Nieuwsbrief
Inloggen
 

Behaal optimale integratie en koppel uw BaS WebShop aan uw Administratie, Payment Service provider, Artikelbeheer platform of POS systeem.

 Zo zal een dergelijke koppeling tussen de BaS Webshop en uw boekhoudpakket de commerciële en logistieke processen (bestellen, uitleveren en factureren) volledig automatiseren. Wij vinden dat de koppeling met de boekhouding een uitgebreide koppeling dient te zijn, waarin de boekhouding écht leidend is.
Door de webshop te koppelen aan andere (interne en externe) automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming. Denk hierbij aan koppelingen met diverse artikelbeheer platforms zoals EZ-base of Sligro.Tevens zijn er mogelijkheden tot (maatwerk) koppelingen, bijvoorbeeld met andere webshops,specifieke administraties en POS systemen.


We hebben koppelingen met overige administratie en ERP pakketten: Unit4 Wholesale, ISAH, AccountView. Binnenkort verwachte koppelingen met Snelstart en iMuis

Werk met internationale erkende betaalsystemen zoals EMS en Ingenico, en biedt meerdere betaalmogelijkheden aan zoals iDeal, Maestro en Mastercard.

Koppel webshop aan EMS

EMS

Koppel webshop aan Igenico

Ingenico


Werk met de juiste E-Commerce tools om betere resultaten te behalen.

Koppel webshop aan Leadinfo

Leadinfo
Identificeer B2B website bezoekers

Koppel webshop aan Google Analytics

Google Analytics


Presenteer en verrijk uw WebShop artikelen met extra informatie zoals productfoto's, afbeeldingen, brochures, omschrijvingen, specificaties en meer.
In uw WebShop dienen uw artikelen zo gunstig mogelijk gepresenteerd worden. Belangrijk is dat bij uw artikelen zo veel mogelijk relevante informatie vermeld staat, zoals (technische) specificaties, extra foto's, maar bijvoorbeeld ook wettelijk verplichte informatie over ingrediënten en allergenen.
U kunt deze gegevens natuurlijk zelf handmatig invoeren. U dient die gegevens dan ook zelf te gaan verzamelen, en bij te houden. Dat lijkt ons dan natuurlijk niet echt de bedoeling. Dat kost echter veel tijd en moeite. Softmaat ondersteunt u bij het verrijken van uw artikelgegevens.

Koppelen met verstrekkers van extra gegevens
Veel producenten en leveranciers stellen hun artikelgegevens beschikbaar aan centrale organisaties. In de verschillende branches zijn er organisaties die artikel gegevens verkrijgen, beheren en digitaal beschikbaar stellen. Softmaat koppelt met een groot aantal van deze organisaties om uw webshop artikelen daarmee te verrijken.
Producenten en leveranciers wijzigen soms de gegevens van hun artikelen. Ook de wijzigingen komen bij ons door, zodat uw artikelen zo recent mogelijke gegevens bevatten.
Wat en wanneer er geïmporteerd moet worden kunt u zelf in de WebAdmin van uw webshop aangeven. Hierdoor blijft u baas over wat u in de WebShop wilt weergeven.

Koppel webshop aan CB media

CB media

Koppel webshop aan EZ-base

EZ-base

Koppel webshop aan Gebra

Gebra

Koppel webshop aan GS1

GS1

Koppel webshop aan Partstream

Partstream

Koppel webshop aan PS in Foodservice

PS in Foodservice

Koppel webshop aan Sligro

Sligro

Koppel webshop aan Transferro

Transferro


Koppel webshop aan Technische Unie

Technische Unie

Koppel webshop aan Bergwerff

Bergwerff

Koppel webshop aan Compad Allergenen

Compad Allergenen

Koppel webshop aan Orbak Allergenen

Orbak Allergenen


Er zijn diverse maatwerk koppelingen mogelijk op basis van CSV, EDI, XML en SOAP communicatie. Een voorbeeld is de Productfeed XML waarmee u regelmatig productinformatie aan uw afnemers kunt versturen. Andere voorbeelden zijn order import en exports naar diverse systemen (van afnemers of leveranciers).

Koppel webshop aan CSV

CSV communicatie
CSV Order Import

Koppel webshop aan EDI

EDI communicatie
EDI Order Import

Koppel webshop aan SOAP

SOAP communicatie

Koppel webshop aan XML

XML communicatie
XML Order Import
XML Order export
XML Product export
XML Product import