Meer dan alléén een WebShop voor uw facilitair bedrijf

B2B

Als ondernemer heeft u met een webshop een uitstekend stuk gereedschap in handen om nieuwe klanten aan te trekken. Uw klanten zien de hun toegewezen prijzen, afspraken acties en assortiment. Orders worden snel en accuraat verwerkt. De webshop bevat diverse functionaliteiten om uw bedrijfsdoelstelling en organisatieproces te ondersteunen.

Binnendienst

Enkele van uw klanten blijven altijd bestellen via telefoon, email of zelfs fax. Met de BaS Binnendienst heeft u een verlengstuk beschikbaar voor uw interne sales organisatie. Kijk mee en/of bestel voor uw klant, werk met vertegenwoordigers /agenten, en wijs bestellingen toe. Orders worden direct verwerkt, emails verstuurd, en geregistreert.

KijkShop

Met de KijkShop kunt u uw online etalage inrichten zonder dat u buiten verkoopt. Zo laat u zien wat u in huis heeft. Wilt u buiten niet verkopen. Verwijs uw klanten door naar de dichts bijzijnde verkooppunt. Zo stimuleert u indirect uw verkoop. Uiteraard geschikt voor de computer, tablet en smartphone.


Locatie management

Met BaS LocatieManagement kunt uw afnemener zelfstandig haar diverse werklocaties beheren. De locatie bestelt en het hoofdkantoor ontvangt de factuur. U stelt het assortiment en de prijs beschikbaar, en uw klant regelt de rest!

Autorisatie en budget

Werk met verschillende autorisatieniveaus, van besteller tot management, en bepaal hoeveel iemand per termijn mag bestellen aan de hand van budget en een locatie assortiment. Investeringsartikelen kunnen buiten het budget om!

Koppelingen

Door de webshop te koppelen met andere interne automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming. De commerciële afdeling heeft direct inzage in klantbewegingen terwijl uw financiële afdeling snel en accuraat orders afhandelt


Ontmoet enkele van onze BaS WebShop klanten

Piecom - Heeft u het al Piecom geregeld? Uw partner voor de professionele schoonmaak!
pbs.piecom.nl Ga naar webshop klant Piecom, uw partner voor de professionele schoonmaak!

Profisan - Schoonmaakmiddelen en -materialen voor Professionals
webshop.profisan.nl Ga naar webshop klant Profisan, Schoonmaakmiddelen en -materialen voor Professionals

Habraeken - levert schoonmaak- en onderhoudsproducten door heel Nederland.
www.habraeken.nl Ga naar webshop klant Habraeken, levert schoonmaak- en onderhoudsproducten door heel Nederland

Saturnus - De vakgroothandel voor al uw schoonmaakartikelen.
www.saturnus-bv.nl Ga naar webshop klant Saturnus, de vakgroothandel voor al uw schoonmaakartikelen.Meer dan alléén een WebShop
voor uw facilitair bedrijf


Binnendienst
Volledig klantbeheer
KijkShop

Locatiemanagement
Assortiment per debiteur
Sub Assortiment per locatie van de debiteur

Bestelautorisatie
(Locatie) budget
Investerings artikelen


E-commerce specialist,
sterk in koppelingen en maatwerk toepassingen