Nieuwsbrief
Inloggen
v

BaS Productconfigurator

Build a Solution

Product configurator

Werkt u met maatwerkproducten die iedere keer dat ze besteld worden variëren? Dat met de BaS Web Product Configurator (WPC) lossen wij dat probleem voor u op.

De BaS WPC komt in verschillende gradaties van complexiteit. Dat kunnen productopties zijn, productsamenstellers of een volledige, op maat gemaakte Web Product Configurator.

Configureer aan de hand van productopties

De eenvoudigste manier om een product te configureren is met productopties. Hiermee kunt u de gebruiker tegen een eventuele meerprijs zijn product laten customizen. Denk hierbij aan een tekstuele opdruk of het toevoegen van een foto aan een product. Laat de klant een aantal vooraf ingestelde opties aanvinken, zijn eigen afbeelding uploaden of een omschrijving van zijn wensen toevoegen.

Configureer met een Productsamensteller

Met een ProductSamensteller kunt u verschillende losse producten samenvoegen tot een nieuw product. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bank, die u kunt uitbreiden naar een hoekbank, en waarbij u verschillende pootjes en stoffen kunt kiezen. Deze optie wordt gebruikt als producten als toevoeging kunnen worden geselecteerd op het basisproduct.

Meer complexiteit met de BaS WEB Product Configurator

Wilt u nog een stapje verder gaan in complexiteit, en niet alleen producten of productkenmerken toevoegen aan het basisproduct, maar ook uitsluiten, dan biedt de WPC de uitkomst. Een voorbeeld hierbij is de straatnaambordengenerator die wij voor onze klant hebben gemaakt. Aan de hand van de tekst die de klant intypt, krijgt het bord de bijbehorende maat. De WPC structureert en automatiseert de interactie tussen u en uw klant. Met een gebruiksvriendelijke WPC zal de consument aan u denken wanneer hij zijn volgende product bestelt.

Een maatwerk WPC ontwikkelen kost tijd. Wilt u dat uw klanten hun unieke producten kunnen samenstellen? Neem dan contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op