Nieuwsbrief
Inloggen
v

Koppel aan WooCommerce

De BaS WEBadmin:
een hoogwaardige koppeling

Het kan zijn dat u geïnvesteerd heeft in een webshop bij WooCommerce en daar tevreden over bent. Maar bij het koppelen aan uw ERP-systeem blijkt het realiseren van de koppeling nog niet zo eenvoudig. Dus als u tevreden bent over uw webshop en uw ERP-systeem, maar een hoogwaardige koppeling ontbreekt, biedt de BaS WEBadmin de uitkomst.

De BaS WEBadmin als synchronisatietool

De BaS WebAdmin is de spil tussen WooCommerce en Exact. De BaS WEBadmin haalt informatie zoals prijsafspraken, artikelen en klantinformatie uit Exact op. Via een door ons aangeleverd XML-bestand kunt u deze informatie verwerken in uw webshop. Een andere mogelijkheid is dat we een XML-bestand aanleveren bij onze partner die een plugin WooCommerce koppeling heeft met ons. Koppel zowel individuele als paraplu-artikelen en assortimenten aan de webshop.

De BaS WebAdmin zorgt voor een geautomatiseerd bestelsysteem tussen WooCommerce en Exact.

Importeer / exporteer uw artikelen vanuit uw ERP-systeem aan WooCommerce

Importeer / exporteer uw klanten vanuit uw ERP-systeem naar WooCommerce

Stuur verkoopfacturen vanuit WooCommerce naar uw ERP-systeem

Stuur verzendgegevens vanuit WooCommerce naar uw ERP-systeem

Koppel uw voorraad vanuit uw ERP-systeem aan WooCommerce

Lees de orders in vanuit WooCommerce naar uw ERP-systeem

Upgrade de BaS WEBadmin naar de BaS WEBportal

Om van meer functionaliteiten en koppelingen gebruik te maken kunt u uiteraard te allen tijden upgraden.

De BaS WEBadmin is een eigen database en fungeert als tussenstation tussen WooCommerce en uw administratie. Vanuit dit tussenstation kunnen diverse uitbreidingen worden gemaakt.

Als u de BaS WEBadmin upgradet naar de BaS WEBportal kunt u gebruik maken van functies als een intern bestelsysteem (IBS), webshop, offertemodulen, koppelingen met PIM-systemen, marktplaatsen, artikelbeheerplatformen, verstrekkers van extra gegevens, marktplaatsen, kassasystemen, marketing, warehouse management en kunt u artikelgegevens exporteren t.b.v. uw afnemers.

Ook kunnen wij u voorzien van specifieke maatwerkoplossingen. Neem contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op