Nieuwsbrief
Inloggen
v

BaS MiddleWare

Branchegericht, sterk in koppelingen en maatwerk

Wat is MiddleWare?

Middleware is systeemsoftware die de communicatie en gegevensuitwisseling regelt tussen cliënt-software en bedrijfsgegevens. Het wordt vaak gebruikt in systemen waarbij de programma's verspreid zijn over meerdere computers of platforms. Het bouwen van middleware vereist diepgaande kennis van communicatie, synchronisatie en distributie. Het belangrijkste doel is het mogelijk maken van applicatieontwikkeling op verschillende platformen met een uniforme toegang tot gegevens, ongeacht de locatie van die gegevens.

BaS Middleware gaat een stapje verder dan de BaS DataConnector. Waar de BaS DataConnector informatie simpelweg van punt A naar B stuurt, stuurt BaS Middleware niet alleen informatie, maar vertaalt de informatie ook nog eens, zowel van A naar B als van B naar A.

Voorbeelden

Webshop koppelingen

Een voorbeeld van BaS Middleware is van een webshop gekoppeld aan Exact Online. Dat kan een Woocommerce of Magento webshop zijn, een BaS WebShop, een combinatie van webshops of verkoop via derden door bijvoorbeeld Channable. Verschillende orderstromen lopen dan door elkaar. BaS Middleware stroomlijnt deze orderstromen en zorgen dat de juiste data van en naar Exact Online gaat.

Bekijk de BaS WebShop
Bekijk onze koppeling met Magento
Bekijk onze koppeling met Woocommerce
Bekijk onze koppeling met Channable

Leverancierslijsten verwerken

Een ander voorbeeld is het gebruik van leverancierslijsten in BaS Middleware. In BaS Middleware worden producten opgevoerd door leveranciers via leverancierslijsten. Vanuit dit punt worden diverse systemen gevoed met informatie. Inkoop- en verkooporders worden gesynchroniseerd en productinformatie verwerkt en verrijkt. Productinformatie komt via de leverancier binnen in BaS Middleware. Wij verrijken de producten en schieten ze in het desbetreffende systeem.

Bekijk onze koppeling voor leverancierslijstenimport.

Urenregistratie

Nog een voorbeeld is urenregistratie. In het ene systeem wordt 'uren' als term gebruikt, maar in het ander systeem wordt bijvoorbeeld de term 'order' gebruikt. BaS Middleware vertaalt deze termen en koppelt ze aan elkaar. Maar soms moeten gegevens ook opgeteld of juist gesplitst worden. Dit gebeurt allemaal met BaS Middleware.

Bekijk onze koppeling voor urenregistratie.

EOL Bouw

Het laatste voorbeeld van onze middleware oplossing is onze koppeling tussen Exact Online Bouw en Exact Online Handel. We halen producten van uw administratie naar EOL Bouw. Daar halen we materiaallijsten op en die lezen we vervolgens in EOL Handel in. Daar worden de pakbonnen weer opgehaald en als materiaallijst afgemeld in EOL Bouw. De BaS Middleware maakt de vertaalslag waardoor twee begrippen aan elkaar gekoppeld worden.

Bekijk onze koppelingen voor EOL Bouw.

Leer ons kennen

Heeft uw organisatie specifieke werkwijzen en/of gereedschappen?
Wilt u een specifiek combinatie aan modulen, een gesprek of een maatwerk offerte?

Neem contact met ons op