Nieuwsbrief
Inloggen
v

De BaS WebPortal

Voor ieder type groothandel

B2B WebPortal voor de groothandel

Als groothandel hebt u te maken met veel klanten met verschillende prijsafspraken, assortimenten, met een beperkt aantal debiteuren dat vaak en veel bestelt. De vraag is: hoe maakt u zo snel mogelijk tachtig procent van uw omzet?

In de Bas WebPortal kunt u het bestelproces zo snel mogelijk maken met makkelijke productpresentatie zoals matrixtabellen en het automatiseren van orders zoals backorders, herhaalorders en bestellijsten. Ken een account toe aan de accountmanager en hij kan onderweg orders plaatsen voor zijn klanten. Aan de andere kant werkt u met inkoopartikelen. Die haalt u makkelijk binnen met een importfunctie van de leveranciersprijslijsten. Hetzelfde geldt aan de verkoopkant. Koppel aan PIM-systemen en krijg een overzicht en speel informatie door aan uw klanten.

Daarnaast heeft de BaS WebPortal functionaliteiten die aan de hand van de bestelde artikelen de transportkosten aan de voorkant al kunnen berekenen.

Wat is de beste oplossing voor u?

De BaS WebPortal is uitgerust met oplossingen voor allerlei verschillende vraagstukken. Wilt u het bestelproces voor uw binnendienst optimaliseren? Dan bent u wellicht goed af met een BaS Intern BestelSysteem. Wilt u dat uw klanten zelf kunnen bestellen? Dan hebben wij de BaS WebShop voor u. Moet de BaS WebPortal fungeren als spil tussen verschillende systemen? Dan kunt u de BaS DataConnector gebruiken. Lees verder op de onderstaande pagina's als u meer over onze oplossingen wilt weten, of neem contact op voor een consult.

Branchespecifieke koppelingen

Groothandels zijn er in vele soorten en maten. Door de jaren heen hebben wij voor ieder type groothandel wel een specifieke bedrijfsoplossing gemaakt. De BaS WebPortal is de basis, waarin alle standaardmodulen zitten. Deze standaardmodulen kunt u aanvullen met branchespecifieke koppelingen, zodat u uw bedrijfsvoering volledig kunt optimaliseren en automatiseren. Klik op uw branche voor de specifieke oplossingen.

Uw Exact consultant

Als vaste partner van Exact bieden we hun klanten de beste oplossing. Exact is natuurlijk een generiek ERP-systeem dat niet specifiek voor een branche ontwikkeld is. Onze koppelingen en modulen zijn dat wel.

De BaS WebPortal koppelt volledig aan Exact Online, Exact Globe, ProQuro, Bouw7 en Accountancy Gemak / Software Gemak. Kies uw Exact-product, branche en bekijk welke oplossingen wij voor uw problemen hebben bedacht. En staat uw probleem er niet bij? Neem dan contact met ons op, want wij leveren ook maatwerk.


Bekijk onze koppelingen

70+ modulen

De BaS WebPortal is uitgerust met meer dan 70 modulen. Deze modulen worden plug-and-play aangeboden en kunnen naar wens aan en uit worden gezet.

De BaS WebPortal is eveneens naar wens in te richten qua functionaliteit. Wilt u een systeem waarmee uw binnendienst orders voor klanten kan invoeren? Dan volstaat het BaS IBS (Intern Bestelysteem). Wilt u een systeem waarmee uw klanten hun producten kunnen bestellen? Dan kunt u kiezen voor de BaS WebShop.

Bekijk onze modulen

Extra diensten voor uw klanten

Onze groothandelklanten werken met lokale wederverkopers. Maar de lokale ondernemer heeft vaak niet de expertise, het geld en de tijd om hun eigen webshop te onderhouden. Dus doen wij dat voor ze. Wij bieden de mogelijkheid om wederverkopers een pagina te geven, gevuld met alle gegevens uit Exact. Met onze koppeling aan Mollie kan de consument op de webshop van hun lokale winkel bestellen, en die order wordt meteen in het systeem van de groothandel ingeschoten. Zo zijn zowel de groothandel als de lokale wederverkoper geholpen.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op