Nieuwsbrief
Inloggen
 

Webshop voor de cosmeticabranche

B2B webshop specialist - We build a solution

Assortiment, prijslijsten, kortingcoupons, spaarpunten, order import, koppel aan administratie, POS en platform artikelbeheer

B2B webshop voor de cosmeticabranche

De cosmeticabranche is een zeer brede branche en een variant op de (groot)handel. Naast de standaardfunctionaliteiten en modulen kan de BaS WebShop de branche ondersteunen in het toevoegen van loyaliteitsartikelen. Zo kunt u werken met promoties, spaarpunten en marketingacties.
Bekijk alle modulen van de BaS WebShop

Versnel uw proces met onze modulen

Binnendienst

Binnendienst

Deze module ondersteunt uw interne salesorganisatie met online inzage in de orderhistorie en openstaande posten. Kijk mee of bestel voor uw klant, autoriseer en wijs bestellingen toe. Orders worden direct verwerkt en e-mails verstuurd.

Kortingscoupons

Kortingscoupons

Met deze module kunt u acties starten met het uitdelen van coupons. Activeer gericht een klantenbestand door couponcodes te verbinden aan (een set van) producten die u per klant of algemeen kunt activeren.

70+ Spaarpunten

Spaarpunten

Deze module deelt spaarpunten uit aan de hand van bestelde producten. Met die spaarpunten kunnen de volgende producten met korting of gratis worden besteld. Spaarpunten zijn onder te verdelen in productgroepen.

Bekijk de cases

Ga naar webshop klant Babassu brands, distributie van bijzondere merken met een hoge kwaliteit, rijke geschiedenis en/of een bijzonder verhaal.

Babassu brands

Babassu Brands legt zich toe op het vinden en distribueren van bijzondere merken met een hoge kwaliteit, rijke geschiedenis en/of een bijzonder verhaal.
webshop.babassubrands.com

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op