Nieuwsbrief
Inloggen
v

Technische groothandel

B2B webshop specialist - We build a solution

Technische groothandel

De technische groothandel voorziet klanten in de technische sector van een divers assortiment aan producten, gereedschappen en benodigdheden. Met behulp van de Bas WebPortal verloopt het bestelproces efficiënt door matrixtabellen, automatisering van orders en mobiele bestelmogelijkheden voor accountmanagers. De groothandel werkt nauw samen met leveranciers, waarbij inkoopartikelen worden geïmporteerd vanuit prijslijsten. Klanten worden ondersteund met gedetailleerde productinformatie via PIM-systemen. Bovendien berekent de Bas WebPortal transportkosten aan de voorkant op basis van bestelde artikelen, waardoor transparantie wordt bevorderd. Als betrouwbare leverancier streeft de technische groothandel naar klantgerichte dienstverlening en gebruik van moderne technologieën om aan diverse technische behoeften te voldoen.

AGMI Traffic & Lighting

Webshop
AGMI Traffic & Lighting is een toonaangevende autoriteit op het gebied van bebording, bewegwijzering, draagconstructies, elektro en tunnelveiligheidsconstructies.

shop.agmi.nl

FOA

Webshop
FOA Glasvezeltechniek is gespecialiseerd in het afmonteren van glasvezel en koper in een productieomgeving.

www.foanederland.com

Secpro

Webshop
SecPro B.V. levert een breed scala aan materialen voor de elektrotechnische installateur in de beveiligingsbranche.

www.secpro.eu

Ventichim

Webportal
Groothandel en importeur van rookgaskanalen, schoorstenen, ventilatie en bevestigingsmaterialen - het leveren en informeren van kwaliteit en techniek.

www.ventichim.be

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op