Nieuwsbrief
Inloggen
 

Bij Softmaat hebben we de kennis en de know-how om de online functionaliteiten af te stemmen op de eisen en wensen van uw organisatie.

Een standaard pakket kan heel goed aansluiten op uw branche, organisatie én werkwijze. In de regel past een standaard oplossing tot wel 80%. Maar soms is 80% niet voldoende, en wilt u belangrijke processen integreren in uw E-commerce oplossing, bepaalde details in uw webshop verwerken, en / of een specifieke werkwijze toepassen in de webshop. Met die laatste 20% maakt u pas écht het verschil!

Elke webshop gebruiker heeft specifieke wensen t.o.v hun eigen bedrijfsvoering, branche en werkwijze. Graag komen wij met u in gesprek welke wensen dit zijn, en hoe we e.e.a. realiseerbaar zouden kunnen maken. Vaak komen we dan tot een oplossing die voor u beschikbaar kan worden gesteld. Zo wordt de WEBportal doorontwikkeld tot een binnen uw branche complete bedrijfsoplossing.

Elke maatwerktoepassing wordt opgenomen in onze generieke oplossing. Door de implementatie van de specifieke wensen en eisen van verschillende afnemers vindt kruisbestuiving plaats die door middel van updates ook voor andere klanten beschikbaar zijn. Zo wordt de WEBportal breed doorontwikkeld tot een (binnen uw branche) complete E-commerce bedrijfsoplossing.


De webshop module wordt afgestemd op uw bestaande automatiseringssysteem waardoor de nieuwe module een verlengstuk zijn van uw werkwijze en organisatie zal zijn.

Bij het koppelen van de Softmaat modules werken we nauw samen met de leveranciers van de andere software zodat u over optimale functionaliteit beschikt.