Met de BaS Webshop Schoonmaakgroothandel heeft u de beschikking over een innovatief stuk gereedschap waarmee u het gehele distributiekanaal kunt aansturen.
Softmaat Online Solutions is OEM partner van UNIT4 Multivers en App center partner van Exact Online, en koppelt uitgebreid aan Exact Online, UNIT4 Multivers en Navision.

Door de webshop te koppelen aan andere (interne en externe) automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming. Denk hierbij aan koppelingen aan diverse artikelbeheer platforms en specifieke software voor de schoonmaak en flexbranche, zoals Nocore.

Voor uw schoonmaakgroothandel staan er pasklare oplossingen klaar waarmee uw organisatie gericht kan inspelen op de wensen en de eisen van uw markt. Heeft uw organisatie specifieke werkwijzes en/of gereedschappen? Neem contact op en bespreek met ons de mogelijkheden uw organisatie en werkwijze naar online te vertalen!


Werk met de beschikbare informatie vanuit uw administratie, en haal debiteurgegevens, aflever- en betalingscondities op, alsmede artikelgegevens, prijs, prijsafspraken, prijslijsten, Assortimenten en voorraad. De webshop zal vervolgens verkooporders of factuurboekingen in een ogenblik verwerken in uw administratie.

Koppel aan een aanvullende (2e) administratie en verwijs orders naar de juiste administratie en/of splits uw orders aan de hand van artikelen naar de juiste administratie.

We hebben koppelingen met overige administratie en ERP pakketten: Unit4 Wholesale, SAP, ISAH, AccountView. Binnenkort verwachte koppelingen met Snelstart en iMuis

Koppel aan Artikelbeheer platform

Door de webshop te koppelen aan artikelbeheer platforms kunt u artikelinformatie, afbeeldingen, productbladen, etc. met één druk op knop importeren en zichtbaar maken in de webshop.

Order XML

Verstuurt u regelmatig productinformatie aan uw afnemers? Lever automatisch en dagelijks productinformatie (assortiment, prijs, omschrijving, extra info en voorraad) aan met een Productfeed (XML formaat).

Productfeed XML

Verstuurt u regelmatig productinformatie aan uw afnemers? Lever automatisch en dagelijks productinformatie (assortiment, prijs, omschrijving, extra info en voorraad) aan met een Productfeed (XML formaat).


Door de webshop te koppelen aan andere (interne en externe) automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming. Denk hierbij aan koppelingen aan bijvoorbeeld Nocore.

Koppel webshop aan POSManager

POSManager

Koppel webshop aan GS1

GS1

Koppel webshop aan Google Analytics

Google Analytics

Koppel webshop aan nocore

Nocore
Software voor de schoonmaak en flexbranche

Koppel webshop aan Leadinfo

Leadinfo
Identificeer B2B website bezoekersDe webshop bevat diverse functionaliteiten om uw bedrijfsdoelstelling en organisatieproces te ondersteunen.

Binnendienst

Hebben uw klanten nog weinig affiniteit met 'online' bestellen? Ondersteun uw interne sales organisatie met de BaS Binnendienst functie. Kijk mee / bestel voor uw klant, autoriseer en wijs bestellingen toe, online inzage in orderhistorie en openstaande posten. Orders worden direct verwerkt en emails verstuurd.

Assortimenten

Assortiment per klant

Prijsafspraken

Werk met prijsafspraken per debiteur, staffel en meer.


Locatie management

Met BaS LocatieManagement kunt uw afnemer zelfstandig haar diverse werklocaties beheren. De locatie bestelt en het hoofdkantoor ontvangt de factuur. U stelt het assortiment en de prijs beschikbaar, en uw klant regelt de rest!

Budget per klant

Uw klant werkt met een bestedingsbudget? De bestelling wordt automatisch afgeteld van het budget, de budgetperiode is instelbaar en 'bewuste' budget overschrijding is mogelijk.
Benoem tevens uw investering- en doorbelasting-artikelen

Herhaal orders

Bestelt uw klant wekelijks hetzelfde? Stel herhaalorders in en maak het uw klant gemakkelijk. De klant beheert haar herhaalorders en kan tot de wekelijkse deadline de order inzien / wijzigen.


Lite gebruiker

De magazijn besteller of junior inkoper mag geen prijzen zien of geen orders definitief afronden? Geef uw klant een light gebruiker profiel. De normale gebruiker kan meekijken, orders inzien en doorzetten.

Bestel autorisatie

De afdeling of locatiemanager dient de bestellingen vooraf te autoriseren? De manager keurt de bestelling goed, annuleert of wijzigt de order alvorens deze wordt geplaatst.Ga naar webshop klant Alpheios, samen zorgen voor een betere performance

Alpheios - samen zorgen voor een betere performance

Ga naar webshop klant Consensus

Consensus
dbs.con-sen-sus.nl

Ga naar webshop klant Fris en Rein, voor als het echt Fris & Rein moet zijn! We houden van schoonmaken en dat merk je!

Fris en Rein - voor als het echt Fris & Rein moet zijn! We houden van schoonmaken en dat merk je!

Ga naar webshop klant FVH Facility, de schoonste oplosing!

FVH Facility - de schoonste oplosing!


Ga naar webshop klant KBL, circulair schoonmaken

KBL - Circulair schoonmaken

Ga naar webshop klant Piecom, uw partner voor de professionele schoonmaak!

Piecom - Heeft u het al Piecom geregeld? Uw partner voor de professionele schoonmaak!
pbs.piecom.nl

Ga naar webshop klant Profisan, Schoonmaakmiddelen en -materialen voor Professionals

Profisan - Schoonmaakmiddelen en -materialen voor Professionals
webshop.profisan.nl

Ga naar webshop klant Habraeken, levert schoonmaak- en onderhoudsproducten door heel Nederland

Habraeken - levert schoonmaak- en onderhoudsproducten door heel Nederland.
www.habraeken.nl

Ga naar webshop klant Saturnus, de vakgroothandel voor al uw schoonmaakartikelen.

Saturnus - De vakgroothandel voor al uw schoonmaakartikelen.
www.saturnus-bv.nl