Meer dan alléén een WebShop voor uw Groothandel

Met de BaS Webshop Groothandel heeft u de beschikking over een innovatief stuk gereedschap waarmee u het gehele distributiekanaal kunt aansturen.
Softmaat is OEM partner van en koppelt aan o.a. UNIT4 Multivers, Exact Online en Compad. De uitgebreide koppeling aan uw administratie betreft uw klantenbeheer, artikelen, prijs en prijsafspraken, assortimenten, orders, backorders, facturatie, boekhouding, inkoop en voorraad. Om het u én uw afnemer zo makkelijk mogelijk te maken!
Door de webshop te koppelen aan andere (interne en externe) automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming. Denk hierbij aan koppelingen aan diverse artikelbeheer platforms zoals EZ-base, Sligro, Gebra, Transferro en Technische Unie.

Voor elk bedrijf en elke branche zijn er pasklare oplossingen waarmee uw organisatie gericht kan inspelen op de wensen en de eisen van de huidige markt. Heeft uw organisatie specifieke werkwijzes en/of gereedschappen? Neem contact op en bespreek met ons de mogelijkheden uw organisatie en werkwijzes naar online te vertalen!


Koppel webshop aan administratie

Werk met de beschikbare informatie vanuit uw administratie, en haal debiteurgegevens, aflever- en betalingscondities op, alsmede artikelgegevens, prijs en prijsafspraken en voorraad. De webshop zal vervolgens verkooporders of factuurboekingen in een ogenblik verwerken in uw administratie.
Koppel aan een aanvullende (2e) administratie en verwijs orders naar de juiste administratie en/of splits uw orders aan de hand van artikelen naar de juiste administratie.

Koppel webshop aan Exact Online

Exact Online
Exact Online
Exact Online Groothandel
Exact Online Productie

Koppel webshop aan Unit4 Multivers

Unit4 Multivers
Unit4 Multivers S t/m XL
Unit4 Multivers Online
Unit4 Multivers Groothandel

Koppel webshop aan SAP

SAP
Order import

We hebben koppelingen met overige administratie en ERP pakketten: Unit4 Wholesale, ISAH, AccountView. Binnenkort verwachte koppelingen met Snelstart en iMuis

Koppel aan Platform Artikelbeheer

Door de webshop te koppelen aan andere (interne en externe) automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming. Denk hierbij aan koppelingen met diverse artikelbeheer platforms zoals EZ-base of Sligro.

Productfeed XML

Verstuurt u regelmatig productinformatie aan uw afnemers? Lever automatisch en dagelijks productinformatie (assortiment, prijs, omschrijving, extra info en voorraad) aan met een Productfeed (XML formaat).


B2B webshop voor de groothandel

Als ondernemer heeft u met een webshop een uitstekend stuk gereedschap in handen om nieuwe klanten aan te trekken. Uw klanten zien de hun toegewezen assortiment, acties en (prijs)afspraken. Orders worden snel en accuraat verwerkt. De webshop bevat diverse functionaliteiten om uw bedrijfsdoelstelling en organisatieproces te ondersteunen.

Binnendienst

Hebben uw klanten nog weinig affiniteit met 'online' bestellen? Ondersteun uw interne sales organisatie met de BaS Binnendienst functie. Kijk mee / bestel voor uw klant, autoriseer en wijs bestellingen toe, online inzage in orderhistorie en openstaande posten. Orders worden direct verwerkt en emails verstuurd.

Vertegenwoordiger

Werkt u met externe sales organisatie die eigen klantenportefeuilles beheren? De vertegenwoordiger ziet makkelijk de portefeuille van klantbestellingen in en kan tevens bestelondersteuning geven aan uw klant. Uw vertegenwoordiger levert makkelijk 'optimale service' en kan tevens de verkoop verhogende activiteiten bepalen.

Balie verkoop

Verkoopt u tevens vanuit het magazijn? Met de webshop verkoopt u tevens via de counter / verkoopbalie. Scan of  'Snel bestel' de orderbon. Producten dienen niet achteraf (nogmaals) uitgeleverd te worden, maar wel gefactureerd worden. Uw webshop handelt de diverse verkoopprocessen af.


Verzamel artikelen

levert u producten in verschillende maten en kleuren en / of worden uw producten besteld met keuze opties, bijbehorende documentatie, afbeeldingen of tekst toevoegingen? Maak product combinaties en bestel uw 'productvariant' vanuit één verzamel scherm.

Herhaal orders

Bestelt uw klant wekelijks hetzelfde? Stel herhaalorders in en maak het uw klant gemakkelijk. De klant beheert haar herhaalorders en kan tot de wekelijkse deadline de order inzien / wijzigen.

Backorders

Heeft u veel deelleveringen? Met backorders vult u automatisch de nieuwe webshop order aan op de openstaande backorder van uw klant. Zo ziet u automatisch en direct op één openstaande 'leverlijst' welke producten u nog dient te leveren.


Inkoop ondersteuning

Koopt u dagelijks in t.b.v. uitleveringen de volgende dag (bijvoorbeeld versproducten)? Onze inkoop ondersteuning vertaalt uw uitleveringen in een handig besteloverzicht per leverancier, per dag, met vermelding van het ordernummer.

Light gebruiker

De magazijn besteller of junior inkoper mag geen prijzen zien of geen orders definitief afronden? Geef uw klant een light gebruiker profiel. De normale gebruiker kan meekijken, orders inzien en doorzetten.

Bestel autorisatie

De afdeling of locatiemanager dient de bestellingen vooraf te autoriseren? De manager keurt de bestelling goed, annuleert of wijzigt de order alvorens deze wordt geplaatst.


Budget per klant

Uw klant werkt met een bestedingsbudget? De bestelling wordt automatisch afgeteld van het budget, de budgetperiode is instelbaar en 'bewuste' budget overschrijding is mogelijk.
Ontmoet enkele van onze BaS WebShop klanten

Ga naar webshop klant Bowls and Dishes, een smaakvolle selectie van handgemaakt aardewerk en mooi natuurlijk hout

Bowls and Dishes - Handgemaakt aardewerk en mooi natuurlijk hout
webshop.bowls-dishes.com

Ga naar webshop klant Hansa Toy benelux, Hand Crafted Creation

Hansa Toy benelux - Hand Crafted Creation
wwww.hansa-toy-benelux.com

Ga naar webshop klant HobbyTime, Partner in modelbouw, modelspoor en autoracen!

HobbyTime - Partner in modelbouw, modelspoor en autoracen!
webshop.hobbytime.nl

Ga naar webshop klant Melscards, een klein bedrijf met een bijzonder assortiment wenskaarten

Melscards - een klein bedrijf met een bijzonder assortiment wenskaarten
www.melscards.nl

Ga naar webshop klant Rogelli Sportswear, sportkleding waar je blij van wordt

Rogelli Sportswear - We maken sportkleding waar je blij van wordt
webshop.rogelli.comMeer dan alléén een WebShop
voor uw Groothandel


Assortimenten
Acties
Prijsafspraken
Binnendienst
Vertegenwoordiger

KijkShop
Meertalig
Beveiligd betaaalproces

Verzamel artikelen
Kortingcoupons
Spaarpunten

Snel bestellen
Herhaalorders
WebApp

Import van bestellijsten
Offerte opstellen
proforma facturen

Voorraad Magazijn
Voorraad Inkoop
Voorraad Extern
Magazijn afwikkeling

Inkoop ondersteuning
Inkooporganisaties
Backorders

Light gebruiker
Bestel autorisatie
Budget per klant

Koppel aan:
Unit4 Multivers t/m XL
Unit4 Multivers Online
Unit4 Multivers Groothandel
Unit4 Wholesale

Exact Online
Exact Online Groothandel
Exact Online productie

2e administratie aan dezelfde webshop
2e webshop aan dezelfde administratie

Koppel aan Platform Artikelbeheer:
EZ-base, Gebra, GS1
Partstream, PS-in-Food, Sligro
Transferro, Technische Unie
Bergwerff, Compad, Orbak

Productfeed: Automatisch aanleveren van uw product en prijs gegevens
Import van leveranciers assortiment


B2B webshop specialist
Branchegericht, sterk in koppelingen en maatwerk toepassingen