Nieuwsbrief
Inloggen
v

Koppel aan Exact Purchase to Pay

Wat is Exact Purchase to Pay?

Met de toevoeging van de inkoopmanagementsoftware van ProQuro heeft Exact kunt u uw financiële inkoopprocessen beter beheren en meer inzicht in uw uitgaven krijgen.

Met de inkoopsoftware van Exact kunnen gebruikers volledige controle houden over het inkoopproces. Of het nu gaat om de aankoop van goederen, de ontvangst of het betalen van de factuur. Met de inkoopsoftware gekoppeld aan de boekhoud- / financiële pakketten van Exact, is de keten weer een stuk sterker geworden.

Koppel de BaS WebShop aan ProQuro

Met ProQuro inkoopsoftware kunt u uitgaven beheersen en marges verhogen door inzicht in uw kosten. Door de BaS WebShop aan ProQuro te koppelen optimaliseert en automatiseert u het proces nog verder.

Naar Exact App Center

Branchespecifieke koppelingen

Groothandels zijn er in vele soorten en maten. Door de jaren heen hebben wij voor ieder type groothandel wel een specifieke bedrijfsoplossing gemaakt. De BaS WebPortal is de basis, waarin alle standaardmodulen zitten. Deze standaardmodulen kunt u aanvullen met branchespecifieke koppelingen, zodat u uw bedrijfsvoering volledig kunt optimaliseren en automatiseren. Klik op uw branche voor de specifieke oplossingen.

Onze koppelingen met Exact

Als vaste partner van Exact bieden we hun klanten de beste oplossing. Exact is natuurlijk een generiek ERP-systeem dat niet specifiek voor een branche ontwikkeld is. Onze koppelingen en modulen zijn dat wel.

De BaS WebPortal koppelt volledig aan Exact Online, Exact Globe, ProQuro, Bouw7 en Accountancy Gemak / Software Gemak. Kies uw Exact-product, branche en bekijk welke oplossingen wij voor uw problemen hebben bedacht. En staat uw probleem er niet bij? Neem dan contact met ons op, want wij leveren ook maatwerk.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op