Nieuwsbrief
Inloggen
v

Abonnementen beheer

Beheer uw abonnementen online. De webshop verlengt periodiek het abonnement, en genereert een nieuwe factuur voor de nieuwe periode.

Lees verder

Inkoop ondersteuning

Koopt u dagelijks in t.b.v. uitleveringen de volgende dag (bijvoorbeeld versproducten)? Onze inkoop ondersteuning vertaalt uw uitleveringen in een handig besteloverzicht per leverancier, per dag, met vermelding van het ordernummer.

Naverrekeningen

Factureert u de maandelijkse parkeertransacties achteraf? De webshop verzamelt de gegevens uit SKIDATA en stelt de maandelijkse factuur op.

Order aanmaken

Hebben uw klanten nog weinig affiniteit met 'online' bestellen? Kijk mee / bestel voor uw klant, autoriseer en wijs bestellingen toe, online inzage in orderhistorie en openstaande posten. Orders worden direct verwerkt en emails verstuurd.

klanten beheren

Maak klanten aan, beheer gegevens en stel gebruikers voor uw klanten in. u heeft inzage en kijkt mee met en voor al uw klanten.

Budget beheren

Uw klant werkt met een bestedingsbudget? De bestelling wordt automatisch afgeteld van het budget, de budgetperiode is instelbaar en 'bewuste' budget overschrijding is mogelijk.
Benoem tevens uw investering- en doorbelasting-artikelen

Balie verkoop

Magazijnverkoop? Met de webshop verkoopt u tevens via de counter / verkoopbalie. Scan of  'Snel bestel' de orderbon. Producten dienen niet achteraf (nogmaals) uitgeleverd te worden, maar wel gefactureerd worden. Uw webshop handelt de diverse verkoopprocessen af.

Offerte maken

Stel gemakkelijk uw offertes op rekening houdend met toegewezen prijsafspraken, assortimenten, aanvullende informatie, documentatie en begeleidende teksten. Laat de klant een aanvraag indienen, en indien akkoord verzilvert uw klant de offerte online!