Voor elke werkwijze in iedere branche biedt Softmaat pasklare E-Commerce oplossingen waarmee uw organisatie gericht inspeelt op de wensen en de eisen van de huidige online markt. Koppel de webshop aan de in uw branche gebruikelijke systemen en behaal winst, kosten- en tijdsbesparing. Het automatiseren van interne en externe processen levert een enorme bijdrage aan de slagvaardigheid van uw onderneming.

Softmaat streeft een complete WEBgebaseerde bedrijfsoplossing na die is aan te vullen met uitgebreide functionaliteiten, maatwerk toepassingen en en uitgebreide koppelingen met gewenste derden-software. Tevens zijn er mogelijkheden tot een aanvullende Website, Narrowcasting (instore marketing), Nieuwsbrieven, Agenda functie en kassasysteem.

Softmaat biedt u de beschikking over een breed assortiment aan WEB oplossingen, die reeds vele organisaties een grote stap verder hebben gebracht op het gebied van de online organisatie, marketing en verkoop.
De BaS WEBportal is het hart van onze software oplossingen waarop de diverse BaS producten zijn ontwikkeld en gebouwd. Alle BAS producten zijn generiek ontwikkeld en worden 'plug-and-play' aangeboden. Doordat er per module instellingen zijn meegegeven kan een module 'klantspecifiek' worden uitgeleverd, waardoor waardoor de totaaloplossing op maat wordt gesteld voor uw bedrijf, branche én situatie.

Hiernaast biedt Softmaat ook maatwerk waardoor de BaS producten nog beter aansluiten op uw bedrijfsvoering. Tevens zijn maatwerk koppelingen (met boekhoudpakket en ERP systemen) bespreekbaar.

Werk met de beschikbare informatie vanuit uw administratie, en haal debiteurgegevens, aflever- en betalingscondities op, alsmede artikelgegevens, prijs en prijsafspraken en voorraad. De webshop zal vervolgens verkooporders of factuurboekingen in een ogenblik verwerken in uw administratie.
Koppel aan een aanvullende (2e) administratie en verwijs orders naar de juiste administratie en/of splits uw orders aan de hand van artikelen naar de juiste administratie.


Ga naar webshop klant Piecom schoonmaakbedrijf

Piecom - Heeft u het al Piecom geregeld? Uw partner voor de professionele schoonmaak!
pbs.piecom.nl

Ga naar webshop klant Chocolaterie Albert

Chocolaterie Albert - Bonbons en andere chocolade-artikelen die qua vormgeving en smaak eruit springt!
www.chocolateriealbert.nl

Ga naar webshop klant bakkerij Voncken

Bakkerij Voncken - Uw 3 sterren Brood- en Banketbakkerij van de regio Parkstad.
webshop.bakkerijvoncken.nl

Ga naar webshop klant SecPro technische groothandel

SecPro - Adviesburo en technische groothandel in elektronische beveiliging
www.secpro.eu