Nieuwsbrief
Inloggen
v

BaS Retourmodule

Branchegericht, sterk in koppelingen en maatwerk

BaS Retourmodule

Met de BaS Retourmodule kunt u uw retourorders op verschillende niveaus beheren. In basis kunt u met de BaS Retourorders negatieve aantallen invoeren in de winkelwagen van de BaS WebShop.

Retourneren op basis van verkoopfactuur

Een artikel retourneren op basis van verkoopfacturen komt vooral voor in de B2C-markt. Het is de strengste vorm waar rekening wordt gehouden met of men er recht op heeft het artikel retour te zenden, of het binnen de garantie valt etc.

Retourmodule op basis van negatieve aantallen

Deze variant is geschikt voor complexere betaalconstructies. Zo kunt u verschillende zaken invoeren en verrekenen zoals o.a. abonnementen stopzetten, bedragen terugstorten of pro forma deelbetalingen uitvoeren.

Retourneren op initiatief van de klant

Deze retourmodule is voor klanten en leveranciers die magazijnafspraken met elkaar hebben. De klant kan zonder problemen zijn overschot aan artikelen die hij teveel heeft besteld retour zenden naar zijn leverancier.

Retourmodule voor emballage

Deze module is specifiek voor de horeca. De leverancier levert kratten drank en krijgt andere kratten terug. De binnendienst kan de order openen en negatieve aantallen toevoegen en verrekenen van de geretourneerde kratten.

De BaS Retourmodule in de praktijk

U kunt de BaS Retourorder gebruiken als u bijvoorbeeld werkt met emballage. Sommige groothandels leveren kratten drank aan horecagelegenheden. Terwijl zij hun kratten leveren, krijgen zij andere kratten terug die als retourorder ingelezen dienen te worden. Met de BaS Retourorder regelt u dit proces op een centrale plek.

Creditnota

Met de BaS Retourmodule hebt u de mogelijkheid creditnota’s te maken. Verlaag of scheldt bedragen kwijt van eerdere facturen. Creditnota’s kunt u ook algemeen maken met de BaS WebShop.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op