Nieuwsbrief
Inloggen
v

Groothandel voor
schoonmaak- en reiniging

B2B webshop specialist - We build a solution

Groothandel voor de schoonmaak- en reinigingsbranche

Ontdek hoe de BaS WebPortal uw schoonmaakgroothandel kan stroomlijnen! Met talrijke vestigingen en uiteenlopende behoeften, kunt u nu verschillende gebruikersniveaus instellen. Laat managers efficiënt investeringsartikelen bestellen, terwijl schoonmakers op de werkvloer snel de benodigde schoonmaakmiddelen kunnen aanschaffen. Van wc-papier tot nieuwe stofzuigers en zelfs dure schoonmaakmachines, beheer uw budget en geef de juiste personen de juiste toegang. De BaS WebPortal koppelt naadloos aan Nocore, waardoor u een geïntegreerde oplossing krijgt voor uw schoonmaakbranche. Vereenvoudig uw bestelproces en optimaliseer uw schoonmaakorganisatie vandaag nog!

Koppeling aan Nocore

Door te koppelen met de branchespecifieke software van Nocore, kan uw schoonmaakgroothandel een grote stap maken in het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Met Nocore Facilitair en Nocore Flex bieden ze een volledig geïntegreerd softwaresysteem en aanvullende diensten voor schoonmaakbedrijven, glazenwassers en specialistisch reinigingsbedrijven, evenals voor de flexmarkt, zoals uitzenders, detacheerders en payrollers. De software automatiseert commerciële, operationele en financiële processen, en de kennis en begeleiding van Nocore zorgen ervoor dat uw groothandel efficiënter en succesvoller kan opereren in de schoonmaak- en flexbranche.

Lees meer over Nocore

Locatiemanagement

BaS LocatieManagement biedt een efficiënte oplossing voor het beheer van diverse werklocaties voor uw afnemers. Met dit systeem kan elke locatie zelfstandig de benodigde artikelen bestellen, terwijl het hoofdkantoor de facturatie ontvangt. U als groothandel bepaalt het assortiment en stelt de prijzen beschikbaar, waardoor u optimale controle behoudt over de producten die worden aangeboden. Door deze geautomatiseerde aanpak kunnen uw klanten zelf hun voorraad beheren, tijdig bestellen en de operationele efficiëntie verhogen. BaS LocatieManagement vereenvoudigt het inkoopproces en versterkt de klantrelatie door uw afnemers de vrijheid te geven om hun specifieke locatiebehoeften te regelen, terwijl u de administratie centraliseert.

BaS LocatieManagement

Habraeken B.V.

Webshop
Habraeken levert schoonmaak- en onderhoudsproducten door heel Nederland aan scholen, schoonmaakbedrijven, instellingen en bedrijven met een eigen schoonmaakdienst.

webshop.habraeken.nl

Mulder Supplies

Webshop
Mulder Bedrijfskleding & Reinigingsproducten is sinds 1971 totaalleverancier op het gebied van bedrijfskleding en reinigingsproducten.

muldersupplies.com

Oranje Services B.V.

Webshop
Oranje Furniture Care is dé servicepartner voor de meubelindustrie.

www.oranjeservices.com

Saturnus Reinigingssystemen B.V.

Webshop
Saturnus Reinigingssystemen B.V. is meer dan een groothandel en geeft o.a. advies bij de aanschaf van reinigingsmachines of een implementatie van een HACCP hygiëneplan.

www.saturnus-bv.nl

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op