Nieuwsbrief
Inloggen
v

Groothandel voor
auto-onderdelen en materialen

B2B webshop specialist - We build a solution

Groothandel voor de automotive branche

De automotive branche is divers met talloze producten en leveranciers, waardoor een efficiënt voorraadbeheer een uitdaging vormt. De BaS WebPortal biedt geautomatiseerde oplossingen om dit proces te stroomlijnen. Seizoensverkoop is essentieel, waarbij zomer- en wintergerelateerde producten worden aangeboden, zoals zomerbanden, dakdragers en winterbanden.

Met de BaS WebPortal kunnen assortimenten gemakkelijk worden aangepast en gepresenteerd op diverse webniveaus. Hierdoor kan snel worden ingespeeld op veranderende vraag en seizoensgebonden aanbiedingen worden gepromoot.

De automatisering helpt bij het efficiënt klaarzetten van producten voor verzending, het bijhouden van voorraadniveaus en het automatisch plaatsen van bestellingen bij leveranciers. Bovendien verbetert het de klantenservice door klanten online een betere browse-ervaring te bieden en gedetailleerde productinformatie te verstrekken. De BaS WebPortal biedt de automotive groothandel een concurrentievoordeel in een veeleisende markt.

B2B webshop voor groothandels in de automotive branche

Met de BaS WebShop kan de groothandel voor auto-onderdelen en -accessoires moeiteloos seizoensartikelen zoals winter- en zomerbanden beheren. De geautomatiseerde functies vereenvoudigen het orderproces, waardoor het aanpassen en optimaliseren van het assortiment naadloos verloopt. Zo kan de groothandel efficiënt inspelen op veranderende vraag en een betere klantenservice bieden.

Bekijk alle modulen van de BaS WebShop

Autovision

IBS
Ooit begonnen met elektronische ontstekingen, en een digitaal (jawel!) klokje voor in de auto. Actief geweest in autobeveiliging, autoradios, autoversterkers en autospeakers.

autovision.softmaat-tools.nl

Fortron Automotive

Webshop
Fortron verleent verschillende diensten gericht op het vergroten van de continuïteit van de motor en vermindering van de CO2-uitstoot.

webshop.fortron-automotive.nl

Harvest Automotive

Webshop
Harvest-Automotive B.V. is de importeur, verkoper en specialist van auto accessoires wereldwijd.

www.harvest-automotive.nl

Shibaura

Webportal
Shibaura heeft over een reeks van jaren een reputatie opgebouwd van pure kwaliteitsartikelen en is wereldwijd een belangrijk merk op het gebied van professionele tuin- en parkmachines.

webshop.shibaura.com

Vanzeebroeck Motors

Webshop
Vanzeebroeck zorgt voor een flexibele, profesionele en vriendelijke dienstverlening in een familiale sfeer.

webshop.vanzeebroeckmotors.be/home.aspx

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op