Nieuwsbrief
Inloggen
 

Presenteer en verrijk uw WebShop artikelen met extra informatie


In uw WebShop dienen uw artikelen zo gunstig mogelijk gepresenteerd worden. Belangrijk is dat bij uw artikelen zo veel mogelijk relevante informatie vermeld staat, zoals (technische) specificaties, extra foto's, maar bijvoorbeeld ook wettelijk verplichte informatie over ingrediënten en allergenen. 


U kunt deze gegevens natuurlijk zelf handmatig invoeren. U dient die gegevens dan ook zelf te gaan verzamelen, en bij te houden. Dat lijkt ons dan natuurlijk niet echt de bedoeling. Dat kost echter veel tijd en moeite. Softmaat ondersteunt u bij het verrijken van uw artikelgegevens.


Koppelen met verstrekkers van extra gegevens 

Veel producenten en leveranciers stellen hun artikelgegevens beschikbaar aan centrale organisaties. In de verschillende branches zijn er organisaties die artikel gegevens verkrijgen, beheren en digitaal beschikbaar stellen. Softmaat koppelt met een groot aantal van deze organisaties om uw webshop artikelen daarmee te verrijken.


Producenten en leveranciers wijzigen soms de gegevens van hun artikelen. Ook de wijzigingen komen bij ons door, zodat uw artikelen zo recent mogelijke gegevens bevatten.


Wat en wanneer er geïmporteerd moet worden kunt u zelf in de WebAdmin van uw webshop aangeven. Hierdoor blijft u baas over wat u inde WebShop wilt weergeven.


 

De BaS WebShop gekoppeld met uw leveranciers informatie

Wij koppelen momenteel met onderstaande leveranciers. Staat uw leverancier er niet bij, neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden

EZ-base

Branche:  gereedschappen- en ijzerwarenbranche

Sligro

Branche:   

PS in Food

Branche:   

ARI Partstream

Branche:   

Technische Unie

Branche:   

Transferro

Compad Allergenen

Branche: