Nieuwsbrief
Inloggen
 

Koppel aan WooCommerce

De BaS WEBadmin:
een hoogwaardige koppeling

Het kan zijn dat u geïnvesteerd heeft in een webshop bij WooCommerce en daar tevreden over bent. Maar bij het koppelen aan uw ERP-systeem blijkt het realiseren van de koppeling nog niet zo eenvoudig. Dus als u tevreden bent over uw webshop en uw ERP-systeem, maar een hoogwaardige koppeling ontbreekt, biedt de BaS WEBadmin de uitkomst.

Exact App Center

De BaS WEBadmin als synchronisatietool

De BaS WEBadmin is de spil tussen WooCommerce en uw ERP-systeem. Met de BaS WEBadmin haalt Softmaat de informatie zoals prijsafspraken, artikelen en klantinformatie van uw ERP-systeem op, die u als webshopbouwer via een door ons aangeleverd XML-bestand kunt verwerken in uw webshop. Een andere mogelijkheid is dat we een XML-bestand aanleveren bij onze partner die een plugin WooCommerce koppeling heeft met ons. Koppel zowel individuele als paraplu-artikelen en assortimenten aan de webshop.

WooCommerce geldt voor inrichting van de webshop, de BaS WEBadmin zorgt voor een geautomatiseerd bestelsysteem. Haal de gegevens op uit uw ERP-systeem en stuur ze naar de webshop; haal orders op uit de webshop en stuur ze naar ERP-systeem.


Verschillende soorten synchronisatie

Importeer / exporteer uw artikelen vanuit uw ERP-systeem aan WooCommerce.

Importeer / exporteer uw klanten vanuit uw ERP-systeem naar WooCommerce.

Stuur verkoopfacturen vanuit WooCommerce naar uw ERP-systeem.

Stuur verzendgegevens vanuit WooCommerce naar uw ERP-systeem.

Koppel uw voorraad vanuit uw ERP-systeem aan WooCommerce.

Lees de orders in vanuit WooCommerce naar uw ERP-systeem

Upgrade de BaS WEBadmin naar de BaS WEBportal

Om van meer functionaliteiten en koppelingen gebruik te maken kunt u uiteraard te allen tijden upgraden.

De BaS WEBadmin is een eigen database en fungeert als tussenstation tussen WooCommerce en uw administratie. Vanuit dit tussenstation kunnen diverse uitbreidingen worden gemaakt.

Als u de BaS WEBadmin upgradet naar de BaS WEBportal kunt u gebruik maken van functies als een intern bestelsysteem (IBS), webshop, offertemodulen, koppelingen met PIM-systemen, marktplaatsen, artikelbeheerplatformen, verstrekkers van extra gegevens, marktplaatsen, kassasystemen, marketing, warehouse management en kunt u artikelgegevens exporteren t.b.v. uw afnemers.

Ook kunnen wij u voorzien van specifieke maatwerkoplossingen. Neem contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op