Nieuwsbrief
Inloggen
v

Groothandel voor
schoonmaak- en reiniging

B2B webshop specialist - We build a solution

Groothandel voor de schoonmaak- en reinigingsbranche

In de schoonmaakgroothandel hebt u vaak te maken met talrijke vestigingen waar werknemers rondlopen die in de gaten houden wat er allemaal nodig is. Dit kan van wc-papier gaan tot een nieuwe stofzuiger. Ook kunt u te maken krijgen met investeringsartikelen, zoals een nieuwe, dure schoonmaakmachine. Iedere organisatie heeft een bepaald budget waar u als schoonmaakorganisatie niet overheen mag gaan. Om te zorgen dat de juiste personen de juiste investeringen maken, hebt u in de BaS WebShop verschillende gebruikersniveaus. Zo kan een manager een nieuwe schoonmaakmachine bestellen, en kunnen de schoonmakers op de werkvloer slechts nieuwe schoonmaakmiddelen bestellen. De BaS WebShop koppelt voor de schoonmaakbranche aan Nocore.

Op zoek naar een plug & play webshop?

Henqit WebShopLees verder

Koppeling aan Nocore

Nocore biedt branchespecifieke software voor de schoonmaak en flexbranche. Wij koppelen met deze software zodat uw schoonmaakgroothandel een grote stap kan maken in het automatiseren en optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.
Bekijk alle modulen van de BaS WebShop

Locatiemanagement

Met BaS LocatieManagement kan uw afnemer zelfstandig diverse werklocaties beheren. De locatie bestelt de benodigde artikelen en het hoofdkantoor ontvangt de factuur. U stelt het assortiment en de prijs beschikbaar, uw klant regelt de rest!
BaS LocatieManagement

Habraeken B.V.

Webshop
Habraeken levert schoonmaak- en onderhoudsproducten door heel Nederland aan scholen, schoonmaakbedrijven, instellingen en bedrijven met een eigen schoonmaakdienst.

webshop.habraeken.nl

Mulder Supplies

Webshop
Mulder Bedrijfskleding & Reinigingsproducten is sinds 1971 totaalleverancier op het gebied van bedrijfskleding en reinigingsproducten.

muldersupplies.com

Oranje Services B.V.

Webshop
Oranje Furniture Care is dé servicepartner voor de meubelindustrie.

www.oranjeservices.com

Saturnus Reinigingssystemen B.V.

Webshop
Saturnus Reinigingssystemen B.V. is meer dan een groothandel en geeft o.a. advies bij de aanschaf van reinigingsmachines of een implementatie van een HACCP hygiëneplan.

www.saturnus-bv.nl

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op