Nieuwsbrief
Inloggen
v

Gebruikte modulenLeveranciersimportlijsten

Productielijst naar
bakkerij productie

Leveranciersimportlijsten

Mix & match

70+ modulen

Bestellijsten

Bakkerij Jacobs

Bakkerij Jacobs staat ook wel bekend als de “Heuvelhoker bekker” en is met name in Panningen en Egchel een waar begrip. In 2019 is het precies 110 jaar geleden dat men gestart is op de hoek Kerkstraat, Scharenweg met het bakken van brood.

HobbyTime

Bakkerij Jacobs

Productielijst naar bakkerijproductie

Bakkerij Jacobs werkt met een derde partij voor het produceren van hun brood. Dus zij verzamelen de gegevens van de klantenbestellingen en sturen de gegevens in hun geheel naar de producent. Zo krijgt de producent automatisch een ingrediëntenlijst zodat ze in bulk kunnen produceren.

Mix & match

Bakkerij Jacobs werkt met speciale acties. Zo is het 's woensdags bijvoorbeeld brooddag. Op woensdag kunnen klanten 4 broden voor de prijs van 1 halen. Hiervoor gebruiken ze de mix & matchmodule. Daarmee hebben ze de mogelijkheid een combinatiekorting over de artikelen heen toe te kennen aan in-de-mixgroepen.

Bakkerij Jacobs

Bakkerij Jacobs

Producten blokkeren maar wel tonen

Zoals veel bakkerijen werkt Bakkerij Jacobs met seizoensgebonden producten. Denk bijvoorbeeld aan kerstbrood. Deze producten willen ze een maand van tevoren tonen, zonder dat ze besteld kunnen worden. In het systeem kunnen ze de producten blokkeren en activeren op het moment dat ze besteld mogen worden.

Bestellijsten

Klanten kunnen een boodschappenlijstje maken van producten die ze nodig hebben alvorens ze die online bestellen. Met de bestellijst hebben ze het productoverzicht in een scherm en kunnen ze hun producten een op een overnemen zonder pagina's door te hoeven bladeren.Bakkerij Jacobs

HobbyTime

Een nieuw design

Naast het opschonen van de webshop hebben we de site voorzien van een nieuwe layout. Met wat kleine aanpassingen zoals het toevoegen van afbeeldingen hebben we de site levendiger gemaakt.

Bovendien hebben alle webniveaus nieuwe, bijpassende afbeeldingen gekregen, waardoor klanten direct de categorie vinden waar ze naar op zoek zijn.

Design 2018

HobbyTime

Design 2021

HobbyTime

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op