Nieuwsbrief
Inloggen
v

Koppel aan Magento

Koppel Magento en Exact

Magento, tegenwoordig Adobe Commerce en onderdeel van Adobe Experience Cloud, is een open source ecommerce platform, waarmee u uw eigen webshop kunt ontwerpen. Maar als u uw administratie wilt koppelen, komt er meer bij kijken dan het samenstellen van uw webshop, want u moet ook uw producten, voorraad, klanten, prijzen en orders synchroniseren, om maar een aantal zaken te noemen.

Met de BaS WebPortal kunt u koppelen aan Exact. Dat kan gaan van het verrijken van uw artikelen met de BaS PIM, waarmee u aan allerlei gewenste PIM-systemen kunt koppelen, maar ook het koppelen aan logistieke programma's met de BaS DataConnector.

Synchroniseer

Artikelen

Klanten

Verkoopfacturen

Verzendgegevens

Voorraad

Orders

De BaS WebPortal als synchronisatietool

De BaS WebPortal is de spil tussen Magento en Exact. De BaS WebPortal haalt informatie zoals prijsafspraken, artikelen en klantinformatie uit Exact op. Via een door ons aangeleverd XML-bestand kunt u deze informatie verwerken in uw Magento-webshop. Een andere mogelijkheid is dat we een XML-bestand aanleveren bij onze partner die een plugin Magento koppeling heeft met ons. Koppel zowel individuele als paraplu-artikelen en assortimenten aan de webshop.

De BaS WebPortal zorgt voor een geautomatiseerd bestelsysteem tussen Magento en Exact.

De BaS WebPortal als PIM-systeem

Met de koppeling aan de BaS PIM kunt u alle productinformatie van uw leveranciers binnenhalen en synchroniseren met uw Magento-webshop. Of de productinformatie nu aangeleverd via een API is, Excel-bestand of Word-bestand, in de BaS WebPortal wordt alles tot één bestandsformaat omgezet. Deze gegevens worden vervolgend gesynchroniseerd tussen Magento en Exact.

De BaS PIM haalt gegevens van alle grote leveranciers en fabrikanten zoals GS1, PS infood of EZ-base. Bekijk de BaS PIM-pagina voor meer informatie.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op