Nieuwsbrief
Inloggen
 

Softmaat streeft een complete WEBgebaseerde bedrijfsoplossing na die is aan te vullen met uitgebreide functionaliteiten, maatwerk toepassingen en en uitgebreide koppelingen met gewenste derden-software. Tevens zijn er mogelijkheden tot een aanvullende Website, Narrowcasting (instore marketing), Nieuwsbrieven, Agenda functie en kassasysteem.

Softmaat biedt u de beschikking over een breed assortiment aan WEB oplossingen, die reeds vele organisaties een grote stap verder hebben gebracht op het gebied van de online organisatie, marketing en verkoop.
De BaS WEBportal is het hart van onze software oplossingen waarop de diverse BaS producten zijn ontwikkeld en gebouwd. Alle BAS producten zijn generiek ontwikkeld en worden 'plug-and-play' aangeboden. Doordat er per module instellingen zijn meegegeven kan een module 'klantspecifiek' worden uitgeleverd, waardoor waardoor de totaaloplossing op maat wordt gesteld voor uw bedrijf, branche én situatie.

Hiernaast biedt Softmaat ook maatwerk waardoor de BaS producten nog beter aansluiten op uw bedrijfsvoering. Tevens zijn maatwerk koppelingen (met boekhoudpakket en ERP systemen) bespreekbaar.