Nieuwsbrief
Inloggen
v

Rapportage

Build a Solution

Rapportage

Verzeker u van de juiste stuurinformatie met onze rapportagemodulen. Bekijk de foutmeldingen in een rapport, financiële en webshopstatistieken of omzetrapportages. Registreer uw wijzigingen in een logboek en wees voorbereid op interne controles of externe audits.

Rapportagetools

Met de rapportagetools in de BaS WebPortal kunt u altijd meekijken met de klant en een accuraat overzicht opvragen. U kunt meekijken met de boekhouding, maar ook met zaken die nog niet in het systeem staan zoals offertes. Als u met de juiste tools werkt kunt u als accountant beter anticiperen, adviseren en creëert u een betere klantbinding.

Foutmeldingenrapportages

De foutmeldingenrapportage gaat over de connecties met de backoffice of uw ERP-pakket. Er wordt getoond wat er goed en fout gaat. Als er iets fout gaat kunt u daarnaar handelen.

Omzetrapportages

Een rapport over de orders in de webshop. U kunt de rapportage uitdraaien per periode, per order, per debiteur of per product.

Webshopstatistieken

Dit is een uiteenlopende optie die gaat over de inrichting van de webshop. U kunt simpele overzichten uitdraaien van producten, prijsafspraken en debiteuren, maar ook rapportages over specifieke modulen zoals abonnementen en voorraadstand.

Financiële statistieken

Met de financiële statistieken kunt u uitdraaien wat de meest verkochte producten zijn en welke optie erbij is gemaakt in de webshop. Ook kunt u zien wat de best lopende klanten zijn.

Folder / Brochure

Hiermee kunt u een brochure in een template maken. Maak een PDF aan de hand van de info in de webshop.

Logboek Wijzig en aanmaak

Registreer elke wijziging in de webshop.Zo bent u voorbereid op een interne controle of een externe audit.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op