Nieuwsbrief
Inloggen
 

Sterk in koppelingen

Gekoppelde webshop verhoogt uw slagkracht!

Behaal optimale integratie en koppel uw BaS WebShop aan uw administratie, ERP, artikelbeheer platform, bestelplatform, kassasysteem, marketing, payment service provider, of andere systemen.

Zo zal een dergelijke koppeling tussen de BaS Webshop en uw boekhoudpakket de commerciële en logistieke processen (bestellen, uitleveren en factureren) volledig automatiseren. Wij vinden dat de koppeling met de boekhouding een uitgebreide koppeling dient te zijn, waarin de boekhouding écht leidend is.
Door de webshop te koppelen aan andere (interne en externe) automatiseringsprocessen levert deze een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming. Denk hierbij aan koppelingen met diverse artikelbeheer platforms zoals EZ-base of Sligro. Tevens zijn er mogelijkheden tot (maatwerk) koppelingen, bijvoorbeeld met andere webshops, specifieke administraties en POS systemen.

Bij het koppelen van de Softmaat modules werken we nauw samen met de leveranciers van de andere software zodat u over optimale functionaliteit beschikt.

Koppelingen

Koppel aan Exact

Exact

Koppel aan Exact Online, Globe, ProQuro, Bouw7, Accountancy Gemak en Software Gemak en vergemakkelijk uw bestelproces met de BaS modulen.

Koppel aan Cash

CASH

Koppel aan CASH en stuur uw orderproces diepgaand aan. Splits orders naar een tweede administratie of koppel meerdere webshops aan één administratie.

Koppel aan Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics

Met Microsoft Dynamics als opensource ERP systeem gekoppeld aan de BaS WebShop kunt u uw business volledig naar wens inrichten.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op