Nieuwsbrief
Inloggen
v

Koppel aan Nocore

AUTOMATISERINGSSOFTWARE VOOR de schoonmaakbranche

ONZE KOPPELING MET Nocore

Koppel uw schoonmaakgroothandel aan de branchespecifieke software van Nocore en zet een grote stap richting geautomatiseerde en geoptimaliseerde bedrijfsprocessen met de BaS WebPortal. Nocore biedt een volledig geïntegreerd softwaresysteem en aanvullende diensten, specifiek ontworpen voor schoonmaakbedrijven, glazenwassers, specialistische reinigingsbedrijven en flexibele arbeidsmarktbedrijven zoals uitzenders, detacheerders en payrollers.

Met Nocore Facilitair en Nocore Flex kunt u commerciële, operationele en financiële processen automatiseren, waardoor uw groothandel efficiënter en succesvoller kan opereren in de schoonmaak- en flexbranche. Door de naadloze integratie van deze software en de expertise en begeleiding van Nocore, kunt u zich volledig concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl de software uw dagelijkse bedrijfsvoering stroomlijnt en optimaliseert.

Krijg grip op uw bedrijfsprocessen, verhoog uw efficiëntie en blijf vooroplopen in de dynamische schoonmaak- en flexbranche met Nocore als uw betrouwbare partner voor branchespecifieke software en professionele begeleiding.

Koppeling aan Nocore

Door te koppelen met de branchespecifieke software van Nocore, kan uw schoonmaakgroothandel een grote stap maken in het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Met Nocore Facilitair en Nocore Flex bieden ze een volledig geïntegreerd softwaresysteem en aanvullende diensten voor schoonmaakbedrijven, glazenwassers en specialistisch reinigingsbedrijven, evenals voor de flexmarkt, zoals uitzenders, detacheerders en payrollers. De software automatiseert commerciële, operationele en financiële processen, en de kennis en begeleiding van Nocore zorgen ervoor dat uw groothandel efficiënter en succesvoller kan opereren in de schoonmaak- en flexbranche.

Lees meer over Nocore

Voor de schoonmaak groothandel

Ontdek hoe de BaS WebPortal uw schoonmaakgroothandel kan stroomlijnen! Met talrijke vestigingen en uiteenlopende behoeften, kunt u nu verschillende gebruikersniveaus instellen. Laat managers efficiënt investeringsartikelen bestellen, terwijl schoonmakers op de werkvloer snel de benodigde schoonmaakmiddelen kunnen aanschaffen. Van wc-papier tot nieuwe stofzuigers en zelfs dure schoonmaakmachines, beheer uw budget en geef de juiste personen de juiste toegang. De BaS WebPortal koppelt naadloos aan Nocore, waardoor u een geïntegreerde oplossing krijgt voor uw schoonmaakbranche.

Optimaliseer uw schoonmaakgroothandel vandaag nog!

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op