Nieuwsbrief
Inloggen
v

BaS Leverancierslijstenimport

Build a Solution

Bespaar tijd met de BaS Leveranciers- lijstenimport

Groothandels werken met duizenden artikelen die soms maandelijks geüpdatet worden (prijzen, nieuwe artikelen, oude artikelen etc.) aan de hand van leverancierslijsten van meerdere leveranciers. De administratie checken aan de hand van deze lijsten is veel werk. De BaS WEBportal lost dit probleem voor u op.

In de BaS WEBportal kunt u deze lijsten inlezen. Zo worden nieuwe artikelen toegevoegd, oude op inactief gezet, artikelen gecompleteerd etc.

Aangezien leverancierslijsten altijd vanaf een bepaalde datum geactiveerd worden, kunt u de lijst klaarzetten voor het moment dat hij geactiveerd dient te worden en de lijst activeren.

Gegevens importeren

Met de BaS Leverancierslijstenimport kunt u op verschillende niveaus uw productgegevens importeren.

Stamgegevens

Allereerst kunt u de stamgegevens van uw producten uit de leverancierslijsten importeren. Dit is de basis van alle informatie die kan worden verwerkt.

Verrijking

Nadat de stamgegevens zijn geïmporteerd, kunt u ze gaan verrijken. Leveranciers updaten hun lijsten regelmatig met aanvullende of nieuwe informatie, die u met een paar klikken kunt importeren in de BaS WebPortal.

Prijslijsten

Nog vaker worden de prijzen geüpdatet. Zeker in de huidige situatie liggen prijswijzigingen steeds op de loer. Prijswijzigingen zijn van invloed op uw inkoop, verkoop en opslag.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op