Nieuwsbrief
Inloggen
v

Sterk in koppelingen

Gekoppelde webshop verhoogt uw slagkracht!

De koppeling tussen de BaS Webshop en Exact automatiseert de commerciële en logistieke processen (bestellen, uitleveren en factureren). Wij vinden dat de koppeling met de boekhouding een uitgebreide koppeling dient te zijn, waarin de boekhouding leidend is.

Door de BaS WebShop te koppelen aan interne en externe automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming. Denk hierbij aan koppelingen met diverse PIM-systemen. Tevens zijn er mogelijkheden tot (maatwerk) koppelingen, bijvoorbeeld met andere webshops, specifieke administraties en POS systemen.

Bij het koppelen van de Softmaat modulen werken we nauw samen met de leveranciers van de andere software zodat u over optimale functionaliteit beschikt.

Onze koppelingen met Exact

Met de BaS WebShop heeft u de beschikking over een innovatief stuk gereedschap waarmee u branchegericht het gehele distributiekanaal aanstuurt.

Koppel de BaS WebShop aan uw Exact administratie en behaal winst, kostenreductie en efficiëntie op uw inrichting, onderhoud, informatievoorziening, verkoop en logistieke proces. De BaS WebShop koppelt volledig aan Exact Online, Exact Globe, ProQuro, Bouw7 en Accountancy Gemak / Software Gemak.

Tevens is het mogelijk het orderproces diepgaand aan te sturen zoals automatische incasso verificatie, ordersplitsing naar een 2e administratie of meerdere webshops aan één administratie.


Bekijk onze koppelingen

Koppel de BaS WebShop aan Channable

Channable biedt een directe koppeling met meer dan 2500 online marktplaatsen, waardoor uw producten automatisch worden bijgewerkt. Als u Channable koppelt aan de BaS WebShop kunt u al uw bestellingen direct doorsturen naar de webomgeving van het platform.

Lees meer

Koppel de BaS WebShop aan WooCommerce

Het kan zijn dat u geïnvesteerd heeft in een webshop bij WooCommerce, maar dat het realiseren van een koppeling met Exact niet zo eenvoudig is. Wij hebben daar de oplossing voor.

Lees meer

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op