Nieuwsbrief
Inloggen
v

De BaS WebShop

Build a Solution

B2B Webshop

De BaS WebShop is een B2B-webshop gericht op de groothandel. Waar mogelijkheden als een Bas IBS (Intern BestelSysteem) geschikt zijn voor uw binnendienst om snel inzage te krijgen in uw orders of orders in te voeren, is de BaS WebShop geschikt als u uw klanten zelf hun bestellingen wilt laten plaatsen.

De BaS WebShop kan volledig naar wens en met standaardmodulen of maatwerk aangevuld worden zodat klanten snel een eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken. Zoekfuncties en filters zijn er zo op ingericht dat de klant zo snel mogelijk naar zijn gewenste product kan.

Tevens bieden we de mogelijkheid om de BaS WebShop in te richten zodat hij ook door consumenten gebouwd kan worden. Wel blijft het gemak voor B2B-klanten het belangrijkst in de werking van de webshop.

Specifieke BaS WebShop Modulen

De BaS WebShop kan uitgebreid worden met tal van specifieke modulen die het bestelproces voor uw klanten een stuk gemakkelijker maken. Bekijk ze hieronder.

B2B

BaS Locatie Management

Met BaS Locatie Management kan uw afnemer zelfstandig diverse werklocaties beheren.

Lees verder

B2B

BaS
PartnerShop

De BaS PartnerShop is een marketingtool waarmee u uw afnemers aan u kunt binden.

Lees verder

B2B

BaS Product Configurator

Met de BaS Product Configurator kunt u met maatwerkproducten in goede banen leiden.

Lees verder

B2B

BaS
Retourmodule

Met de BaS Retourmodule kunt u uw retourorders op verschillende niveaus beheren.

Lees verder

B2B

BaS Verkooppunten

Met de BaS Verkooppunten kunt u, als groothandel, de B2C-klanten doorsturen naar uw wederverkopers.

Lees verder

De BaS PartnerShop als marketingtool

Lokale wederverkopers hebbben vaak niet de tijd of expertise om een eigen webshop te ontwikkelen of bij te houden. Als onderdeel van de BaS WebShop bieden wij de BaS PartnerShop.

De BaS PartnerShop is een marketingtool. Voor een klein bedrag richten wij twee pagina's in die gekoppeld zijn aan uw webshop. Dat levert uw partner meer online sales op. Daar bent u ook bij gebaat, want uw partner bestelt weer bij u. Een win-win situatie voor u en uw partner.

Lees verder

Standaardmodulen

Alle BaS-modulen worden plug & play aangeboden. Daarnaast bieden wij u maatwerkmogelijkheden om de modulen naadloos op uw bedrijfsvoering aan te laten sluiten. Door uw ERP-systeem aan de BaS WebShop te koppelen kunt u grote stappen zetten op het gebied van online organisatie, marketing en verkoop.

Bekijk onze modulen

Maatwerk

Softmaat heeft de kennis en de know-how om de online functionaliteiten af te stemmen op de eisen en wensen van uw organisatie.

Elke webshop gebruiker heeft specifieke wensen t.o.v. hun eigen bedrijfsvoering, branche en werkwijze. Graag komen wij met u in gesprek welke wensen dit zijn, en hoe we e.e.a. realiseerbaar zouden kunnen maken. Vaak komen we dan tot een oplossing die voor u beschikbaar kan worden gesteld. Zo wordt de WEBportal doorontwikkeld tot een binnen uw branche complete bedrijfsoplossing.

Bekijk onze modulen

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op