Nieuwsbrief
Inloggen
 

Webshop voor de groothandel

B2B webshop specialist - We build a solution

Assortiment, prijslijsten, budget, herhaalorders, snel bestellen, backorders

B2B webshop voor de groothandel

De groothandel is de basis van de BaS WebShop. Als groothandel hebt u te maken met veel klanten met verschillende prijsafspraken, assortimenten, met een beperkt aantal debiteuren dat vaak en veel bestelt. De vraag is: hoe maakt u zo snel mogelijk tachtig procent van uw omzet?

In de Bas WebShop kunt u het bestelproces zo snel mogelijk maken met makkelijke productpresentatie zoals matrixtabellen en het automatiseren van orders zoals backorders, herhaalorders en bestellijsten. Ken een account toe aan de accountmanager en hij kan onderweg orders plaatsen voor zijn klanten. Aan de andere kant werkt u met inkoopartikelen. Die haalt u makkelijk binnen met een importfunctie van de leveranciersprijslijsten. Hetzelfde geldt aan de verkoopkant. Koppel aan PIM-systemen en krijg een overzicht en speel informatie door aan uw klanten.

Daarnaast heeft de BaS WebShop die aan de hand van de bestelde artikelen de transportkosten aan de voorkant al kan berekenen.

Bekijk alle modulen van de BaS WebShop


Versnel uw proces met onze modulen

Binnendienst

Binnendienst

Deze module ondersteunt uw interne salesorganisatie met online inzage in de orderhistorie en openstaande posten. Kijk mee of bestel voor uw klant, autoriseer en wijs bestellingen toe. Orders worden direct verwerkt en e-mails verstuurd. .

Assortiment

Assortiment

Deze module wijst assortimenten toe per klant.

Prijsafspraken

Prijsafspraken

Deze module werkt met prijsafspraken per debiteur zoals acties, staffels, prijslijsten, debiteurenkorting en kortingsgroepen.

Vertegenwoordiger

Vertegenwoordiger

Deze module biedt inzage in de portefeuille van klantbestellingen en bestelondersteuning aan uw klant. De vertegenwoordiger levert optimale service en kan verkoop verhogende activiteiten bepalen.

Balieverkoop

Balieverkoop

Deze module verzorgt de verkoop via de verkoopbalie / counter. Scan de orderbon of 'snel bestel' zodat producten slechts achteraf gefactureerd en niet (nogmaals) uitgeleverd hoeven te worden. De webshop handelt diverse verkoopprocessen af.

Verzamelartikelen

Verzamelartikelen

Deze module plaatst producten met keuzeopties zoals maten en kleuren in een overzichtelijk verzamelscherm met bijbehorende documentatie, afbeeldingen of teksttoevoegingen.

Herhaalorders

Herhaalorders

Deze module maakt het uw klant makkelijk periodieke herhaalorders in te stellen. De klant beheert zijn herhaalorders en kan tot de wekelijke deadline de order inzien en wijzigen.

Backorders

Backorders

Deze module vult automatisch nieuwe webshoporders aan op openstaande backorders van uw klanten die werken met deelleveringen. Zo hebt u automatisch inzicht welke producten geleverd dienen te worden in een openstaande leverlijst.

Inkoopondersteuning

Inkoopondersteuning

Deze module vertaalt uw uitleveringen naar een handig besteloverzicht per leverancier of dag met vermelding van het ordernummer.

Koppel de BaS WebShop aan uw administratie

Werk met de beschikbare informatie vanuit uw administratie, en haal debiteurgegevens, aflever- en betalingscondities op, alsmede artikelgegevens, prijs en prijsafspraken en voorraad. De webshop zal vervolgens verkooporders of factuurboekingen in een ogenblik verwerken in uw administratie. Koppel aan een aanvullende (2e) administratie en verwijs orders naar de juiste administratie en/of splits uw orders aan de hand van artikelen naar de juiste administratie.

Koppel webshop aan Exact Online Koppel webshop aan Microsoft Dynamics 365 Koppel webshop aan Microsoft Dynamics NAV Koppel webshop aan snelstart Koppel webshop aan Unit4 Multivers

Koppel de BaS WebShop aan uw bestelplatformen

Door de webshop te koppelen aan andere (interne en externe) automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming.

Koppel webshop aan Channable Koppel webshop aan Cycle Software Koppel webshop aan WooCommerce

Koppel de BaS WebShop aan uw kassasysteem

Door uw kassa pakket te koppelen aan de BaS WebShop hoeft u niet langer bonnetjes en kastellingen handmatig over te typen in uw kassa en administratie. Hierdoor kunt u zich volledig richten op het ondernemen en scheelt u dit vele uren werk!

Koppel webshop aan Cocosoft Koppel webshop aan Vendit

Koppel de BaS WebShop aan uw marketingsoftware

Door de webshop te koppelen aan andere (interne en externe) automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming. Denk hierbij aan inzage wie uw webshop bezoekt.

Koppel webshop aan Google Analytics Koppel webshop aan LeadInfo

Koppel de BaS WebShop aan uw payment service providers

Werk met internationale erkende betaalsystemen zoals EMS en Ingenico, en biedt meerdere betaalmogelijkheden aan zoals iDeal, Maestro en Mastercard.

Koppel webshop aan EMS Koppel webshop aan Ingenico

Koppel de BaS WebShop aan software voor de groothandel

Door de webshop te koppelen aan andere (interne en externe) automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming. Denk hierbij aan koppelingen aan diverse artikelbeheerplatformen zoals Gebra en GS1

Koppel webshop aan Gebra Koppel webshop aan GS1

Wissel onbeperkt gegevens uit

Verstuurt u regelmatig productinformatie aan uw afnemers? Lever automatisch en dagelijks productinformatie (assortiment, prijs, omschrijving, extra info en voorraad) aan met een Productfeed (XML formaat). Of neem orders aan via een automatische koppeling via een Order XML Verwerk en/of importeer uw leveranciersgegevens op handige wijze in uw webshop.

Productfeed XML Order XML Leverancierslijsten

Bekijk de cases

Webdesign voor HobbyTime

HobbyTime

HobbyTime is een leverancier van speelgoed en modelbouwproducten. Ze werken al een lange tijd samen met Softmaat. Aan ons de vraag om hun webshop op te schonen en een nieuw design te geven.

Lees verder

Ga naar webshop klant Avada, tweewieler groothandel

Avada - tweewieler groothandel
www.avada.nl

Ga naar webshop klant Bowls and Dishes, een smaakvolle selectie van handgemaakt aardewerk en mooi natuurlijk hout

Bowls and Dishes - Handgemaakt aardewerk en mooi natuurlijk hout
webshop.bowls-dishes.com

Ga naar webshop klant Evenaar Groothandel, Eigenwijs wonen doe je met woondecoraties, woonaccessoires en meubels van Evenaar

Evenaar Groothandel, Eigenwijs wonen: woondecoraties, woonaccessoires en meubels
evenaar.org

Ga naar webshop klant JR Sport, Met elkaar delen wij de passie voor de paardensport.

JR Sport - Met elkaar delen wij de passie voor de paardensport.
webshop.jrsport.nl

Ga naar webshop klant Vanzeebroeckmotors, geen onderneming in Benelux heeft zo'n uitgebreid aanbod als Vanzeebroeck Motors.

Vanzeebroeckmotors - Geen onderneming in Benelux heeft zo'n uitgebreid aanbod als Vanzeebroeck Motors.
webshop.rogelli.com

Ga naar webshop klant Rogelli Sportswear, sportkleding waar je blij van wordt

Rogelli Sportswear - We maken sportkleding waar je blij van wordt
webshop.rogelli.com

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op