Nieuwsbrief
Inloggen
v

Groothandel voor hobby- en cadeau-artikelen

B2B webshop specialist - We build a solution

De groothandel voor hobbymaterialen en cadeau-artikelen

Als groothandel in hobbymaterialen en cadeau-artikelen is een heldere productpresentatie essentieel. De BaS WebPortal biedt een gestroomlijnd orderproces waar klanten moeiteloos kunnen bestellen en betalen. Real-time voorraadbeheer zorgt voor overzichtelijkheid. De WebPortal scheidt consumenten van wederverkopers door exclusieve toegang te bieden aan geregistreerde wederverkopers. Ze kunnen hier hun eigen prijzen, hoeveelheden en bestellingen beheren. Het systeem automatiseert processen, verbetert efficiëntie en klantenservice. Met de BaS WebPortal optimaliseert de groothandel haar activiteiten, trekt ze consumenten aan en bedient ze tevreden wederverkopers, wat bijdraagt aan een succesvolle groothandel.

B2C mogelijkheden voor de groothandel

Als groothandel in de hobby- en cadeau-artikelen, is de kans groot dat u consumenten trekt. Maar hoe regelt u consumentenorders? Met de BaS WebShop is dat heel eenvoudig.

Wij verbergen de prijsafspraken die u met uw klanten hebt, terwijl de consument de consumentenprijzen ziet.

Betaling verloopt via Mollie. Met Mollie betaalt u slechts een kleine vergoeding per transactie. Als u geen gebruik maakt van Mollie, kost het u ook niets.

Bekijk alle modulen van de BaS WebShop

De BaS Partnershop

Lokale wederverkopers hebben vaak niet de tijd of expertise om een eigen webshop te ontwikkelen of bij te houden. Als onderdeel van de BaS WebShop bieden wij de BaS Partnershop.

Met een BaS PartnerShop krijgen wederverkopers twee pagina’s in hun huisstijl en een shop gekoppeld aan het assortiment van hun groothandel. Aangezien de BaS PartnerShop gekoppeld is aan de database van deze groothandel, hoeft er verder nooit meer naar omgekeken te worden. Alle updates worden automatisch meegenomen.

Lees meer over de BaS PartnerShop

Bondgenoot & Partners

Webshop
Bondgenoot & Partners is een groothandel in educatieve (kinder)boeken, eco vriendelijke puzzels en spellen, verantwoorde kookboeken, cadeauartikelen, papierwaren en wenskaarten.

www.bondgenootenpartners.nl

Fairly Goods

Webshop
Fairly Goods verkoopt duurzame, fairtrade ecologische home & living producten en biologische en eerlijke food producten.

www.fairlygoods.nl

Hobbytime

Webshop
HobbyTime BV levert voornamelijk speelgoed, modelspoor- en modelbouwartikelen.

www.hobbytime.nl

JRS

Webshop
JRS is expert en distributeur in hippische merken.

webshop.jrsport.nl

Skiwebshop

Webshop
SkiWebShop is dé online skishop voor al uw skikleding en ski accessoires!

skiwebshop.softmaat-tools.nl

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op