Online product catalogus zonder winkelwagen

De BaS WebSite is dé online productcatalogus waarbij u website functionaliteiten combineert met uitgebreide productinformatie. de BaS WebSite is aangesloten op de WEBportal, de productdatabase welke eventueel is gekoppeld aan uw administratie heeft u de beschikking over automatische aanpassingen en levendigheid die voortkomen vanuit uw productassortiment, en ook uw klanten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld acties en nieuws.

De baS WebSite is géén bestelsite, maar juist een informatie site, waarbij u de mogelijkheid heeft om uw bezoekers zelf contact mee te maken door te verwijzen naar uw aangesloten verkooppunten en/of locaties. Zo maakt u naamsbekend en helpt u tevens uw afnemers aan klanten te komen. De BaS WebSite is geïntegreerd in uw webshop, en zowel aanvullend op uw webshop en als losse website te gebruiken.
Naast dat vormgeving, CMS, techniek en (online) marketing veel aandacht krijgt, zijn de websites uitgerust met een Responsive design waardoor de BaS WebSite geschikt is voor smartphone, tablet pc en desktop. Neem contact op en bespreek met ons de mogelijkheden uw organisatie en werkwijzes naar online te vertalen!

Responsive

De WebShop bevat verschillende lay-outs (responsive design) waardoor deze geschikt is voor de computer, de tablet en de smartphone. Hierdoor is uw WebShop altijd en overal bereikbaar en kan iedereen, zowel thuis als onderweg, uw WebShop bezoeken en orders plaatsen.

CMS

De BaS WebSites zijn aangesloten op algehele CMS systeem. Uw heeft uitgebreide mogelijkheden uw site in te richten, alsmede de productgegevens te verwerken.


KijkShop

Bekijk de mogelijkheden van de 'KijkShop', waarbij u uw producten online uitstalt, met alle bijbehorende informatie. Voor het bestellen verwijst u ze door naar uw dichtsbijzijnde verkooppunt.

Verkooppunten

Met verkooppunten kunt u de klant de dichtsbijzinde verkooppunt(en) laten zien op basis van ingevoerde postcode.

Product collecties

Wilt u graag alleen informeren. Gebruik de BaS WebSite als infromatietool. Doordat de website isaangelsoten op de database is het mogelijk uw productinformatie (ook met meer dan 5.000) producten op een goede manier te verwerken. Ook het CMS is er op ingericht hier goed mee om te gaan.


SEO Marketing

Door het optimaliseren van uw WebShop (SEO Management) zal deze hoger in de zoekresultaten van Google verschijnen. Hierdoor zullen meer mensen uw WebShop sneller vinden en bezoeken met als gevolg hogere bezoekersaantallen en meer omzet.

Nieuwsbrief

Met behulp van de BaS Nieuwsbrief voorziet u uw prospects en klanten van bruikbare informatie en aanbiedingen, optimaliseert u uw klantcontacten en haalt u meer uit uw klantenbestand.
Mogelijkheden tot koppelen aan het personenbeheer in de administratie (afhankelijk van het boekhoudpakket rk met gecentraliseerde klantendata)

NarrowCasting

Heeft u een locatie of een hal waarbij u uw producten via een groot scherm wilt delen? Speel uw productshow af op meerdere schermen, aangestuurd vanuit uw 'webshop'.


Koppel aan administratie


Meer dan alléén een WebShop


Responsive
Content
CMS

KijkShop
Verkooppunten
Product collecties

SEO marketing
Nieuwsbrief

Koppel aan:
Unit4 Multivers
Exact Online
Compad Bakkerij


E-commerce specialist,
sterk in koppelingen en maatwerk toepassingen