Nieuwsbrief
Inloggen

BaS WebKassa

Build a Solution

BaS WebKassa

De BaS WebKassa is waar de geschiedenis van Softmaat is begonnen. Met de BaS WebKassa hoeft u niet langer bonnetjes en kastellingen handmatig over te typen in uw kassa en administratie.

De BaS WebKassa is eigenlijk wat de naam al aangeeft: een kassa voor het web. Kassa's zijn er in veel soorten en maten, maar wij richten ons specifiek op één soort, namelijk de baliekassa voor magazijnen. Via een binnendienstfunctie kunnen uw magazijnmedewerkers verkooporders verwerken. Ook kunnen zij 'snelle bestellingen' doorvoeren, bijvoorbeeld de hardlopende producten, maar ook bijbehorende kortingen toewijzen.

Ook kunt u meerdere klanten tegelijkertijd bedienen. Stel u bent een klant aan het helpen, maar er moet nog iets uit het magazijn gehaald worden, dan kunt u uitloggen en inloggen met een andere klant. De gegevens worden automatisch opgeslagen in de winkelwagen. Zo kunt u meerdere klanten tegelijkertijd helpen.

Omdat u als groothandel met afnemers werkt, kunt u de orders gewoon op rekening inboeken zodat uw klanten aan het eind van de maand kunnen afrekenen.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op