Nieuwsbrief
Inloggen
v

Koppel aan Geodynamics

Vereenvoudig Urenregistratie met Slim TijdbeheerDownload brochure

Koppel aan Geodynamics

Softmaat heeft een unieke samenwerking met Geodynamics. Via onze BaS DataConnector koppelen wij de gegevens van Geodynamics aan Exact Online bouw.

Met GeoDynamics krijgt u perfect zicht op uw voertuigen en op de werkuren van uw medewerkers. Van track & trace, rittenadministratie tot complexe werkregistratie. Via de Bas DataConnector komen deze gegevens in Exact Online Bouw terecht, zodat daar de administratie verder afgehandeld kan worden.

In Exact Online Bouw wordt de planning voor de komende dagen of weken gemaakt. Om die planning bij de monteurs die onderweg zijn te krijgen, wordt Exact aan Geodynamics gekoppeld via de BaS DataConnector. Hiermee worden de gegevens tussen de twee systemen uitgewisseld.

Alle track & trace-, uren- en werkregistratie wordt in Geodynamics bijgehouden en moet uiteindelijk weer in Exact Online Bouw terechtkomen. Met de BaS DataConnector als spil, gebeurt dat eenvoudig en efficiënt.

Koppel Geodynamics aan Exact Online Bouw

In Geodynamics wordt een planning gemaakt. Dat gebeurt op basis van projecten. Medewerkers verrichten hun werkzaamheden en registreren hun uren in Geodynamics. Vervolgens dienen deze uren naar Exact Online Bouw verstuurd te worden. En als u 25 medewerkers op 15 projecten hebt rondlopen, dan kost het een hoop tijd om deze uren handmatig in te boeken in uw administratiepakket. De BaS DataConnector automatiseert dit voor u.

De BaS DataConnector synchroniseert:

  • Uren
  • Medewerkers
  • Projecten
  • Kilometers

Uren synchroniseren

Uren worden per medewerker, per project, per datum ingeboekt. Medewerker A werkt bijvoorbeeld 8 uur op Project A. Medewerker B werkt 5 uur op Project A en 3 uur op Project B. Deze uren worden met Exact Online Bouw gesynchroniseerd.

De uren moeten op een slimme manier gesynchroniseerd worden in Exact Online Bouw. In Geodynamics kunt u meerdere keren dezelfde uren invoeren per project, in Exact Online Bouw kan dat maar een keer. Stel dat medewerker A een paar uur werkt op project A, even een klus moet klaren bij project B en weer terugkeert naar Project A voor een paar uur, dan kunt u dat in Geodynamics eenvoudig invoeren. Onze koppeling met Exact Online Bouw telt deze uren bij elkaar op en stuurt het totaal aantal gewerkte uren naar de administratie.

Medewerkers synchroniseren

Ook de medewerkers moeten gesynchroniseerd worden met Exact Online Bouw. De medewerker in Geodynamics is de medewerker die ook in Exact Online Bouw moet komen. In Geodynamics staan medewerkers bijvoorbeeld als Medewerker A, terwijl die in Exact Online Bouw bekend staat als M.A. Medewerkers moeten worden gekoppeld zodat Exact Online Bouw weet wie wie is. In de BaS DataConnector worden de namen geconverteerd zodat de juiste velden gekoppeld worden.

Projecten synchroniseren

Wat voor medewerkers geldt, geldt ook voor projecten. Het project in Geodynamics is het project dat ook in Exact Online Bouw moet komen. In Geodynamics staan projecten bijvoorbeeld als Project A, terwijl die in Exact Online Bouw bekend staat als P.A. Projecten moeten worden gekoppeld zodat Exact Online Bouw weet wat wat is. In de BaS DataConnector worden de projecten geconverteerd zodat de juiste velden gekoppeld worden.

Kilometers synchroniseren

Kilometers moeten ook worden gesynchroniseerd met Exact Online Bouw, maar werken net iets anders dan de synchronisatie tussen medewerkers en projecten. De BaS DataConnector haalt de gereden of te factureren aantal kilometers op. Dan zijn er twee hoofdsynchronisaties.  • Vast uurtarief per gereden kilometer
  • Het aantal uur gereden


Allereerst zijn er het aantal gereden kilometers die met een vast tarief per kilometer ingeboekt worden in Exact Online Bouw. Daarnaast worden er ook een aantal daadwerkelijke uren gereden. Deze uren worden geboekt op een project.

Bouw Exact Koppeling

Koppel Exact Online Bouw
aan Geodynamics

Download de brochure

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op