Meer dan alléén een WebShop voor uw Handel

Consumenten

Consumenten hebben, ongeacht het tijdstip en hun locatie, de volledige vrijheid om uw bedrijf en uw productassortiment te bekijken. Hiernaast kan de consument beschikken over de volledige informatie omtrent uw producten, diensten en services en is het aanschaffen van deze producten via de webshop eenvoudig en snel.

Afnemers

Als ondernemer heeft u met een webshop een uitstekend stuk gereedschap in handen om nieuwe klanten aan te trekken. Orders worden snel en accuraat verwerkt, klantbewegingen kunnen direct worden gemeten en trends worden eerder zichtbaar gemaakt.

Uw branche

Voor elk bedrijf en elke branche zijn er pasklare oplossingen waarmee uw organisatie gericht kan inspelen op de wensen en de eisen van de huidige markt. U heeft de beschikking over de gereedschappen waarmee u uw afnemers en relaties snel en functioneel kunt bedienen.


Responsive

De webshop bevat verschillende lay-outs (responsive design) waardoor deze geschikt is voor de computer, de tablet en de smartphone. Hierdoor is uw webshop altijd en overal bereikbaar en kan iedereen, zowel thuis als onderweg, uw webshop bezoeken en orders plaatsen.

70+ modulen

De webshop bevat verschillende functionaliteiten om uw bedrijfsdoelstelling en organisatieproces te ondersteunen.. Uw BaS WebShop slut naadloos aan, en Bestaat uw gewenste module nog niet, bespreken we gewoon een stukje maatwerk.

Koppelingen

Door de webshop te koppelen met andere interne automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming. De commerciële afdeling heeft direct inzage in klantbewegingen terwijl uw financiële afdeling snel en accuraat orders afhandeltOntmoet enkele van onze BaS WebShop klanten

Puppa Fashion - Saving the environment with upcycled fashion
www.puppa-fashion.com Ga naar webshop klant Puppa Fashion, Saving the environment with upcycled fashion