Nieuwsbrief
Inloggen
v

Groothandel voor
wonen en accessoires

B2B webshop specialist - We build a solution

Groothandel voor living

Als groothandel voor de livingsector, waarin woondecoratie, woonaccessoires, verlichting, meubels en producten voor tafelen en koken worden verkocht, is een efficiënt orderproces van groot belang. Hier komt de BaS WebPortal goed van pas. Dit systeem biedt geavanceerde automatisering van het orderproces, waardoor bestellingen snel en nauwkeurig worden verwerkt.

Of het nu gaat om het beheren van een breed scala aan producten, het onderhouden van prijslijsten, het invoeren van nieuwe voorraad, of het afhandelen van klantbestellingen, de BaS WebPortal vereenvoudigt en stroomlijnt al deze taken. Dit zorgt niet alleen voor tijdsbesparing, maar ook voor een hogere klanttevredenheid door snellere leveringen en transparantie in het bestelproces.

Met deze geavanceerde systemen kunnen groothandels voor living zich richten op groei, klantrelaties versterken en zich onderscheiden in een competitieve markt, terwijl ze tegelijkertijd de dagelijkse operationele taken vereenvoudigen en optimaliseren.

B2B webshop voor groothandels in de woonbranche

De groothandel voor wonen en woonaccessoires is een zeer brede branche. Naast de standaardfunctionaliteiten en modulen kan de BaS WebShop de branche ondersteunen in het toevoegen van loyaliteitsartikelen. Zo kunt u werken met promoties, spaarpunten en marketingacties.
Bekijk alle modulen van de BaS WebShop

Bondgenoot & Partners

Webshop
Bondgenoot & Partners is een groothandel in educatieve (kinder)boeken, eco vriendelijke puzzels en spellen, verantwoorde kookboeken, cadeauartikelen, papierwaren en wenskaarten.

www.bondgenootenpartners.nl

Bowls and Dishes

Webshop
Handgemaakt in Europa: Bowls and Dishes levert producten van hoge kwaliteit.

webshop.bowls-dishes.com

Evenaar

Webshop
Evenaar Groothandel BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in woondecoraties, textiel accessoires, vloerkleden en meubels uit India.

www.evenaar.org

Fairly Goods

Webshop
Fairly Goods verkoopt duurzame, fairtrade ecologische home & living producten en biologische en eerlijke food producten.

www.fairlygoods.nl

GPR Rotterdam

Intern bestelsysteem
Fourniturengroothandel voor meubelstoffeerderij, meubelindustrie, woning-en projectinrichting.

gpr-rotterdam.softmaat-tools.nl

Holland graniet

Intern bestelsysteem
Grafstenen maken die net zo uniek zijn als de geliefde die is overleden - dat is onze claim.

hollandgraniet.softmaat-tools.nl

Pitt Cooking

Intern bestelsysteem
PITT cooking is uitgegroeid tot een merk wat wereldwijd verkrijgbaar is. Zo zijn wij naast Nederland ook actief in 42 andere landen.

pittcooking.softmaat-tools.nl

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op