Nieuwsbrief
Inloggen
v

De BaS WebPortal

De BaS WebPortal

U hebt een bepaalde werkwijze en bepaalde wensen. Wie zijn wij om dat te veranderen? Wij kunnen u slechts adviseren. Soms wilt u enkel dat uw binnendienst de orders die klanten per telefoon plaatsen invoeren. In dat geval volstaat het BaS IBS (Intern Bestelsysteem). In andere gevallen wilt u dat klanten zelf hun orders kunnen plaatsen. Dan bent u beter af met de BaS WebShop. Wilt u weten wat voor u het beste is? Neem dan contact met ons op.

B2B

BaS WebKassa

Met de BaS WebKassa hoeft u niet langer bonnetjes en kastellingen handmatig over te typen in uw kassa en administratie.

Lees verder

B2B

BaS IBS

Ondersteun uw interne sales organisatie met de BaS IBS, en geef uw binnendienst allerlei bijpassende functies.

Lees verder

B2B

BaS PIM

Met de BaS PIM hebt u alle productinformatie in één centraal systeem op een eenduidige manier bij de hand.

Lees verder

B2B

BaS WebShop

Met de BaS WebShop hebt u alle modulen bij de hand die het bestelproces voor uw klanten eenvoudiger maakt.

Lees verder

B2B

BaS Dataconnector

De BaS DataConnector wisselt informatie uit tussen uw administratie, webshop, PIM en kassasysteem.

Lees verder

Standaardmodulen

U kunt uw BaS WebPortal uitbreiden met allerlei standaard- en maatwerkmodulen. Alle BaS-modulen worden plug & play aangeboden. Daarnaast bieden wij u maatwerkmogelijkheden om de modulen naadloos op uw bedrijfsvoering aan te laten sluiten. Door uw ERP-systeem aan de BaS WebShop te koppelen kunt u grote stappen zetten op het gebied van online organisatie, marketing en verkoop.

Bekijk onze modulen

Maatwerk

Softmaat heeft de kennis en de know-how om de online functionaliteiten af te stemmen op de eisen en wensen van uw organisatie.

Elke webshop gebruiker heeft specifieke wensen t.o.v. hun eigen bedrijfsvoering, branche en werkwijze. Graag komen wij met u in gesprek welke wensen dit zijn, en hoe we e.e.a. realiseerbaar zouden kunnen maken. Vaak komen we dan tot een oplossing die voor u beschikbaar kan worden gesteld. Zo wordt de WEBportal doorontwikkeld tot een binnen uw branche complete bedrijfsoplossing.

Bekijk onze modulen

De BaS WebPortal voor
groothandelGa naar groothandel

De BaS WebPortal voor
ProductieGa naar productie

Uw Exact consultant

Als vaste partner van Exact bieden we hun klanten de beste oplossing. Exact is natuurlijk een generiek ERP-systeem dat niet specifiek voor een branche ontwikkeld is. Onze koppelingen en modulen zijn dat wel.

De BaS WebPortal koppelt volledig aan Exact Online, Exact Globe, ProQuro, Bouw7 en Accountancy Gemak / Software Gemak. Kies uw Exact-product, branche en bekijk welke oplossingen wij voor uw problemen hebben bedacht. En staat uw probleem er niet bij? Neem dan contact met ons op, want wij leveren ook maatwerk.


Bekijk onze koppelingen

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op