Nieuwsbrief
Inloggen
 

Van Standaard tot Maatwerk

Koppel met uw administratie

Koppel met uw leveranciersgegevens

U maakt uw BaS WebShop voor u en uw klanten op maat!
Bovendien kunt u met de BaS WebShop automatisch schakelen met uw boekhouding, leveranciersgegevens, maar ook kassasyteem, instore marketing, nieuwsbrieven en meer.
Dit scheelt u veel extra werk en bespaart tijd. Uw administratieve en logistieke procedures verlopen sneller, efficiënter en eenvoudiger!

Onze B2B versie heeft o.a.
Beheer van groot aantal producten
Verrijking van productinformatie
Werken met EAN codes van de leverancier
Assortimenten, prijzen en prijsafspraken
Acties
Binnendienst (bestel voor uw klant)
Snel bestellen
Order en factuur overzicht

Mogelijkheid tot uitbreiding met diverse koppelingen 
Mogelijkheid tot uitbreiding met diverse BaS WebShop modulen
Mogelijkheid tot uitbreiding met maatwerk
De grootste winst krijgt u door uw BaS WebShop rechtstreeks te koppelen aan uw administratie waardoor uw verkoop en logistieke proces (bestellen, uitleveren en factureren) 100% automatisch verloopt.

De ‘achterkant’ van de webshop is heel belangrijk. U beheert uw webshop gegevens als artikelen, artikelgroepen, prijzen, kortingen, maten, staffels, debiteuren en voorraden centraal in uw boekhouding (de plek waar uw gegevens het beste worden beheerd!) waarna de gegevens automatisch naar uw webshop worden doorgezet. 

Uw webshop orders worden automatisch in uw boekhouding ingelezen. Tevens heeft uw klant de mogelijkheid volledige order -en factuurhistorie in te zien.

De BaS WebShop koppelt aan een groeiend aantal administratiepakketten. Staat uw administratie er niet bij? Neem contact op met Softmaat en bespreek de mogelijkheden.
Data is goud. In dit digitale tijdperk is het van groot belang al uw artikelgegevens eenvoudig en veilig op één centrale plaats te kunnen onderhouden.

Zo creëert u overzicht, controle en standaardisatie.

Hiernaast voorkomt u het dubbel moeten verrichten van handelingen.

De BaS WebShop koppelt aan een groeiend aantal leveranciersgegevens. Bekijk het overzicht voor de mogelijkheden. Staat uw koppeling er niet bij? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.