Nieuwsbrief
Inloggen
v

Koppel aan Exact Globe

Wat is Exact Globe+?

In tegenstelling tot Exact Online, is Exact Globe+ de oplossing op locatie (on-premise). Dat wil zeggen dat de software (doorgaans) op een server wordt geïnstalleerd. Hebt u geen eigen server, dan kunt u die uitbesteden aan een ICT-bedrijf dat hosting (hardware) aanbiedt. De software staat op uw eigen locatie, dus heeft u toegang tot de database en zijn aanpassingen flexibel, in tegenstelling tot Exact Online. Wilt u meer weten over Exact Online? Klik dan hier.

Voordelen Exact Globe+

  • On-premises ERP-software
  • Toegang via bedrijfsnetwerk
  • Langere implementatietijd en -inspanning
  • Uitgebreide functionaliteiten en aanpasbaarheid
  • Geschikt voor middelgrote tot grote ondernemingen
  • Vereist lokaal onderhoud en updates

Exact Globe+: Uw op maat ingerichte ERP-systeem

Exact Globe is een alles-in-één ERP-oplossing die alle functionaliteiten bevat, maar die individueel geactiveerd moeten worden. Dit maakt het een uitgebreide keuze als u een breed scala aan functies nodig hebben. Via de BaS WebPortal zijn wij in staat maatwerkoplossingen toe te voegen en bedrijfsprocessen aan te passen aan uw specifieke behoeften. Met maatwerkmodulen kunnen uw unieke bedrijfsprocessen worden ondersteund, waardoor Globe flexibel en aanpasbaar is. Het biedt een gestroomlijnde en geïntegreerde ervaring, maar vereist meer configuratie in vergelijking met modulaire systemen zoals Exact Online. Bij het kiezen van Exact Globe dient u uw behoeften en complexiteit van processen af te wegen tegen de voordelen van maatwerk en uitgebreide functionaliteit die het platform biedt. Neem contact met ons op en laat ons uw wensen weten.

BaS SelfBilling gekoppeld aan Exact Globe+

Het koppelen van selfbilling met "scan en herken" aan Exact Globe+ automatiseert facturatieprocessen. Leveranciers genereren automatisch facturen op basis van geleverde goederen/diensten, terwijl "scan en herken" technologie papieren facturen omzet in elektronische data. Geavanceerde OCR minimaliseert fouten en versnelt het proces, waarbij facturen direct in Exact Globe+ worden opgenomen. Goedkeuringsprocessen worden geautomatiseerd en bieden waardevolle analyses voor efficiënt uitgavenbeheer, resulterend in tijdwinst, foutvermindering en betere cashflow.

Lees meer over selfbilling

Branchespecifieke koppelingen

Groothandels zijn er in vele soorten en maten. Door de jaren heen hebben wij voor ieder type groothandel wel een specifieke bedrijfsoplossing gemaakt. De BaS WebPortal is de basis, waarin alle standaardmodulen zitten. Deze standaardmodulen kunt u aanvullen met branchespecifieke koppelingen, zodat u uw bedrijfsvoering volledig kunt optimaliseren en automatiseren. Klik op uw branche voor de specifieke oplossingen.

Vind ons in het Exact App Center

Onze koppeling met Exact Online is beschikbaar in het Exact App Center en wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe mogelijkheden en features. Tevens maken we maatwerktoepassingen aansluitend op Exact.
Hou onze website in de gaten!

Naar het Exact App Center

Het Exact App Center is vernieuwd. Bezoek de nieuwe app store via onderstaande link:

Naar de vernieuwde Exact App Store

Onze koppelingen met Exact

Als vaste partner van Exact bieden we hun klanten de beste oplossing. Met onze expertise en ervaring hebben we oplossingen ontwikkeld voor een breed scala aan uitdagingen die bedrijven tegenkomen bij het gebruik van Exact. Of het nu gaat om complex stuklijstenbeheer, het efficiënt beheren van matrixproducten (kleur-maatproducten), het faciliteren van mix & match-opties voor uw klanten, of zelfs het implementeren van selfbilling-functionaliteiten, wij hebben de oplossing die bij uw specifieke behoeften past.

De BaS WebPortal koppelt volledig aan Exact Online, Exact Globe, ProQuro, Bouw7 en Accountancy Gemak / Software Gemak. Kies uw Exact-product, branche en bekijk welke oplossingen wij voor uw problemen hebben bedacht. En staat uw probleem er niet bij? Neem dan contact met ons op, want wij leveren ook maatwerk.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op