Nieuwsbrief
Inloggen
 

Webshop voor thuiswerkers

B2B webshop specialist - We build a solution

Intern bestelsysteem, factuur- en orderoverzichten, backorder inzichten

B2B webshop voor de thuiswerker

Omdat steeds meer mensen thuis werken, hebben ze geen toegang tot systemen die op kantoor mogelijk zijn. Met de BaS WebShop kunt u het kantoor naar online halen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan interne bestelsystemen, koppelingen en informatiesystemen.

Bekijk alle modulen van de BaS WebShop

Versnel uw proces met onze modulen

Intern bestelsysteem

Intern bestelsysteem

Met deze module kunt u van afstand inloggen bij het bedrijf en bestellingen plaatsen. Daarnaast kunt u informatie vanuit de administratie inzien.

Toegang tot uw offline administratie

Toegang tot uw offline administratie

De BaS WebPortal koppelt met uw administratie en haalt artikelen, debiteuren en prijsafspraken naar uw webportal. Zo heeft u uw benodigde gegevens om een order te maken beschikbaar in de BaS WebPortal.

Veilig online werken

Veilig online werken

De BaS WebPortal werkt in een beveiligde omgeving waarin u vanuit uw aangegeven IP adres toegang tot heeft. U logt in met uw wachtwoord om de beveiligingsgraad optimaal te maken.

Lage servernetwerkbelasting

Lage servernetwerkbelasting

Doordat het interne bestelsysteem zelfstandig werkt in de cloud hoeft u niet continu ingelogd te zijn op uw netwerk. Er wordt slechts periodiek communicatie met uw administratie gemaakt om gegevens op te halen en orders weg te schrijven.

70+ modulen

70+ modulen

Alle BaS producten worden ‘Plug-and-Play’ aangeboden waarbij maatwerk toepassingen de modulen nog beter laten aansluiten op uw bedrijfsvoering.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op