Met de BaS Webshop Bedrijfscateraar heeft u de beschikking over een innovatief stuk gereedschap waarmee u het gehele distributiekanaal kunt aansturen.
Softmaat Online Solutions is OEM partner van UNIT4 Multivers en App center partner van Exact Online, en koppelt uitgebreid aan Exact Online, UNIT4 Multivers en Navision.

Door de webshop te koppelen aan andere (interne en externe) automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming. Denk hierbij aan koppelingen aan diverse artikelbeheer platforms zoals EZ-base, Sligro, Gebra, Transferro en Technische Unie.

Voor elk bedrijf en elke branche zijn er pasklare oplossingen waarmee uw organisatie gericht kan inspelen op de wensen en de eisen van de huidige markt. Heeft uw organisatie specifieke werkwijzes en/of gereedschappen? Neem contact op en bespreek met ons de mogelijkheden uw organisatie en werkwijzes naar online te vertalen!


Koppel WebShop aan administratie

Werk met de beschikbare informatie vanuit uw administratie, en haal debiteurgegevens, aflever- en betalingscondities op, alsmede artikelgegevens, prijs, prijsafspraken, prijslijsten, Assortimenten en voorraad. De webshop zal vervolgens verkooporders of factuurboekingen in een ogenblik verwerken in uw administratie.

Koppel aan een aanvullende (2e) administratie en verwijs orders naar de juiste administratie en/of splits uw orders aan de hand van artikelen naar de juiste administratie.

We hebben koppelingen met overige administratie en ERP pakketten: Unit4 Wholesale, SAP, ISAH, AccountView. Binnenkort verwachte koppelingen met Snelstart en iMuis

Koppel aan Artikelbeheer platform

Door de webshop te koppelen aan artikelbeheer platforms kunt u artikelinformatie, afbeeldingen, productbladen, etc. met één druk op knop importeren en zichtbaar maken in de webshop.

Order XML

Verstuurt u regelmatig productinformatie aan uw afnemers? Lever automatisch en dagelijks productinformatie (assortiment, prijs, omschrijving, extra info en voorraad) aan met een Productfeed (XML formaat).

Productfeed XML

Verstuurt u regelmatig productinformatie aan uw afnemers? Lever automatisch en dagelijks productinformatie (assortiment, prijs, omschrijving, extra info en voorraad) aan met een Productfeed (XML formaat).


Koppel aan Software voor de Bedrijfscateraar

Door de webshop te koppelen aan andere (interne en externe) automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming.

Koppel webshop aan POSManager

POSManager

Koppel webshop aan PS in Foodservice

PS in Foodservice

Koppel webshop aan Sligro

Sligro

Koppel webshop aan Bergwerff

Bergwerff

Koppel webshop aan Leadinfo

Leadinfo
Identificeer B2B website bezoekers

Koppel webshop aan Google Analytics

Google AnalyticsB2B webshop voor de bedrijfscateraar

Als ondernemer heeft u met een webshop een uitstekend stuk gereedschap in handen om nieuwe klanten aan te trekken. Uw klanten zien de hun toegewezen assortiment, acties en (prijs)afspraken. Orders worden snel en accuraat verwerkt. De webshop bevat diverse functionaliteiten om uw bedrijfsdoelstelling en organisatieproces te ondersteunen.

Binnendienst

Hebben uw klanten nog weinig affiniteit met 'online' bestellen? Ondersteun uw interne sales organisatie met de BaS Binnendienst functie. Kijk mee / bestel voor uw klant, autoriseer en wijs bestellingen toe, online inzage in orderhistorie en openstaande posten. Orders worden direct verwerkt en emails verstuurd.

Besloten systeem

Het 'in-huis' bestellen en reserveren van horeca(koffie, Lunch), (vergader)ruimtes en apparatuur.
De webshop bevat verschillende lay-outs (responsive design) waardoor deze geschikt is voor de computer, de tablet en de smartphone. Hierdoor is uw webshop altijd en overal bereikbaar, zowel thuis als onderweg.

Rapportage en werkoverzichten

Werk met handige lijsten, zodat u team direct ziet wat er wanneer dient te gebeuren. Tevens heeft u handige overzichten voor uw back office. Zo bespaart u veel tijd aan administratieve handelingen


Reservering van ruimte en producten

Compleet agendabeheer met reservering van kamer en/of ruimte, beamers en kantoor artikelen

Centraal beheer

Beheer uw cateringproducten en prijzen centraal. Maak assortimenten aan per locatie en bepaal de periode van het kunnen bestellen, bijvoorbeeld de weekaanbieding
Indien uw bestelling en ruimte kunnen wijzigen tot de laatste minuut, kunt u via autorisatie de bestelling vrijgeven naar de keuken.
Ontmoet enkele van onze BaS WebShop klanten

Ga naar webshop klant SAB Catering - landelijke cateraar in de top van de grootste contractcateraars.

SAB Catering - landelijke cateraar in de top van de grootste contractcateraars.
www.sabcatering.nl