Alle BaS producten worden ‘Plug-and-Play’ aangeboden waarbij Softmaat de mogelijkheid biedt om via maatwerk deze BaS producten nog beter aan te laten sluiten op uw bedrijfsvoering. Door het integreren van de BaS WebShop en een door Softmaat ontwikkelde Bas WebSite hebben veel organisaties een grote stap verder heeft gebracht op het gebied van online organisatie, marketing en verkoop.


informatie volgt nog

Eigen domein

informatie volgt nog

SSL beveiligd

informatie volgt nog

Beveiligd betaalproces

Uw klant rekenen af met een beveiligd betaalproces. Met een SSL certificaat zijn uw klantgegevens tevens beveiligd

CMS

De BaS WebSites zijn aangesloten op algehele CMS systeem. Uw heeft uitgebreide mogelijkheden uw site in te richten, alsmede de productgegevens te verwerken.


Hosting

informatie volgt nog

Update en Versiebeheer

informatie volgt nog

Gewaarborgd

Met een escrow-regeling zorgt Softmaat ervoor dat de beschikbaarheid en continuiteit van uw BaS Webportal is gewaarborgd. Hiermee heeft Softmaat nagedacht over uw bedrijfscontinuïteit, bij onvoorziene omstandigheden
lees verder over Escrow

Responsive

De WebShop bevat verschillende lay-outs (responsive design) waardoor deze geschikt is voor de computer, de tablet en de smartphone. Hierdoor is uw WebShop altijd en overal bereikbaar en kan iedereen, zowel thuis als onderweg, uw WebShop bezoeken en orders plaatsen.


Meertalig

Verkoop producten wereldwijd met onze meertalen functie.

Verzamel artikelen

levert u producten in verschillende maten en kleuren en / of worden uw producten besteld met keuze opties, bijbehorende documentatie, afbeeldingen of tekst toevoegingen? Maak product combinaties en bestel uw 'productvariant' vanuit één verzamel scherm.

Assortimenten

Assortiment per debiteur instelbaar

Producttoevoegingen

De taart wel niet gesneden, optioneel (met meerprijs) slagroom erbij, of voeg een afbeelding en/of leuke tekst toe op uw verjaardagstaart.


Product samensteller

Werkt u met door de klant samen te stellen artikelen? Maak makkelijk combinaties van producten, en bepaal per product of de prijs wordt toegevoegd aan de setprijs.

WEB Product Configurator

Bestel online uw maatwerkproduct. Configureer online via de uitgebreide Q&A Wizard vanuit losse producten, producttoevoegingen en materialen. En verwerk diverse variabelen als lengte-, breedte- en dieptematen.

informatie volgt nog

Prijsweergave excl. BTW

informatie volgt nog

Acties

Geef een speciale prijs mee voor een bepaald tijdsperiode, bijvoorbeeld de actie van de week. Tevens zijn akties ook weer te geven op een aparte pagina (aktie overzicht)

Prijsafspraken

Werk met prijsafspraken per debtieur, staffel en meer.


Prijslijsten

informatie volgt nog

Kortingsgroepen

informatie volgt nog

Debiteurenkorting

informatie volgt nog

Weborderkorting

informatie volgt nog


Mix en Match

Biedt de keuze uit een aantal broden voor een vaste prijs.

staffelprijzen

informatie volgt nog

BTW vrijstelling op factuur

BTW vrijstelling voor zakelijke EU en buiten de EU orders


SEO

Door het optimaliseren van uw WebShop (SEO Management) zal deze hoger in de zoekresultaten van Google verschijnen. Hierdoor zullen meer mensen uw WebShop sneller vinden en bezoeken met als gevolg hogere bezoekersaantallen en meer omzet.

Advertenties

Plaats advertenties binnen uw webshop zodat uw bezoekers uw nieuwste producten en akties direct zien.

Kortingcoupons

Start een aktie met het uitgeven van couponcodes. U kunt couponcodes vebinden aan (een set van) producten en/of instelbaar per klant of algemeen activeren. Zo kunt u gericht u klantenbestand activeren

Spaarpunten

Geef spaarpunten uit op bestelde producten. Met deze punten kunnen vervolgens producten (gedeeltelijk) gratis worden besteld in een volgende order. Spaarpunten zijn onder te verdelen in productgroepen.


Nieuwsbrief

Met behulp van de BaS Nieuwsbrief voorziet u uw prospects en klanten van bruikbare informatie en aanbiedingen, optimaliseert u uw klantcontacten en haalt u meer uit uw klantenbestand.
Mogelijkheden tot koppelen aan het personenbeheer in de administratie (afhankelijk van het boekhoudpakket rk met gecentraliseerde klantendata)

NarrowCasting

Heeft u een locatie of een hal waarbij u uw producten via een groot scherm wilt delen? Speel uw productshow af op meerdere schermen, aangestuurd vanuit uw 'webshop'.


Ondersteun uw interne sales organisatie met de BaS Binnendienst functie.

Bestel voor uw klant

Hebben uw klanten nog weinig affiniteit met 'online' bestellen? Kijk mee / bestel voor uw klant, autoriseer en wijs bestellingen toe, online inzage in orderhistorie en openstaande posten. Orders worden direct verwerkt en emails verstuurd.

klanten beheren

Maak klanten aan, beheer gegevens en stel gebruikers voor uw klanten in. u heeft inzage en kijkt mee met en voor al uw klanten.

Facturen beheren

informatie volgt nog

Budget per klant

Uw klant werkt met een bestedingsbudget? De bestelling wordt automatisch afgeteld van het budget, de budgetperiode is instelbaar en 'bewuste' budget overschrijding is mogelijk.
Benoem tevens uw investering- en doorbelasting-artikelen


Balie verkoop

Verkoopt u tevens vanuit het magazijn? Met de webshop verkoopt u tevens via de counter / verkoopbalie. Scan of  'Snel bestel' de orderbon. Producten dienen niet achteraf (nogmaals) uitgeleverd te worden, maar wel gefactureerd worden. Uw webshop handelt de diverse verkoopprocessen af.

Offerte opstellen

Stel gemakkelijk uw offertes op rekening houdend met toegewezen prijsafspraken, assortimenten, aanvullende informatie, documentatie en begeleidende teksten. Indien akkoord verzilvert uw klant de offerte online!

Vertegenwoordiger

Werkt u met externe sales organisatie die eigen klantenportefeuilles beheren? De vertegenwoordiger ziet makkelijk de portefeuille van klantbestellingen in en kan tevens bestelondersteuning geven aan uw klant. Uw vertegenwoordiger levert makkelijk 'optimale service' en kan tevens de verkoop verhogende activiteiten bepalen.

Easy order

informatie volgt nog

Favorietenlijst

informatie volgt nog

Snel bestellen

Voert uw klant lange bestellijsten in? Maak gebruik van diverse 'Snel bestel' overzichten waardoor uw klant snel tot een bestelling komt. Werk met klantspecifieke bestellijsten en / of EAN nummers.


Eerder besteld

informatie volgt nog

Import van bestellijsten (CSV)

informatie volgt nog

WebApp

Kies voor dé WebApp voor uw vertegenwoordiger, magazijn besteller en afnemer. Snel, simpel en doeltreffend met hét bestelscherm voor de tablet of mobiel.

Aanvraag indienen

informatie volgt nog


Proforma facturen

Wilt u de order pas 'aannemen' nadat uw afnemer betaald heeft? U verstuurt Proforma facturen vanuit de 'WEBportal', en activeert de order op het moment dat de betaling voldaan is. Zo verwerkt u alleen de daadwerkelijke orders, in uw administratie en logistieke proces, zonder vervuiling!

Herhaal orders

Bestelt uw klant wekelijks hetzelfde? Stel herhaalorders in en maak het uw klant gemakkelijk. De klant beheert haar herhaalorders en kan tot de wekelijkse deadline de order inzien / wijzigen.


Voorraad magazijn

informatie volgt nog

Voorraad Inkoop

informatie volgt nog

Voorraad Extern

informatie volgt nog

Backorders

Heeft u veel deelleveringen? Met backorders vult u automatisch de nieuwe webshop order aan op de openstaande backorder van uw klant. Zo ziet u automatisch en direct op één openstaande 'leverlijst' welke producten u nog dient te leveren.


Magazijn afwikkeling

informatie volgt nog

Light gebruiker

De magazijn besteller of junior inkoper mag geen prijzen zien of geen orders definitief afronden? Geef uw klant een light gebruiker profiel. De normale gebruiker kan meekijken, orders inzien en doorzetten.

Consumenten hebben, ongeacht het tijdstip en hun locatie, de volledige vrijheid om uw bedrijf en uw productassortiment te bekijken. Hiernaast kan de consument beschikken over de volledige informatie omtrent uw producten, diensten en services en is het aanschaffen van deze producten via de webshop eenvoudig en snel.

Prijsweergave incl. BTW

informatie volgt nog

Bestellen zonder account

informatie volgt nog

Klantregistratie door klant

informatie volgt nog

Retouren

informatie volgt nog


Verzeker u van de juiste stuurinformatie.

Foutmeldingen rapport

informatie volgt nog

Omzetrapportages

informatie volgt nog

webshop statistieken

informatie volgt nog

Financiele statistiekenn

informatie volgt nog


Wilt u graag extra informeren. Gebruik de WebShope als informatietool. Doordat de website is aangesloten op de database is het mogelijk uw productinformatie (ook met meer dan 5.000) producten op een goede manier te verwerken. Ook het CMS is er op ingericht hier goed mee om te gaan.

Vrije website pagina's

Home- en contactpagina, en meer

Online productcatalogus

Met de KijkShop kunt u uw online etalage inrichten zonder dat u 'buiten' verkoopt. Zo laat u zien wat u in huis heeft. Verwijs bezoekers door naar het dichts bijzijnde verkooppunt of geef de de mogelijkheid contactgegevens achter te laten. Zo stimuleert u indirect uw verkoop.

Verkooppunten

Met verkooppunten kunt u de klant de dichtsbijzinde verkooppunt(en) laten zien op basis van ingevoerde postcode.


De webshop module wordt afgestemd op uw bestaande automatiseringssysteem waardoor de nieuwe module een verlengstuk zijn van uw werkwijze en organisatie zal zijn.

Locatie management

Met BaS LocatieManagement kunt uw afnemer zelfstandig haar diverse werklocaties beheren. De locatie bestelt en het hoofdkantoor ontvangt de factuur. U stelt het assortiment en de prijs beschikbaar, en uw klant regelt de rest!

Uitgifte QR kaarten

Bestel online een uitrijkaart met QR code. Aan de poort kan de QR code gescant worden, en uw klant rijdt snel de gaarge uit. handig met evenementen waar enige snelheid de klantvriendelijkheid ten geode komt is.

Abonnementen beheer

Sluit online een parkeer abonenement af. De webshop verlengt maandelijks of jaarlijks het abonneemnt, en genereert een nieuwe factuur voor de nieuwe periode.


Naverrekenings facturen

Factureert u de maandelijkse parkeertransacties achteraf? De webshop verzamelt de gegevens uit SKIDATA en stelt de maandelijkse factuur op.

Logboek Wijzig en aanmaak

Registreer elke wijziging in de webshop.Zo bent u voorbereid op een interne controle of een externe audit

Inkoop ondersteuning

Koopt u dagelijks in t.b.v. uitleveringen de volgende dag (bijvoorbeeld versproducten)? Onze inkoop ondersteuning vertaalt uw uitleveringen in een handig besteloverzicht per leverancier, per dag, met vermelding van het ordernummer.


Met BaS LocatieManagement kunt uw afnemer zelfstandig haar diverse werklocaties beheren. De locatie bestelt en het hoofdkantoor ontvangt de factuur. U stelt het assortiment en de prijs beschikbaar, en uw klant regelt de rest!

Inkooporganisaties

Uw klant bestaat uit diverse debiteuren in uw administratie, misschien zelfs met eigen assortiment en prijsafspraken. Koppel de debiteuren in een groep en factureer uw orders direct naar de inkooporganisatie.

Bestel autorisatie

De afdeling of locatiemanager dient de bestellingen vooraf te autoriseren? De manager keurt de bestelling goed, annuleert of wijzigt de order alvorens deze wordt geplaatst.