Nieuwsbrief
Inloggen
v

BaS WebKassa

Build a Solution

BaS WebKassa

De BaS WebKassa is waar de geschiedenis van Softmaat is begonnen. Met de BaS WebKassa hoeft u niet langer bonnetjes en kastellingen handmatig over te typen in uw kassa en administratie.

De BaS WebKassa is eigenlijk wat de naam al aangeeft: een kassa voor het web. Kassa's zijn er in veel soorten en maten, maar wij richten ons specifiek op één soort, namelijk de baliekassa voor magazijnen. Via een binnendienstfunctie kunnen uw magazijnmedewerkers verkooporders verwerken.

Omdat u als groothandel met afnemers werkt, kunt u de orders gewoon op rekening inboeken zodat uw klanten aan het eind van de maand kunnen afrekenen.

Functionaliteiten

De BaS WebKassa is uitgerust met allerlei functionaliteiten. Via 'Snel bestellen' kunt u producten zoeken op productnummer, EAN-code of naam. Zoals de naam al aangeeft kunt u op deze manier snel orders maken.

Verder kunt u de interface volledig naar wens inrichten. Wilt u kortingen toepassen, kleur-maatproducten of mix & match producten aanslaan? Alle wensen die u hebt kunnen wij in een knop omzetten.

Ook kunt u meerdere klanten tegelijkertijd bedienen. Stel u bent een klant aan het helpen, maar er moet nog iets uit het magazijn gehaald worden. Dan kunt u uitloggen en inloggen met een andere klant. De gegevens worden automatisch opgeslagen in de winkelwagen.

Koppelingen

De BaS WebKassa kan aan allerlei platformen gekoppeld worden. Dat gaat van Exact tot een WooCommerce-webshop. Daarnaast kunt u de webkassa aan onze andere systemen zoals de BaS WebShop, IBS, PIM of de DataConnector koppelen.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op