Gekoppelde webshop verhoogt uw slagkracht!

De BaS WebShop heeft koppelingsmogelijkheden met diverse Administraties, Artikelbeheer platforms, Payment Service providers en maatwerk koppelingen, bijvoorbeeld met andere webshops en specifieke systemen.
Zo zal een dergelijke koppeling tussen de BaS Webshop en uw boekhoudpakket de commerciële en logistieke processen (bestellen, uitleveren en factureren) volledig automatiseren.
Door de toepassing van de verschillende koppelingen tussen de BaS Webshop en softwarepakketten van derden wordt de slagkracht van uw bedrijf aanzienlijk vergroot.

Koppel webshop aan administratie

Werk met de beschikbare informatie vanuit uw administratie, en haal debiteurgegevens, aflever- en betalingscondities op, alsmede artikelgegevens, prijs en prijsafspraken en voorraad. De webshop zal vervolgens orders in een ogenblik verwerken in uw administratie(s). Uw BaS WebShop sluit naadloos aan uw adminstratie!
Koppel aan een aanvullende (2e) administratie en verwijs orders naar de juiste administratie en/of splits uw orders aan de hand van artikelen naar de juiste administratie.


Koppel webshop aan Exact Online

Exact Online
Exact Online
Exact Online Groothandel
Exact Online Productie

Koppel webshop aan Unit4 Multivers

Unit4 Multivers
Unit4 Multivers S t/m XL
Unit4 Multivers Online
Unit4 Multivers Groothandel

Koppel webshop aan Compad Bakkerij

Compad
Compad Bakkerij
Compad Allergenen

Koppel webshop aan SAP

SAP
Order import

We hebben koppelingen met overige administratie en ERP pakketten: Unit4 Wholesale, ISAH, AccountView. Binnenkort verwachte koppelingen met Snelstart en iMuis


Koppel webshop aan Payment Service Providers


Koppel webshop aan EMS

EMS

Koppel webshop aan Igenico

Ingenico

Koppel webshop aan Omnikassa

Omnikassa


Koppel webshop aan Artikelbeheer platforms

Presenteer en verrijk uw WebShop artikelen met extra informatie zoals productfoto's, afbeeldingen, brochures, omschrijvingen, specificaties en meer.
In uw WebShop dienen uw artikelen zo gunstig mogelijk gepresenteerd worden. Belangrijk is dat bij uw artikelen zo veel mogelijk relevante informatie vermeld staat, zoals (technische) specificaties, extra foto's, maar bijvoorbeeld ook wettelijk verplichte informatie over ingrediënten en allergenen.
U kunt deze gegevens natuurlijk zelf handmatig invoeren. U dient die gegevens dan ook zelf te gaan verzamelen, en bij te houden. Dat lijkt ons dan natuurlijk niet echt de bedoeling. Dat kost echter veel tijd en moeite. Softmaat ondersteunt u bij het verrijken van uw artikelgegevens.

Koppelen met verstrekkers van extra gegevens
Veel producenten en leveranciers stellen hun artikelgegevens beschikbaar aan centrale organisaties. In de verschillende branches zijn er organisaties die artikel gegevens verkrijgen, beheren en digitaal beschikbaar stellen. Softmaat koppelt met een groot aantal van deze organisaties om uw webshop artikelen daarmee te verrijken.
Producenten en leveranciers wijzigen soms de gegevens van hun artikelen. Ook de wijzigingen komen bij ons door, zodat uw artikelen zo recent mogelijke gegevens bevatten.
Wat en wanneer er geïmporteerd moet worden kunt u zelf in de WebAdmin van uw webshop aangeven. Hierdoor blijft u baas over wat u in de WebShop wilt weergeven.


Koppel webshop aan EZ-base

EZ-base

Koppel webshop aan Gebra

Gebra

Koppel webshop aan GS1

GS1

Koppel webshop aan Partstream

Partstream

Koppel webshop aan PS in Foodservice

PS in Foodservice

Koppel webshop aan Sligro

Sligro

Koppel webshop aan Transferro

Transferro

Koppel webshop aan Technische Unie

Technische Unie


Koppel webshop aan Bergwerff

Bergwerff

Koppel webshop aan Compad Allergenen

Compad Allergenen

Koppel webshop aan Orbak Allergenen

Orbak Allergenen


Maatwerk koppeling


Koppel webshop aan CSV

CSV communicatie
CSV Order Import

Koppel webshop aan EDI

EDI communicatie
EDI Order Import

Koppel webshop aan SOAP

SOAP communicatie

Koppel webshop aan XML

XML communicatie
XML Order Import
XML Order export
XML Product export
XML Product import