Nieuwsbrief
Inloggen
v

Koppel aan WooCommerce

Uw WooCommerce webshop gekoppeld aan ExactDownload brochure

Koppelen aan WooCommerce

WooCommerce, een open-source eCommerce platform gebouwd op WordPress, biedt de ideale basis voor het opzetten van een consumentenwebshop. Echter, twee uitdagingen kunnen zich voordoen:

  • Het ontbreekt aan een naadloze integratie met Exact, wat kan leiden tot communicatieproblemen tussen WooCommerce en uw administratie. Dit omvat het moeizaam synchroniseren van artikelen, voorraad en bestellingen.
  • Vaak rijst de behoefte aan een B2B-portal naast uw consumentenwebshop om de zakelijke markt te bedienen. Hier bieden we de oplossing: de BaS WebShop, waarmee u een speciale B2B-webshop kunt inrichten om uw zakelijke klanten effectiever te bedienen.


Of het nu gaat om het verbeteren van de communicatie tussen WooCommerce en uw administratie of het creëren van een aangepaste B2B-ervaring met BaS WebShop, wij staan klaar om uw eCommerce-strategie naar een hoger niveau te tillen.

Synchroniseer

Verkooporders

Verkoopboeking
Verkooporders
Verkoopfacturen
Directfacturen
Klanten
Voorraad
BTW-codes
BTW-codes per land
Verzendkosten
Verzendmethoden
Betalingscondities
Betaalmethoden
Kortingen
Omzetrekening per land
Kostenplaats & kostendrager
Order status
Default debiteur
Vrije velden
Ongelimiteerde transacties

VOORRAAD

Voorraad update
Ongelimiteerde transacties

PRODUCTEN

Artikelen
Update checkbox
Assortimenten informatie
Custom filters mogelijk
Product afbeelding
Vrije velden
Ongelimiteerde transacties

Een hoogwaardige koppeling tussen WooCommerce en Exact

De BaS WebPortal biedt de perfecte oplossing wanneer u al tevreden bent met uw WooCommerce-webshop en ERP-systeem, maar worstelt met een hoogwaardige koppeling tussen beide. Het kan frustrerend zijn wanneer uw bestaande systemen niet naadloos met elkaar communiceren. De BaS WebPortal stapt hierin en biedt de ontbrekende schakel.

Met onze geavanceerde WebPortal kunt u genieten van het beste van beide werelden. U behoudt uw vertrouwde webshop en ERP-systeem, terwijl u profiteert van een vlekkeloze koppeling die artikelen, klantgegevens, orders, voorraad en meer synchroniseert. Geen gedoe meer met handmatige invoer of foutgevoelige overdracht van gegevens. De BaS WebPortal maakt een soepele interactie tussen uw systemen mogelijk, wat resulteert in verbeterde efficiëntie en nauwkeurigheid. Optimaliseer uw bedrijfsprocessen en laat de BaS WebPortal de brug slaan tussen uw webshop en ERP-systeem, voor een probleemloze en geoptimaliseerde eCommerce-ervaring.

De BaS WebPortal als synchronisatietool

De BaS WebPortal fungeert als een geavanceerde synchronisatietool tussen WooCommerce en uw ERP-systeem. Het dient als centraal punt waar cruciale informatie zoals prijsafspraken, artikelen en klantgegevens uit uw ERP-systeem worden opgehaald. Deze informatie kan vervolgens in uw webshop worden verwerkt via een door ons gemaakte koppeling. Deze veelzijdige tool maakt het mogelijk om zowel individuele als assortiment-artikelen te koppelen aan uw webshop, inclusief paraplu-artikelen. Met de BaS WebPortal wordt een geautomatiseerd bestelsysteem tussen WooCommerce en uw ERP-systeem gerealiseerd, waardoor uw eCommerce-processen efficiënter en foutloos verlopen.

Opstarten van een WooCommerce webshop?

Het opzetten van uw eigen WooCommerce webshop is een opwindende stap naar online succes. Om ervoor te zorgen dat uw webshop soepel draait en veilig is voor klanten, zijn er enkele belangrijke aspecten om rekening mee te houden: hosting, domeinnaam en SSL.

Hosting

Kies een betrouwbaar hostingpakket dat past bij uw behoeften. Een goede hostingprovider zorgt ervoor dat uw webshop snel geladen wordt en altijd beschikbaar is. Dit is essentieel om een positieve gebruikerservaring te bieden en klanten te behouden.

Domeinnaam

Selecteer een domeinnaam die uw merk weerspiegelt en gemakkelijk te onthouden is. Het is de online identiteit van uw webshop en moet professioneel en herkenbaar zijn voor uw doelgroep.

SSL-certificaat

Veiligheid staat voorop. Zorg ervoor dat u een SSL-certificaat hebt, dat ervoor zorgt dat de gegevens die tussen uw webshop en klanten worden uitgewisseld, versleuteld zijn. Hierdoor kunnen klanten veilig en zonder zorgen winkelen op uw webshop.

Dus, of u nu een nieuwe onderneming begint of uw fysieke winkel naar het digitale domein brengt, deze drie stappen - hosting, domeinnaam en SSL - zijn de fundamenten van een succesvolle en veilige WooCommerce webshop. Met deze basis leg u de weg vrij voor een geweldige online winkelervaring voor uw klanten en bouw u aan een solide online aanwezigheid.

BaS Selfbilling

Koppeling WooCommerce

Download de brochure

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op