Nieuwsbrief
Inloggen
 

Sterk in koppelingen

Gekoppelde webshop verhoogt uw slagkracht!

Behaal optimale integratie en koppel uw BaS WebShop aan uw administratie, ERP, artikelbeheer platform, bestelplatform, kassasysteem, marketing, payment service provider, of andere systemen.

Zo zal een dergelijke koppeling tussen de BaS Webshop en uw boekhoudpakket de commerciële en logistieke processen (bestellen, uitleveren en factureren) volledig automatiseren. Wij vinden dat de koppeling met de boekhouding een uitgebreide koppeling dient te zijn, waarin de boekhouding écht leidend is.
Door de webshop te koppelen aan andere (interne en externe) automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming. Denk hierbij aan koppelingen met diverse artikelbeheer platforms zoals EZ-base of Sligro. Tevens zijn er mogelijkheden tot (maatwerk) koppelingen, bijvoorbeeld met andere webshops, specifieke administraties en POS systemen.

Bij het koppelen van de Softmaat modules werken we nauw samen met de leveranciers van de andere software zodat u over optimale functionaliteit beschikt.

Koppel aan Exact

Exact

Koppel aan Exact Online, Globe, ProQuro, Bouw7, Accountancy Gemak en Software Gemak.

B2B

CASH

Koppel aan CASH en stuur uw orderproces diepgaand aan. Splits orders naar een tweede administratie of koppel meerdere webshops aan één administratie.

B2B

Microsoft Dynamics

Met Microsoft Dynamics als opensource ERP systeem gekoppeld aan de BaS WebShop kunt u uw business volledig naar wens inrichten.

Koppel webshop aan Cash Koppel webshop aan Exact Online Koppel webshop aan Microsoft Dynamics 365 Koppel webshop aan Microsoft Dynamics NAV Koppel webshop aan snelstart Koppel webshop aan Unit4 Multivers Koppel webshop aan SAP
Koppel webshop aan Channable Koppel webshop aan Cycle Software Koppel webshop aan WooCommerce Koppel webshop aan Outsmart Koppel webshop aan Partstream
Koppel webshop aan Cocosoft Koppel webshop aan Vendit Koppel webshop aan MPlusKassa
Koppel webshop aan Google Analytics Koppel webshop aan LeadInfo Koppel webshop aan Adobe Indesign
Koppel webshop aan EMS Koppel webshop aan Ingenico
Koppel webshop aan CB media Koppel webshop aan EZ-base Koppel webshop aan Gebra Koppel webshop aan GS1 Koppel webshop aan PS in Foodservice
Koppel webshop aan Sligro Koppel webshop aan Transferro Koppel webshop aan Technische Unie Koppel webshop aan Bergwerff Koppel webshop aan Compad Koppel webshop aan Marti Orbak
Productfeed XML
Productfeed XML Order XML Leverancierslijsten
Koppel webshop aan CSV Koppel webshop aan EDI Koppel webshop aan SOAP Koppel webshop aan XML

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op