Nieuwsbrief
Inloggen
 

Alle BaS producten worden ‘Plug-and-Play’ aangeboden waarbij Softmaat de mogelijkheid biedt om via maatwerk deze BaS producten nog beter aan te laten sluiten op uw bedrijfsvoering. Door het integreren van de BaS WebShop en een door Softmaat ontwikkelde Bas WebSite hebben veel organisaties een grote stap verder heeft gebracht op het gebied van online organisatie, marketing en verkoop.


Inrichting WebShop

Neem contact op voor meer informatie

Inrichting Administratie

Neem contact op voor meer informatie

Inrichting Koppeling

Neem contact op voor meer informatie

email support

Neem contact op voor meer informatie

Telefonische support

Neem contact op voor meer informatie

Persoonlijke Begeleiding

Neem contact op voor meer informatie

Support on the job

Neem contact op voor meer informatie

Aantal artikelen

Neem contact op voor meer informatie

Eigen domein

Neem contact op voor meer informatie

SSL beveiligd

Uw klanten bestellen en rekenen af met een beveiligd betaalproces. Met een SSL certificaat zijn uw klantgegevens tevens beveiligd

CMS

De BaS WebSites zijn aangesloten op algehele CMS systeem. Uw heeft uitgebreide mogelijkheden uw site in te richten, alsmede de productgegevens te verwerken.


Hosting

Softmaat host de webshop zodat u zicht hier niet druk over hoeft te maken.

Update en Versiebeheer

Neem contact op voor meer informatie

Meertalig

Verkoop producten wereldwijd met onze meertalen functie.

Gewaarborgd

Met een escrow-regeling zorgt Softmaat ervoor dat de beschikbaarheid en continuiteit van uw BaS Webportal is gewaarborgd. Hiermee heeft Softmaat nagedacht over uw bedrijfscontinuïteit, bij onvoorziene omstandigheden
lees verder over Escrow

Responsive

De WebShop bevat verschillende lay-outs (responsive design) waardoor deze geschikt is voor de computer, de tablet en de smartphone. Hierdoor is uw WebShop altijd en overal bereikbaar en kan iedereen, zowel thuis als onderweg, uw WebShop bezoeken en orders plaatsen.


Combinatie artikelen

levert u producten waarbij de keus wordt gemaakt aan de hand van een filtering op kenmerken? Maak product combinaties en bestel uw 'productvariant' vanuit filters in één verzamel scherm.

Configurator

Stel uw product of bestelling online samen via de configurator. Er zitten meerdere toepassingen mogelijk.

Lees verder

Matrix artikelen

levert u producten in verschillende maten en kleuren? Maak product combinaties en bestel uw de diverse varianten vanuit één verzamel scherm.

Multi artikelen

Bestaat uw product eigenlijk uit een setje? Werk binnen één product met meerdere losse producten. Tevens kunt u binnen een setje de losse artikelen apart in aantal ophogen en verlagen.

Producttoevoegingen

Worden uw producten besteld met keuze opties, bijbehorende documentatie, afbeeldingen of tekst toevoegingen? De taart wel niet gesneden, optioneel (met meerprijs) slagroom erbij, of voeg een afbeelding en/of leuke tekst toe op uw verjaardagstaart.


Assortimenten

Assortiment per debiteur instelbaar

Prijsweergave excl. BTW

informatie volgt nog

Vertegenwoordiger

Werkt u met een externe sales organisatie die eigen klantenportefeuilles beheren? De vertegenwoordiger ziet makkelijk de portefeuille van klantbestellingen in en kan tevens bestelondersteuning geven aan uw klant. En kan tevens de verkoop verhogende activiteiten bepalen.

Locatie Management

Laat uw uw afnemer zelfstandig haar diverse werklocaties beheren. U stelt het assortiment en de prijs beschikbaar, en uw klant regelt de rest!

Lees verder

Light gebruiker

De magazijn besteller of junior inkoper mag geen prijzen zien of geen orders definitief afronden? Geef uw klant een light gebruiker profiel. De normale gebruiker kan meekijken, orders inzien en doorzetten.

Bestel autorisatie

De afdeling of locatiemanager dient de bestellingen vooraf te autoriseren? De manager keurt de bestelling goed, annuleert of wijzigt de order alvorens deze wordt geplaatst.

Budget per debiteur

Informatie volgt nog

Inkooporganisaties

Uw klant bestaat uit diverse debiteuren in uw administratie, misschien zelfs met eigen assortiment en prijsafspraken. Koppel de debiteuren in een groep en factureer uw orders direct naar de inkooporganisatie.


Prijsweergave incl. BTW

informatie volgt nog

Bestellen zonder account

informatie volgt nog

Klantregistratie door klant

informatie volgt nog

Retouren

informatie volgt nog


Abonnementen beheer

Beheer uw abonnementen online. De webshop verlengt periodiek het abonnement, en genereert een nieuwe factuur voor de nieuwe periode.

Lees verder

Inkoop ondersteuning

Koopt u dagelijks in t.b.v. uitleveringen de volgende dag (bijvoorbeeld versproducten)? Onze inkoop ondersteuning vertaalt uw uitleveringen in een handig besteloverzicht per leverancier, per dag, met vermelding van het ordernummer.

Naverrekeningen

Factureert u de maandelijkse parkeertransacties achteraf? De webshop verzamelt de gegevens uit SKIDATA en stelt de maandelijkse factuur op.

Order aanmaken

Hebben uw klanten nog weinig affiniteit met 'online' bestellen? Kijk mee / bestel voor uw klant, autoriseer en wijs bestellingen toe, online inzage in orderhistorie en openstaande posten. Orders worden direct verwerkt en emails verstuurd.

klanten beheren

Maak klanten aan, beheer gegevens en stel gebruikers voor uw klanten in. u heeft inzage en kijkt mee met en voor al uw klanten.

Budget beheren

Uw klant werkt met een bestedingsbudget? De bestelling wordt automatisch afgeteld van het budget, de budgetperiode is instelbaar en 'bewuste' budget overschrijding is mogelijk.
Benoem tevens uw investering- en doorbelasting-artikelen

Balie verkoop

Magazijnverkoop? Met de webshop verkoopt u tevens via de counter / verkoopbalie. Scan of  'Snel bestel' de orderbon. Producten dienen niet achteraf (nogmaals) uitgeleverd te worden, maar wel gefactureerd worden. Uw webshop handelt de diverse verkoopprocessen af.

Offerte maken

Stel gemakkelijk uw offertes op rekening houdend met toegewezen prijsafspraken, assortimenten, aanvullende informatie, documentatie en begeleidende teksten. Laat de klant een aanvraag indienen, en indien akkoord verzilvert uw klant de offerte online!


Advertenties

Plaats advertenties binnen uw webshop zodat uw bezoekers uw nieuwste producten en akties direct zien.

Kortingcoupons

Start een aktie met het uitgeven van couponcodes. U kunt couponcodes vebinden aan (een set van) producten en/of instelbaar per klant of algemeen activeren. Zo kunt u gericht u klantenbestand activeren

NarrowCasting

Heeft u een locatie of een hal waarbij u uw producten via een groot scherm wilt delen? Speel uw productshow af op meerdere schermen, aangestuurd vanuit uw 'webshop'.

Nieuwsbrief

Met behulp van de BaS Nieuwsbrief voorziet u uw prospects en klanten van bruikbare informatie en aanbiedingen, optimaliseert u uw klantcontacten en haalt u meer uit uw klantenbestand.
Afhankelijk van uw boekhoudpakket kunt u koppelen aan het contactpersonenbeheer in de administratie.

SEO

Door het optimaliseren van uw WebShop (SEO Management) zal deze hoger in de zoekresultaten van Google verschijnen. Hierdoor zullen meer mensen uw WebShop sneller vinden en bezoeken met als gevolg hogere bezoekersaantallen en meer omzet.

Spaarpunten

Geef spaarpunten uit op bestelde producten. Met deze punten kunnen vervolgens producten (gedeeltelijk) gratis worden besteld in een volgende order. Spaarpunten zijn onder te verdelen in productgroepen.


Backorders

Heeft u veel deelleveringen? Met backorders vult u automatisch de nieuwe webshop order aan op de openstaande backorder van uw klant. Zo ziet u automatisch en direct op één openstaande 'leverlijst' welke producten u nog dient te leveren.

Easy order

informatie volgt nog

Eerder besteld

informatie volgt nog

Favorietenlijst

informatie volgt nog

Herhaal order

Bestelt uw klant wekelijks hetzelfde? Stel herhaalorders in en maak het uw klant gemakkelijk. De klant beheert haar herhaalorders en kan tot de wekelijkse deadline de order inzien / wijzigen.

Import van bestellijsten (CSV)

informatie volgt nog

Proforma facturen

Wilt u de order pas 'aannemen' nadat uw afnemer betaald heeft? U verstuurt Proforma facturen vanuit de 'WEBportal', en activeert de order op het moment dat de betaling voldaan is. Zo verwerkt u alleen de daadwerkelijke orders, in uw administratie en logistieke proces, zonder vervuiling!

QR code uitgifte

Bestel online een uitrijkaart met QR code. Aan de poort kan de QR code gescant worden, en uw klant rijdt snel de garage uit. handig met evenementen waar enige snelheid de klantvriendelijkheid ten goede komt is.

Snel bestellen

Voert uw klant lange bestellijsten in? Maak gebruik van diverse 'Snel bestel' overzichten waardoor uw klant snel tot een bestelling komt. Werk met klantspecifieke bestellijsten en / of EAN nummers.

WebApp

Kies voor dé WebApp voor uw vertegenwoordiger, magazijn besteller en afnemer. Snel, simpel en doeltreffend met hét bestelscherm voor de tablet of mobiel.


Acties

Geef een speciale prijs mee voor een bepaald tijdsperiode, bijvoorbeeld de actie van de week. Tevens zijn akties ook weer te geven op een aparte pagina (aktie overzicht)

Prijsafspraken

Werk met prijsafspraken per debtieur, staffel en meer.

Prijslijsten

informatie volgt nog

Kortingsgroepen

informatie volgt nog

Debiteurenkorting

informatie volgt nog

Weborderkorting

informatie volgt nog

Mix en Match

Biedt de keuze uit een aantal broden voor een vaste prijs.

Staffelprijzen

informatie volgt nog


Voorraad magazijn

informatie volgt nog

Voorraad Inkoop

informatie volgt nog

Voorraad Extern

informatie volgt nog

Magazijn afwikkeling

informatie volgt nog


Foutmeldingen rapport

informatie volgt nog

Omzetrapportages

informatie volgt nog

webshop statistieken

informatie volgt nog

Financiele statistieken

informatie volgt nog

Folder / Brochure

informatie volgt nog

Logboek Wijzig en aanmaak

Registreer elke wijziging in de webshop.Zo bent u voorbereid op een interne controle of een externe audit


Home- en contactpagina

Informatie volgt nog

Vrije website pagina's

Informatie volgt nog

Kijkshop

Met de KijkShop kunt u uw online etalage inrichten zonder dat u 'buiten' verkoopt. Zo laat u zien wat u in huis heeft. Verwijs bezoekers door naar het dichts bijzijnde verkooppunt of geef de de mogelijkheid contactgegevens achter te laten. Zo stimuleert u indirect uw verkoop.

Google Maps

Met verkooppunten kunt u de klant de dichtsbijzinde verkooppunt(en) laten zien op basis van ingevoerde postcode.

Verkooppunten

Met verkooppunten kunt u de klant de dichtsbijzinde verkooppunt(en) laten zien op basis van ingevoerde postcode.