Nieuwsbrief
Inloggen
 

Koppel aan Software Gemak

Onze koppelingen met Exact

Als vaste partner van Exact bieden we hun klanten de beste oplossing. Exact is natuurlijk een generiek ERP-systeem dat niet specifiek voor een branche ontwikkeld is. Onze koppelingen en modulen zijn dat wel.

De BaS WebPortal koppelt volledig aan Exact Online, Exact Globe, ProQuro, Bouw7 en Accountancy Gemak / Software Gemak. Kies uw Exact-product, branche en bekijk welke oplossingen wij voor uw problemen hebben bedacht. En staat uw probleem er niet bij? Neem dan contact met ons op, want wij leveren ook maatwerk.

Unit4 bedrijfssoftware is nu Software Gemak

Unit4 is sinds eind 2020 onderdeel van Exact. Daarbij is het opgesplitst tussen Accountancy Gemak voor de accountantsbranche, en Software Gemak voor het mkb en middensegment. Als vaste partner van zowel Exact als voorheen Unit4 koppelen wij natuurlijk aan deze nieuwe bedrijfssoftware-oplossingen. Software Gemak richt zich op de flexbranche, grootzakelijk, MKB, sociale werkbedrijven, starters, stichtingen en verenigingen, zakelijke dienstverleners en ZZP'ers.

Accountancy Gemak

Accountancy Gemak als onderdeel van Exact richt zich op de accountancybranche. Wij bieden hiervoor verschillende bedrijfs- en maatwerkoplossingen. Koppel de BaS WebShop aan Accountancy Gemak en breidt hem uit met verschillende modulen voor een optimale bedrijfsvoering.

Software Gemak

Software Gemak is de tak van Exact die het mkb en middensegment bedient. Wij bieden hiervoor verschillende bedrijfs- en maatwerkoplossingen. Koppel de BaS WebShop aan Software Gemak en breidt hem uit met verschillende modulen voor een optimale bedrijfsvoering.

Branchespecifieke koppelingen

Groothandels zijn er in vele soorten en maten. Door de jaren heen hebben wij voor ieder type groothandel wel een specifieke bedrijfsoplossing gemaakt. De BaS WebPortal is de basis, waarin alle standaardmodulen zitten. Deze standaardmodulen kunt u aanvullen met branchespecifieke koppelingen, zodat u uw bedrijfsvoering volledig kunt optimaliseren en automatiseren. Klik op uw branche voor de specifieke oplossingen.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op