Nieuwsbrief
Inloggen
 

Met de BaS WebShop heeft u de beschikking over een innovatief stuk gereedschap waarmee u branchegericht het gehele distributiekanaal aanstuurt.
Koppel de BaS webshop aan uw SnelStart administratie en behaal winst, kostenreductie en efficiëntie op uw inrichting, onderhoud, informatievoorziening, verkoop en logistieke proces.
Tevens is het mogelijk het orderproces diepgaand aan te sturen zoals ordersplitsing naar een 2e administratie of meerdere webshops aan één administratie.

De hoogwaardige koppeling geeft de mogelijkheid uw administratie echt leidend te laten zijn! Functionaliteiten zijn te gebruiken afhankelijk van uw webshop pakketkeuze en SnelStart pakketkeuze. Uiteraard bepalen uw wensen, branche en organisatie welke werkwijze en toepassingen voor u de beste oplossing biedt!

Klanten

De koppeling verwerkt standaard klantgegevens zoals debiteurcode, naam, factuur- en afleveradressen, contacten en aflever- en betaalcondities.

Artikelen

De koppeling verwerkt standaard artikelgegevens zoals artikelcode, omschrijving, verkoopnotitie, omzet- en artikelgroepen, grootboekrekeningen, prijzen en btw codes.

Voorraad

De koppeling verwerkt standaard voorraad.

Verkooporders

Uw webshop order wordt automatisch en direct in uw boekhouding als verkooporder ingelezen. Rekening wordt gehouden met orderdatum, afleverdatum, referentie, opmerkingen, voorraad en magazijnbon.

Factuurboeking

Informatie volgt nog

Order- en factuurhistorie

Uw klant heeft inzage in de volledige orderhistorie. De order- en factuurhistorie wordt dagelijks bijgewerkt. Tevens is het mogelijk om als klant vanuit de orderhistorie opnieuw een bestelling te plaatsen.

Prijsafspraken en staffels

Alle mogelijke prijzen en prijsafspraken worden naar de webshop gehaald zoals prijsafspraken en staffels.

Prijslijsten en debiteurenkorting

Alle mogelijke prijzen en prijsafspraken worden naar de webshop gehaald zoals prijslijsten en debiteurenkorting.

Prijslijst inlezen als WebShop assortiment

Maak vanuit uw prijslijst het webshop assortiment voor de debiteur. De artikelen en ook de prijzen vanuit de prijslijst vormen het assortiment voor de debiteuren aangesloten in de prijslijst. Zo bespaart u op dubbel invoerwerk!