Nieuwsbrief
Inloggen
v

Import & logistiek

B2B webshop specialist - We build a solution

De BaS WebPortal voor importeurs en logistieke bedrijven

Als importeur / exporteur, logistiek of transportbedrijf bent u de tussenpersoon voor de handelsbranche. De klant doet een aanvraag die u als tussenpersoon tussen productiebedrijven en eindklant in goede banen moet leiden. Vaak gaat het dan om eenmalige bestellingen van enorme hoeveelheden bulkgoederen die per container verscheept worden. Dat proces kan de BaS WebPortal voor u monitoren. Geen Excel-lijstjes meer dus!

B2B

Controle over productieproces

B2B

Controle over
Transport

De BaS WebPortal monitort:

B2B

Offerteproces

B2B

Productieproces

B2B

Transport

De BaS WebPortal monitort het productieproces

Het hele proces verloopt vaak in twee stappen. Uw klant vraag een eenmalige, enorme bestelling waarvan de productie in het buitenland plaatsvindt. Op dat moment begint het proces van offertes aanvragen met betrekking tot kosten, afleveringstermijn en hoeveelheden, waarop u uw verkoopofferte baseert.

Tijdens het productieproces krijgt u te maken met kwaliteitsnormen, samples en certificeringen. Dat gaat over en weer en met de BaS WebPortal kunt u dat proces precies monitoren.

Het monitoren van de transportinformatie

Uw verscheping wordt ofwel in een keer geleverd, of verspreid over een periode. Uw order of orders zijn een aantal maanden op zee. Met de BaS WebPortal kunt u het hele proces tracken.

Daarnaast moeten uw papieren op orde zijn voor ieder land. Wij kunnen de inklaringen automatiseren.

Aan het eind van het hele proces wordt de container gecontroleerd om de uiteindelijke factuur te bepalen. Dat vergt veel voorraad- en kwaliteitscontroles. Dit alles kunt u monitoren in de BaS WebPortal.

Bamboo Import

Webportal
Bamboo Import is de grootste importeur en leverancier van bamboe bouwmaterialen in Europa, zowel voor particulieren als bedrijven.

bambooimport.softmaat-tools.nl

Rutteman & Co

Webportal
Snelgroeiende specialist in inkoop & productie van hernieuwbare & duurzame grondstoffen voor industriële markten wereldwijd.

rutteman.softmaat-tools.nl

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op