Meer dan alléén een WebShop voor uw Parkeergarage

Perfect parkeermanagement is niet alleen belangrijk op het parkeerterrein. Het begint niet bij de slagboom, maar bij uw klant thuis, bijvoorbeeld met het reserveren van een parkeerplaats. En het houdt ook niet op bij het uitrijden. Zaken als bonuspunten, een goed overzicht van alle gebruikte diensten en talloze andere voordelen zorgen er namelijk voor dat uw klanten ook hierna nog de gunstige effecten van de perfecte parkeerervaring zullen blijven merken.

De webshop bevat verschillende lay-outs (responsive design) waardoor deze geschikt is voor de computer, de tablet en de smartphone. Hierdoor is uw webshop altijd en overal bereikbaar en kan iedereen, zowel thuis als onderweg, uw webshop bezoeken en orders plaatsen.

B2C

Consumenten hebben, ongeacht het tijdstip en hun locatie, de volledige vrijheid om uw bedrijf en uw productassortiment te bekijken. Hiernaast kan de consument beschikken over de volledige informatie omtrent uw producten, diensten en services en is het aanschaffen van deze producten via de webshop eenvoudig en snel.

B2B

Als ondernemer heeft u met een webshop een uitstekend stuk gereedschap in handen om nieuwe klanten aan te trekken. Orders worden snel en accuraat verwerkt, klantbewegingen kunnen direct worden gemeten en trends worden eerder zichtbaar gemaakt.

70+ modulen

De webshop bevat verschillende functionaliteiten om uw bedrijfsdoelstelling en organisatieproces te ondersteunen.. Uw BaS WebShop slut naadloos aan, en Bestaat uw gewenste module nog niet, bespreken we gewoon een stukje maatwerk.


Uitgifte QR kaarten

Bestel online een uitrijkaart met QR code. Aan de poort kan de QR code gescant worden, en uw klant rijdt snel de gaarge uit. handig met evenementen waar enige snelheid de klantvriendelijkheid ten geode komt is.

Abonnementen beheer

Sluit online een parkeer abonenement af. De webshop verlengt maandelijks of jaarlijks het abonneemnt, en genereert een nieuwe factuur voor de nieuwe periode.

Naverrekenings facturen

Factureert u de maandelijkse parkeertransacties achteraf? De webshop verzamelt de gegevens uit SKIDATA en stelt de maandelijkse factuur op.


Koppel aan SKIDATA

Werk met de beschikbare informatie vanuit uw SKIDATA administratie, en haal debiteurgegevens, kaart- en transactie gegevens op.

Slimme Koppelingen

Door de webshop te koppelen met andere interne automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming. De commerciële afdeling heeft direct inzage in klantbewegingen terwijl uw financiële afdeling snel en accuraat orders afhandelt


Ontmoet enkele van onze BaS WebShop klanten

Parkeren Delft - Klantvriendelijk en kostenefficiënt beheer en exploitatie van kwalitatief hoogwaardige parkeervoorzieningen – en aanverwante faciliteiten – in Delft
webportal.parkerendelft.com Ga naar webshop klant Parkeren Delft - Klantvriendelijk en kostenefficiënt beheer en exploitatie van kwalitatief hoogwaardige parkeervoorzieningen – en aanverwante faciliteiten – in DelftMeer dan alléén een WebShop
voor uw Parkeergarage


uitgifte QR kaarten
Abonnementen beheer
Naverrekenings facturen

Koppel aan:
SKIDATA parkeermanagement

E-commerce specialist,
sterk in koppelingen en maatwerk toepassingen