Nieuwsbrief
Inloggen
 

Rapportage

Rapportage

Met de rapportagetools in de BaS WebPortal kunt u altijd meekijken met de klant en een accuraat overzicht opvragen. U kunt meekijken met de boekhouding, maar ook met zaken die nog niet in het systeem staan zoals offertes. Als u met de juiste tools werkt kunt u als accountant beter anticiperen, adviseren en creëert u een betere klantbinding.

Rapportage

Verzeker u van de juiste stuurinformatie.

Foutmeldingenrapportages

De foutmeldingenrapportage gaat over de connecties met de backoffice of uw ERP-pakket. Er wordt getoond wat er goed en fout gaat. Als er iets fout gaat kunt u daarnaar handelen.

Omzetrapportages

Een rapport over de orders in de webshop. U kunt de rapportage uitdraaien per periode, per order, per debiteur of per product.

Webshopstatistieken

Dit is een uiteenlopende optie die gaat over de inrichting van de webshop. U kunt simpele overzichten uitdraaien van producten, prijsafspraken en debiteuren, maar ook rapportages over specifieke modulen zoals abonnementen en voorraadstand.

Financiële statistieken

Met de financiële statistieken kunt u uitdraaien wat de meest verkochte producten zijn en welke optie erbij is gemaakt in de webshop. Ook kunt u zien wat de best lopende klanten zijn.

Folder / Brochure

Hiermee kunt u een brochure in een template maken. Maak een PDF aan de hand van de info in de webshop.

Logboek Wijzig en aanmaak

Registreer elke wijziging in de webshop.Zo bent u voorbereid op een interne controle of een externe audit

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op