Nieuwsbrief
Inloggen
 

Webshop voor parkeergarages

B2B webshop specialist - We build a solution

QR-kaarten, abonnementen, verlengingen, naverrekeningen, vergoedingskaarten, koppel aan administratie en SKIDATA

B2B webshop voor parkeergarages

Als parkeergarage verkoopt u parkeerkaartjes en ruimte in uw garage. Wilt u online verkopen? Dan gaat dat via QR-kaarten. De BaS WebShop bedient zowel de B2C-klant (bijvoorbeeld de klant die zijn uitritkaart bestelt bij een theatervoorstelling) als de B2B-markt (het bedrijf dat haar werknemers laat parkeren in uw garage midden in de stad). Voor de laatste groep gelden de 12-5 abonnementen, waarmee werknemers twaalf uur per dag, vijf dagen in de week in uw garage kunnen parkeren. Parkeren ze daarna? Dan krijgen ze te maken met naverrekeningen. Dit alles kunt u regelen in de BaS WebShop.
Daarnaast dient u te koppelen aan de hefboom. Daar worden alle in- en uitritten bijgehouden. Koppel de BaS WebShop aan SKIDATA en wissel transacties uit. Zo houdt u uw administratie op een centrale plek.

Bekijk alle modulen van de BaS WebShop

Versnel uw proces met onze modulen

Binnendienst

Binnendienst

Deze module ondersteunt uw interne salesorganisatie met online inzage in de orderhistorie en openstaande posten. Kijk mee of bestel voor uw klant, autoriseer en wijs bestellingen toe. Orders worden direct verwerkt en e-mails verstuurd.

Uitgifte QR-kaarten

Uitgifte QR-kaarten

Deze module maakt online bestellen van uitrijkaarten met een QR-code mogelijk. Aan de poort kan de QR-code gescand worden zodat uw klant snel de garage uit kan rijden. Dat maakt deze module geschikt voor evenementen waar een goede doorstroom vereist is.

Abonnementenbeheer

Abonnementenbeheer

Deze module maakt het online afsluiten van een parkeerabonnement mogelijk. De webshop verlengt maandelijks of jaarlijks het abonnement en genereert een nieuwe factuur voor de nieuwe periode.

Naverrekeningsfacturen

Naverrekeningsfacturen

Deze module verzamelt gegevens uit SKIDATA, stelt een maandelijkse factuur op die u achteraf kunt factureren.

Bekijk de cases

Ga naar webshop klant Parkeren Delft - Klantvriendelijk en kostenefficiënt beheer en exploitatie van kwalitatief hoogwaardige parkeervoorzieningen – en aanverwante faciliteiten – in Delft

Bekijk de cases

Parkeren Delft - Klantvriendelijk en kostenefficiënt beheer en exploitatie van kwalitatief hoogwaardige parkeervoorzieningen – en aanverwante faciliteiten – in Delft
webportal.parkerendelft.com

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op