Nieuwsbrief
Inloggen
 

WebShop voor de handel

B2B webshop specialist - We build a solution

B2C, bestellen zonder account, retourmodule, prijsafspraken, couponcode, koppel aan administratie en platform artikelbeheer

B2B webshop voor de handel

In de handelsbranche hebt u behoefte aan productinformatie. De BaS WebShop koppelt aan PIM-systemen die de laatste productinformatie binnen kunnen halen. Wilt u leveren aan consumenten, dan wilt u de functionaliteit beschikken om te bestellen zonder account en retourmodulen. Daarnaast kunt u de BaS WebShop koppelen aan kassasystemen en online marktplaatsen. Zo hebt u de administratie op één plek en kunt u verkopen vanuit meerdere plaatsen.

Bekijk alle modulen van de BaS WebShop

Versnel uw proces met onze modulen

Binnendienst

Binnendienst

Deze module ondersteunt uw interne salesorganisatie met online inzage in de orderhistorie en openstaande posten. Kijk mee of bestel voor uw klant, autoriseer en wijs bestellingen toe. Orders worden direct verwerkt en e-mails verstuurd.

Consumenten

Consumenten

Deze module biedt de consument ongeacht het tijdstip en hun locatie de volledige vrijheid uw bedrijf en bedrijfsassortiment te bekijken. Daarnaast beschikt de consument over de volledige informatie over uw producten, diensten en services en is het bestellen via de webshop eenvoudig en snel.

Kortingscoupons

Kortingscoupons

Met deze module kunt u acties starten met het uitdelen van coupons. Activeer gericht een klantenbestand door couponcodes te verbinden aan (een set van) producten die u per klant of algemeen kunt activeren.

70+ modulen

70+ modulen

Alle BaS producten worden ‘Plug-and-Play’ aangeboden waarbij maatwerk toepassingen de modulen nog beter laten aansluiten op uw bedrijfsvoering.

Bekijk de cases

Ga naar webshop klant Oranje Services - Furniture care products

Oranje services

Oranje Services - Furniture care products
www.oranjeservices.com


Ga naar webshop klant Pododirect, Podotherapie, Podologie en Orthopedie

Pododirect

Pododirect - Podotherapie, Podologie en Orthopedie
www.pododirect.nl


Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op