Nieuwsbrief
Inloggen
v

Persoonlijke benadering in eCommerce

Elk bedrijf heeft haar eigen bedrijfsvoering en werkwijze. Wij staan ervoor uw leven op automatiseringsgebied gemakkelijker te maken zonder 100% te automatiseren. Uiteindelijk dient eCommerce uw commerciële functionaliteit te versterken, (kosten)besparingen en efficiëntie te behalen.

Partnerships vinden wij belangrijk. Daarom zit u niet vast aan lange contracten. U kunt uw contract maandelijks opzeggen, even goede vrienden. Wij zullen er alles aan doen om u een persoonlijke, duidelijke uitleg te geven als u vragen hebt.

Het opstarten van een webshop

Een webshop opstarten kost tijd en moeite. Om uw webshop te vullen is het belangrijk om informatie te verzamelen. Wij steken tijd en moeite in een eerste opzet voor u zodat u snel aan de slag kan met uw webshop. De webshop gaat immers pas voor u werken als hij live staat.

Wij verzorgen de hosting van uw webshop zodat u zich hier niet druk over hoeft te maken. Wij kunnen ook uw domeinnaam registreren. De BaS WebShop wordt altijd verbeterd en periodiek komen er updates beschikbaar. Wij houden u altijd op de hoogte over de laatste versie.

Een oriënterend gesprek

Wij horen graag van u! Wat wilt u bereiken en wat verwacht u van een eCommerce oplossing? Maak een afspraak om een demonstratie te krijgen van de BaS WebShop. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn, hoe de BaS WebShop aangestuurd wordt en welke koppelingen wij kunnen maken. Bekijk ook de webshops die we voor andere klanten hebben gerealiseerd.


Maak kennis met onze klanten

In een vervolggesprek stellen we een plan van aanpak samen waarbij we uw eCommerce oplossing op maat maken. Denk hierbij aan inrichting, administratie en koppelingen. Onze dienstverlening kenmerkt zich door persoonlijke benadering, uitgebreide begeleiding en support on the job. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?


Neem contact met ons op
Doelstelling

Uw wensen en eisen worden vertaald in een eCommerce doelstelling t.a.v. systeem oplossing (BaS WebShop, aanvullende modules, koppelingen en eventuele maatwerktoepassingen)Plan van aanpak

Na het formuleren van de doelstelling wordt het plan van aanpak opgeleverd waarbij nader wordt toegelicht hoe de geformuleerde doelstelling te behalen. Denk hierbij aan de opzet, inrichting, testfase, oplevering en livegang van uw BaS WebShop en eventueel aanvullend maatwerk.

Begeleiding

In het plan van aanpak is bepaald wat er dient te gebeuren en wie dit oppakt. Onderdelen zijn het inrichten van de webShop, administratie en koppeling. Uiteraard kunnen wij u uitgebreid ondersteunen zoals bij het opzetten van uw artikelbestand, productafbeeldingen, en website onderhoud.Inrichten

Het inrichten van de webshop, administratie en koppelingbetreft de o.a. de algemene instellingen, assortimenten en groepen, productopmaak, teksten en afbeeldingen, styling en layout en het bestelproces.
Tevens wordt bepaald in welke onderdelen de de administratie leidend zal zijn.Support

U bent niet dagelijks bezig met het webshop onderhoud of inrichting van nieuwe webshop onderdelen en weet derhalve vaak niet snel e.e.a. te bewerkstelligen. Softmaat geeft gerichte support en ondersteuning via telefoon, email, Skype en teamviewer. Softmaat  functioneert als uw extra eCommerce medewerker.Afstemming

De BaS webshop wordt afgestemd op uw automatiseringssysteem en werkwijze waardoor écht een verlengstuk ontstaat in uw organisatie. Elke maatwerktoepassing wordt generiek gebouwd voor elke BaS webshop klant zodat optimale kruisbestuiving plaatsvindt! Zo wordt de webportal breed doorontwikkeld tot een (binnen uw branche) complete eCommerce bedrijfsoplossing.Updates

Softmaat ontwikkelt door! Softmaat verzorgt periodiek updates van uw BaS webshop. Ook de koppeling met uw boekhoudpakket houden wij up-to-date. Indien u dus overgaat op een nieuwe versie van uw boekhoudpakket laat het ons weten! Dan zal de koppeling en dus uw webshop blijven functioneren!
Wij laten altijd weten dat er een nieuwere versie klaarstaat!

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op