Nieuwsbrief
Inloggen
v

De BaS WebPortal

Voor productie

B2B WebPortal voor productie

De productiebranche is een maakindustrie: u maakt van niets iets. Omdat u alles kunt maken, verwachten uw klanten dat u vooraf offertes kunt opsturen. Daarvoor kunt u de offertemodule in de BaS WebPortal goed gebruiken. Daarnaast biedt de BaS WebPortal modulen die het bestelproces voor uw klant en voor u een stuk eenvoudiger maken, zoals de productconfigurator, verzamelartikelen en productsamensteller.

Op zoek naar een plug & play webshop?

Henqit WebShopLees verder

Stuklijsten

Productiebedrijven werken met stuklijsten. Maar het beheren van stuklijsten kan een grote klus zijn. Als er een schroefje of boutje wordt vervangen, dienen alle producten nagelopen te worden om het gewijzigde stuk te vervangen. In de BaS WebShop is dat verleden tijd. U kunt met één druk op de knop uw stuklijsten wijzigen.

Bekijk de BaS Stuklijstenbeheer

Productconfigurator en -samensteller

Als fabrikant weet u nooit vooraf wat uw klant gaat bestellen. Hoe zorgt u ervoor dat zulk soort orders gestroomlijnd in Exact komen en dat het product foutloos door de productie gaat? Simpel: met de BaS Productconfigurator of de BaS Productsamensteller.

Bekijk de BaS Productconfigurator

Branchespecifieke koppelingen

Groothandels zijn er in vele soorten en maten. Door de jaren heen hebben wij voor ieder type groothandel wel een specifieke bedrijfsoplossing gemaakt. De BaS WebPortal is de basis, waarin alle standaardmodulen zitten. Deze standaardmodulen kunt u aanvullen met branchespecifieke koppelingen, zodat u uw bedrijfsvoering volledig kunt optimaliseren en automatiseren. Klik op uw branche voor de specifieke oplossingen.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op