Nieuwsbrief
Inloggen
 

Elke bedrijf heeft haar eigen DNA, en werkt op een eigen manier in haar eigen branche. Softmaat ontzorgt en begeleidt haar klant door uitvoerig mee te denken welke processen hoe te automatiseren. Uiteindelijk dient E-commerce uw commerciële functionaliteit te versterken, en (kosten)besparingen en efficiëntie te behalen.

Een webshop opstarten kost tijd en moeite, werken met nieuwe software en verzamelen van informatie welke van belang is voor het vullen van de webshop. Softmaat steekt tijd en moeite om een eerste opzet voor u te maken zodat u snel écht aan de slag kan met uw webshop. Immers de webshop gaat pas voor u werken indien deze live staat.

Softmaat verzorgt de hosting van uw webshop zodat u zich hier niet druk over hoeft te maken. Indien u wenst kunnen wij ook uw domeinnaam registreren. Tevens werkt Softmaat hard door aan onze BaS WebShop en frequent komen er updates beschikbaar. Wij laten altijd weten dat er een nieuwere versie klaarstaat!

Neem contact op met Softmaat voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden en specifieke E-commerce oplossingen m.b.t. uw organisatie, branche, én werkwijze. Wij horen graag wat u verwacht van een E-commerce oplossing, en wat u graag wilt bereiken. Aan de hand van de besproken 'doelstellingen' en 'vereisten' krijgt u een demonstratie over de mogelijkheden en aansturing (CMS) van uw BaS WebShop. Ook ziet u voorbeelden van andere klanten, wellicht in uw branche. Na het gesprek weet u wat de E-commerce oplossing voor u betekent. Het vervolg houdt in het samenstellen van een Plan van Aanpak waarbij keuzes worden gemaakt hoe de E-commerce oplossing voor u eruit dient te zien betreffende inrichting van de webshop, administratie en koppeling. Onze dienstverlening kenmerkt zich door persoonlijke benadering, uitgebreide begeleiding en support on the job. Neem contact op en bespreek met ons de mogelijkheden uw organisatie en werkwijzes naar online te vertalen!Oriënterend gesprek

Wij horen graag meer over u! Op afspraak krijgt u tevens een demonstratie over de mogelijkheden van uw BaS WebShop en de aansturing (CMS en koppeling). Ook ziet u voorbeelden van andere WebShop klanten, wellicht in uw branche. Na het gesprek weet u wat de BaS WebShop betekent voor u en uw organisatie.

Doelstelling

Uw wensen en eisen worden vertaald in een E-commerce doelstelling t.a.v. systeem oplossing (BaS WebShop, aanvullende modules, koppelingen en eventuele maatwerk toepassingen)

Plan van aanpak

Na het formuleren van de doelstelling wordt het Plan van Aanpak opgeleverd waarbij nader wordt toegelicht hoe de geformuleerde doelstelling te behalen. Denk hierbij aan de Opzet, Inrichting, Testfase, Oplevering en Livegang van uw BaS WebShop en eventueel aanvullend maatwerk.


Support

U bent niet dagelijks bezig met het webshop onderhoud of inrichting van nieuwe webshop onderdelen en weet derhalve vaak niet snel e.e.a. te bewerkstelligen. Softmaat geeft gerichte support en ondersteuning via telefoon, email, Skype en teamviewer. Softmaat  functioneert als uw extra E-commerce medewerker.

Hosting

Softmaat host de webshop zodat u zicht hier niet druk over hoeft te maken. Indien u wenst kunnen wij ook domeinnamen registreren.


In het Plan van Aanpak is bepaald wat er dient te gebeuren en wie dit oppakt. Onderdelen zijn het inrichten van de WebShop, Administratie en Koppeling. Uiteraard kunnen wij u uitgebreid ondersteunen zoals bij het opzetten van uw artikelbestand, productafbeeldingen, en website onderhoud.

Inrichting WebShop

In het Plan van Aanpak is bepaald hoe de webshop dient te worden ingericht. Denk hierbij aan Algemene instellingen, winkelindeling (categorieën), productopmaak (zichtbaar, assortiment, weblevels, afbeeldingen) website opmaak (teksten, afbeeldingen) en bestelproces (debiteuren, prijsafspraken, aflevercondities).

Inrichting Administratie

In het Plan van Aanpak is bepaald hoe de administratie (Unit4 Multivers of Exact Online) dient te worden ingericht om de webshop aan te sturen. Indien de administratie leidend is ter aansturing van Algemene instellingenartikelen (weblevels, productkenmerken, verzamelartikelen), debiteuren en prijsafspraken.

Inrichting Koppeling

In het plan van Aanpak is bepaald hoe de koppeling dient te worden ingericht om de webshop vanuit de administratie (Unit4 Multivers of Exact Online) aan te sturen. Denk hierbij aan Algemene instellingen, artikelen, debiteuren en prijsafspraken.

Uw BaS WebShop staat live!

Uw BaS WebShop staat live op uw gekozen domein, of (indien gewenst) op onze (tijdelijke) Softmaat URL.

Optioneel werkt u met een synchronisatie tool waarmee uw WebShop koppelt aan uw administratie.

Klaar voor verkoop

U bent klaar om online te verkopen. Wellicht bent u in deze fase 'slechts' geopend voor een deel van uw klanten. Namelijk door uw klanten gebruik te laten maken van uw WebShop, merkt u in de praktijk wat werkt en wat niet werkt. Fine-tuning! Nu worden de puntjes op de i gezet.

Alles geregeld!

Uw WebShop draait en uw klanten bestellen. Om ook voor de toekomst klaar te zijn verzorgt Softmaat updates in uw WebShop. Ook de koppeling met uw boekhoudpakket houden wij up-to-date. Indien u dus overgaat op een nieuwe versie van uw boekhoudpakket laat het ons weten! Dan zal de koppeling en dus uw WebShop blijven functioneren!

Updates

Tevens werkt Softmaat hard door aan uw BaS WebShop en frequent komen er updates beschikbaar. Wij laten altijd weten dat er een nieuwere versie klaarstaat!