Meer dan alléén een WebShop voor uw Beautysalon en Welness

Met de BaS Webshop Beauty & Welness heeft u de beschikking over een uitstekend stuk gereedschap. Zo kunt u in de webshop zelf alle producten presenteren en verkopen waarbij de orders snel en efficiënt via het POSsible online kassasysteem worden afgehandeld. Via de online agenda kunnen klanten een afspraak voor een behandeling bij uw organisatie boeken en kunnen bijvoorbeeld leveranciers een afspraak boeken met het management.

Consumenten

Consumenten hebben, ongeacht het tijdstip en hun locatie, de volledige vrijheid om uw bedrijf en uw productassortiment te bekijken. Hiernaast kan de consument beschikken over de volledige informatie omtrent uw producten, diensten en services en is het aanschaffen van deze producten via de webshop eenvoudig en snel.

Afnemers

Als ondernemer heeft u met een webshop een uitstekend stuk gereedschap in handen om nieuwe klanten aan te trekken. Orders worden snel en accuraat verwerkt, klantbewegingen kunnen direct worden gemeten en trends worden eerder zichtbaar gemaakt.

Uw branche

Voor elk bedrijf en elke branche zijn er pasklare oplossingen waarmee uw organisatie gericht kan inspelen op de wensen en de eisen van de huidige markt. U heeft de beschikking over de gereedschappen waarmee u uw afnemers en relaties snel en functioneel kunt bedienen.


Responsive

De webshop bevat verschillende lay-outs (responsive design) waardoor deze geschikt is voor de computer, de tablet en de smartphone. Hierdoor is uw webshop altijd en overal bereikbaar en kan iedereen, zowel thuis als onderweg, uw webshop bezoeken en orders plaatsen.

70+ modulen

De webshop bevat verschillende functionaliteiten om uw bedrijfsdoelstelling en organisatieproces te ondersteunen.. Uw BaS WebShop slut naadloos aan, en Bestaat uw gewenste module nog niet, bespreken we gewoon een stukje maatwerk.

Koppelingen

Door de webshop te koppelen met andere interne automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming. De commerciële afdeling heeft direct inzage in klantbewegingen terwijl uw financiële afdeling snel en accuraat orders afhandeltOntmoet enkele van onze BaS WebShop klanten

Babassu brands - Babassu Brands legt zich toe op het vinden en distribueren van bijzondere merken met een hoge kwaliteit, rijke geschiedenis en/of een bijzonder verhaal.
webshop.babassubrands.com Ga naar webshop klant Babassu brands, distributie van bijzondere merken met een hoge kwaliteit, rijke geschiedenis en/of een bijzonder verhaal.

ANG Cosmetics - A/N/G Cosmetics bestaat sinds 1995 en distribueert en ontwikkelt hoogwaardige merken en producten op het gebied van skincare aan salons, spa’s, hotels en niche parfumerieën.
orders.angcosmetics.com Ga naar webshop klant ANG Cosmetics, distribueert en ontwikkelt hoogwaardige merken en producten op het gebied van skincare aan salons, spa’s, hotels en niche parfumerieën.Meer dan alléén een WebShop
voor uw Beautysalon en Welness


Afspreek reservering
Spaarpunten
Loyalty
Brand assortimenten


E-commerce specialist,
sterk in koppelingen en maatwerk toepassingen