijfsoplossing gemaakt. De BaS WebPortal is de basis, waarin alle standaardmodulen zitten. Deze standaardmodulen kunt u aanvullen met branchespecifieke koppelingen, zodat u uw bedrijfsvoering volledig kunt optimaliseren en automatiseren. Klik op uw branche voor de specifieke oplossingen.

Vind ons in het Exact App Center

Onze koppeling met Exact Online is beschikbaar in het Exact App Center en wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe mogelijkheden en features. Tevens maken we maatwerktoepassingen aansluitend op Exact.
Hou onze website in de gaten!

Naar het Exact App Center

Het Exact App Center is vernieuwd. Bezoek de nieuwe app store via onderstaande link:

Naar de vernieuwde Exact App Store

Onze koppelingen met Exact

Als vaste partner van Exact bieden we hun klanten de beste oplossing. Met onze expertise en ervaring hebben we oplossingen ontwikkeld voor een breed scala aan uitdagingen die bedrijven tegenkomen bij het gebruik van Exact. Of het nu gaat om complex stuklijstenbeheer, het efficiënt beheren van matrixproducten (kleur-maatproducten), het faciliteren van mix & match-opties voor uw klanten, of zelfs het implementeren van selfbilling-functionaliteiten, wij hebben de oplossing die bij uw specifieke behoeften past.

De BaS WebPortal koppelt volledig aan Exact Online, Exact Globe, ProQuro, Bouw7 en Accountancy Gemak / Software Gemak. Kies uw Exact-product, branche en bekijk welke oplossingen wij voor uw problemen hebben bedacht. En staat uw probleem er niet bij? Neem dan contact met ons op, want wij leveren ook maatwerk.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op