Nieuwsbrief
Inloggen
 

Softmaat biedt u de beschikking over een breed assortiment aan WEB oplossingen, die reeds vele organisaties een grote stap verder hebben gebracht op het gebied van de online organisatie, marketing en verkoop. Softmaat streeft een complete WEBgebaseerde bedrijfsoplossing na die is aan te vullen met uitgebreide functionaliteiten, maatwerk toepassingen en desgewenst uitgebreide koppelingen met derden-software. Tevens zijn er mogelijkheden tot een aanvullende Website, Narrowcasting (instore marketing), Nieuwsbrieven, Agenda functie en kassasysteem.

De BaS WEBportal is het hart van onze software oplossingen waarop de diverse BaS producten zijn ontwikkeld en gebouwd. Alle BAS producten zijn generiek ontwikkeld en worden 'plug-and-play' aangeboden. Doordat er per module instellingen zijn meegegeven kan een module 'klantspecifiek' worden uitgeleverd, waardoor waardoor de totaaloplossing op maat wordt gesteld voor uw bedrijf, branche én situatie.

Softmaat Online Solutions is OEM partner van Unit4 Multivers en App center partner van Exact Online, en koppelt uitgebreid aan Exact Online, Unit4 Multivers en Navision. Hiernaast biedt Softmaat tevens maatwerk toepassingen waardoor de baS WebShop nog beter aansluit op uw bedrijfsvoering.Alle BaS producten worden ‘Plug-and-Play’ aangeboden waarbij Softmaat de mogelijkheid biedt om via maatwerk deze BaS producten nog beter aan te laten sluiten op uw bedrijfsvoering. Door het integreren van de BaS WebShop en een door Softmaat ontwikkelde Bas WebSite hebben veel organisaties een grote stap verder heeft gebracht op het gebied van online organisatie, marketing en verkoop.
De BaS WebShop is een onderdeel van de BaS WEBoplossingen die naadloos met elkaar kunnen worden gekoppeld.

Bekijk de mogelijkheden
Ga naar webshop klant Agmi Traffic & Lighting

Agmi Traffic & Lighting - een toonaangevende autoriteit op het gebied van bebording, bewegwijzering, draagconstructies, elektro en tunnelveiligheidsconstructies.
shop.agmi.nl

Ga naar webshop klant Chocolaterie Albert

Chocolaterie Albert - Bonbons en andere chocolade-artikelen die qua vormgeving en smaak eruit springt!
www.chocolateriealbert.nl

Ga naar webshop klant Fortron, automotive treatments

Harvest Automotive
www.harvest-automotive.nl

Ga naar webshop klant SecPro technische groothandel

SecPro - Adviesburo en technische groothandel in elektronische beveiliging
www.secpro.eu