Nieuwsbrief
Inloggen
 

Elke bedrijf heeft haar eigen DNA, en werkt op een eigen manier in haar eigen branche. Softmaat ontzorgt en begeleidt haar klant door uitvoerig mee te denken welke processen hoe te automatiseren. Uiteindelijk dient eCommerce uw commerciële functionaliteit te versterken, en (kosten)besparingen en efficiëntie te behalen.

Een webshop opstarten kost tijd en moeite, werken met nieuwe software en verzamelen van informatie welke van belang is voor het vullen van de webshop. Softmaat steekt tijd en moeite om een eerste opzet voor u te maken zodat u snel écht aan de slag kan met uw webshop. Immers de webshop gaat pas voor u werken indien deze live staat.
Softmaat verzorgt de hosting van uw webshop zodat u zich hier niet druk over hoeft te maken. Indien u wenst kunnen wij ook uw domeinnaam registreren. Tevens werkt Softmaat hard door aan onze BaS WebShop en frequent komen er updates beschikbaar. Wij laten altijd weten dat er een nieuwere versie klaarstaat!


Doelstelling

Uw wensen en eisen worden vertaald in een eCommerce doelstelling t.a.v. systeem oplossing (BaS WebShop, aanvullende modules, koppelingen en eventuele maatwerk toepassingen)

Plan van aanpak

Na het formuleren van de doelstelling wordt het plan van aanpak opgeleverd waarbij nader wordt toegelicht hoe de geformuleerde doelstelling te behalen. Denk hierbij aan de opzet, inrichting, testfase, oplevering en livegang van uw BaS WebShop en eventueel aanvullend maatwerk.


Inrichten

Het inrichten van de webshop, administratie en koppelingbetreft de o.a. de algemene instellingen, assortimenten en groepen, productopmaak, teksten en afbeeldingen, styling en layout en het bestelproces.
Tevens wordt bepaald in welke onderdelen de de administratie leidend zal zijn.

Support

U bent niet dagelijks bezig met het webshop onderhoud of inrichting van nieuwe webshop onderdelen en weet derhalve vaak niet snel e.e.a. te bewerkstelligen. Softmaat geeft gerichte support en ondersteuning via telefoon, email, Skype en teamviewer. Softmaat  functioneert als uw extra eCommerce medewerker.

Afstemming

De BaS webshop wordt afgestemd op uw automatiseringssysteem en werkwijze waardoor écht een verlengstuk ontstaat in uw organisatie. Elke maatwerktoepassing wordt generiek gebouwd voor elke BaS webshop klant zodat optimale kruisbestuiving plaatsvindt! Zo wordt de webportal breed doorontwikkeld tot een (binnen uw branche) complete eCommerce bedrijfsoplossing.

Updates

Softmaat ontwikkelt door! Softmaat verzorgt periodiek updates van uw BaS webshop. Ook de koppeling met uw boekhoudpakket houden wij up-to-date. Indien u dus overgaat op een nieuwe versie van uw boekhoudpakket laat het ons weten! Dan zal de koppeling en dus uw webshop blijven functioneren!
Wij laten altijd weten dat er een nieuwere versie klaarstaat!