Nieuwsbrief
Inloggen
 

Sterk in koppelingen

Gekoppelde webshop verhoogt uw slagkracht!

Een koppeling tussen de BaS Webshop en uw boekhoudpakket automatiseert de commerciële en logistieke processen (bestellen, uitleveren en factureren) volledig. Wij vinden dat de koppeling met de boekhouding uitgebreid dient te zijn en dat de boekhouding leidend blijft.

Door de BaS WebShop te koppelen aan interne en externe automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming. Denk hierbij aan koppelingen met administratie- en ERP-systemen, artikelbeheer- en bestelplatformen, kassasystemen, marketing, payment service providers of andere systemen. Met onze maatwerkkoppelingen maakt u de BaS WebShop helemaal af.

Koppelingen

Koppel aan Exact

Exact

Koppel aan Exact Online, Globe, ProQuro, Bouw7, Accountancy Gemak en Software Gemak en vergemakkelijk uw bestelproces met de BaS modulen.

Koppel aan Cash

CASH

Koppel aan CASH en stuur uw orderproces diepgaand aan. Splits orders naar een tweede administratie of koppel meerdere webshops aan één administratie.

Koppel aan Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics

Met Microsoft Dynamics als opensource ERP systeem gekoppeld aan de BaS WebShop kunt u uw business volledig naar wens inrichten.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op