Nieuwsbrief
Inloggen
v

Koppel aan CycleSoftware

Automatiseringssoftware voor de tweewielerbrancheDownload brochure

ONZE KOPPELING MET CYCLESOFTWARE

CycleSoftware ontwikkelt software die zorg draagt voor de optimale ondersteuning van inkoop, verkoop en serviceactiviteiten voor de tweewielerbranche. Slimme online oplossingen, koppelingen, e-commerce en mobiele applicatie worden doorontwikkeld.

“Bij CycleSoftware geloven we dat innovaties alleen mogelijk worden door een krachtige samenwerking tussen dealers, leveranciers en branche organisaties. We investeren daarom veel in de ontwikkeling van API’s voor het koppelen van externe systemen.”

Met de automatiseringsoplossingen van CycleSoftware gekoppeld aan de BaS WebPortal kunt u uw successen vergroten. De BaS WebPortal automatiseert het orderproces en begeleid het volledige proces.

CycleSoftware: Dé Automatiseringsoplossing voor Fietsenwinkels

CycleSoftware is de complete automatiseringssoftware voor de tweewielerbranche, dat al door ruim 1650 rijwielzaken gekozen is. Het biedt talloze mogelijkheden om een fietsenwinkel te optimaliseren. Met CycleSoftware wordt administratie vereenvoudigd, zendingen worden moeiteloos verstuurd en het klantenbestand kan eenvoudig worden beheerd. De werkplaatsplanning, facturatie, en meer worden naadloos geïntegreerd. Voorraadbeheer wordt geoptimaliseerd met toegang tot meer dan 800.000 artikelgegevens. Met koppelingen naar grote leveranciers, betaaloplossingen en verzekeringsmogelijkheden is het een complete oplossing. Uitgebreide statistieken bieden inzicht in verkopen en klantenbestand. CycleSoftware is de ultieme keuze voor succesvolle fietsenwinkels.

Hoe werkt de koppeling?

De BaS WebPortal is gekoppeld aan CycleSoftware, waardoor groothandels hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. De webportal begeleidt het volledige verkoop- en inkoopproces, wat het aantrekkelijker maakt voor winkeliers om producten af te nemen bij geautomatiseerde groothandels.

Het artikelbestand uit het ERP-systeem wordt ingelezen in CycleSoftware via productfeed XML. Wanneer een consument iets bestelt dat niet op voorraad is bij de winkelier, plaatst de winkelier via CycleSoftware de order bij de groothandel, die vervolgens de inkoopbon aanmaakt. De order komt in het ERP-systeem van de groothandel, wordt verwerkt en teruggestuurd naar de webportal. De verzendbon gaat via CycleSoftware terug naar de winkelier, waarmee de cirkel rond is. Dankzij deze naadloze integratie kunnen winkeliers efficiënt en moeiteloos bij de groothandel bestellen.

Koppel CycleSoftware aan Exact

Bouw7 Exact Koppeling

Koppel aan
CycleSoftware

Download de brochure

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op